واقعا نمیدونم ناراحتیم از مصدومیت یکی از بهترین بازیکنامون چطوری ابزار کنم!!
با این مصدومیت تا اخر فصل بازی ها رو از دست میده و شاید هیچ وقت به دوران اوجش برنگرده!!
Printable View
واقعا نمیدونم ناراحتیم از مصدومیت یکی از بهترین بازیکنامون چطوری ابزار کنم!!
با این مصدومیت تا اخر فصل بازی ها رو از دست میده و شاید هیچ وقت به دوران اوجش برنگرده!!
مزخرف تر از این اتفاق نمیشد. 6 ماه دوری!!! دیدن ویا رو نیمکت هم اعصابم رو خورد میکرد حالا چه برسه به این.اتفاقا این فصل ویا آماده تر بود و خیلی به درد تیم میخورد. الان حتی به یورو 2012 هم نمیرسه
خیلی بد شد، خیلی :41:
استخوان نی درشت ساق پای چپ این مهاجم شکسته شد و وی برای آزمایشات بیشتر به بیمارستان یوکوهاما روسای منتقل شد.
در مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان، در بازی امروز مقابل السد، داوید ویا در حالی که می توانست در بازی به گل برسد با شکستگی ساق پای چپ خود مواجه شد. او برای آزمایشات بیشتر به بیمارستان یوکوهاما روسای منتقل شد. این اولین مصدومیت جدی داوید ویا پس از پیوستنش به اف سی بارسلونا بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شجاع باش ویا
پس از مصدومیت داوید ویا مقابل السد، شما قادر خواهید بود با ارسال در توئیتر و استفاده از تگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حمایت خود را از داوید ویا اعلام کنید.
قبل از بازی از این عربها می ترسیدم.
عجب آدمای وحشی ای هستن
ویا با این شرایط بیگانه نیست. بچگی هم دچار مصدومیت شدید شده بود. پای راستش شکست و ممکن بود نتونه فوتبال بازی کنه. اما ادامه داد و شد گلزن تاریخ اسپانیا. بخاطر آسیب اونقدر روی پای چپش کار کرد تا اینکه دوپا شد.
این فصل خیلی آماده تر بود ...نقل قول:
11 گل زده تا به اینجای کار در حالی که فصل پیش کلا 23 گل زده بود .
با توجه به سنش بعید می دونم کثل قبل بشه مخصوصا اینکه این چند وقت زمزمه های جداییش می اومد ...
با تمام این تفاسیر ژانویه حتما باید یه خرید نسبتا بزرگ داشته باشیم .
ویا مرد بازی های بزرگ بود ...رئال، منچستر ، ...
هرچند از اين عربها نفرت دارم ولي توي اون صحنه هيچ تقصيري نداشتن
داوید ویا: به بازی کردن در فینال مونیخ و یورو2012 فکر می کنم
بازیکن اسپانیایی با خوش بینی تمام نسبت به مصدومیتش فکر می کند
سایت گل- داوید ویا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا که در جریان دیدار تیمش مقابل السد قطر در مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان دچار مصدومیتی شدید و شکستگی استخوان قوزک پایش شد، در صفحه فیس بوکش پیغامی را برای هوادارانش قرار داد.ویا در این پیغام به این نکته اشاره کرده که مصدومیت او ضربه ای سهمگین بود ولی او دو رویداد را در ذهن دارد:« فینا ل لیگ قهرمانان اروپا درمونیخ و یورو2012»در صفحه توئیتر ویا می خوانیم:« سلام به همه. مرسی از پیغامهای روحیه بخش همه شما.این مصدومیت ضربه سهمگینی بود ولی معتقدم که در زودترین زمان ممکن خوب می شوم و به بازی کردن در فینال مونیخ (می دانم که هم تیمی هایم ما را به این بازی مهم می رسانند) ویورو2012 فکر می کنم. من به شدت برای آن تلاش می کنم. روی من حساب کنید. فردا به اسپانیا باز می گردم.»این پیغامی بود که داوید ویا روی صفحه فیس بوکش قرار داده بود و روزنامه مارکا به بازتاب آن پرداخت. جالب اینجا بود که بعد از انتشار خبر احتمال جدایی ویا از بارسلونا بود که گواردیولا برای تکذیب هرگونه اختلاف واثبات اینکه روی ویا حساب می کد،این ستاره اسپانیایی را در ترکیب تیمش در دیدار با السد قرار داده بود که این اتفاق رخ دادرئیس باشگاه سانتوس: بارسا مدعی قهرمانی در جام باشگاه های جهان نیست
رئیس برزیلی باشگاه سانتوس معتقد است که تیمش به اندازه بارسلونا شانس قهرمانی دارد
سایت گل- آلوارو ریبه یرو، رئیس باشگاه سانتوس در صحبتهایی اعلام کرد که هنوز سرنوشت دیدار فینال رقابتهای جام باشگاه های جهان که روز یکشنبه در ژاپن برگزار می شود، رقم نخورده استبارسلونا پنجشنبه شب با برد 0-4 مقابل السد، قهرمان آسیا به بازی فینال راه یافت و سانتوس هم با برد 1-3 مقابل کاشیووا ریسول راهی دیدار فینال شد. البته خیلی ها بارسلونا، قهرمان فصل قبل اسپانیا و لیگ قهرمانان اروپا را برنده این دیدار می دانند ولی رئیس باشگاه سانتوس نظر دیگری دارد:
ریبه یرو در صحبتهایی به لانسنت گفت:« در یک چنین بازی ای، هیچ مدعی ای وجود ندارد. چون فوتبال مملو از سورپرایز است. مدعی اصلی معمولا شکست می خورد و به همین خاطر امیدوارم که بارسلونا را مدعی قهرمانی بدانند. ولی الان نه سانتوس و نه بارسلونا مدعی قهرمانی نیستند.این بازی می تواند بازی قرن باشد.»ریبه یرو در ادامه صحبتهایش در مورد درخشش نیمار دراین بازی گفت:« من بعد از بازی یک تماس تلفنی از یک ایستگاه رادیویی در مادرید، اسپانیا داشتم که به من گفتند که بازی را تماشا کرده اند و به شدت تحت تاثیر گلزنی نیمار و بورگس قرار گرفته اند. به علاوه فکر می کنم که سانتوس شانس خوبی برای برد مقابل بارسلونا دارد.»سانتوس به عنوان قهرمان کوپا لیبرتادورس گام به این رقابتها گذاشته و فصل گذشته رقابتهای لیگ برزیل را در رده دهم جدول به پایان بردسیلوینیو: حتی اگر سانتوس0-3 ببرد،باز هم بارسا بهترین تیم دنیاست
ستاره سابق بارسلونا معتقد است که تیم سابقش تحت هر شرایطی بهترین تیم دنیاست و نیمار و رونالدو در سطح مسی نیستند
سایت گل- سیلوینیو، ستاره سالهای نه چندان دور تیم ملی برزیل و باشگاه بارسلونا معتقد است که تیم کاتالان بهترین تیم دنیاست، این موضوع هیچ ارتباطی هم به نتیجه دیدار فینال جام باشگاه های جهان که شنبه مقابل سانتوس برگزار می شود نخواهد داشتبارسلونا با برد 0-4 مقابل السد قطر به فینال رسید و به دنبال آن هستند تا قهرمانی شان در سال 2009 را مجددا تکرار کنند.سیلوینیو که در طول سالهای 2004 تا 2009 برای بارسا توپ می زدو با این تیم دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجرهب کرد، معتقد است که حتی اگر سانتوس با نتیجه 0-3 در دیدار فینال به پیروزی برسد ، باز هم بارسا بهترین تیم دنیاست.او در صحبتهایی به اسپورتی وی گفت:« من معتقدم که بارسا بهترین تیم دنیاست؛ حتی اگر سانتوس 0-3 ببرد. بازیکنان سانتوس اگر خوب دفاع کنند و به فضاسازی بپردازند، می توانند یک یا دو فرصت خوب گلزنی را خلق کنند.»ستاره سالهای نه چندان دور بارسا درمورد نیمار گفت:« نیمار این توانایی را دارد که بازی را باز کند.بورگس هم همین طور . موریسی رامالیو،مربی سانتوس هم تیمی را که از نظرش بهترین تیم برای خلق موقعیتهاست روانه میدان می کند ولی کنترل توپ و میدان در این بازی برای سانتوس غیرممکن است؛ چرا که بازیکنان بارسا اعتماد فراوانی به همدیگر دارند.»سیلوینیو در پاسخ به سوالی که دررابطه با مقایسه مسی با نیمار و رونالدو مطرح شد گفت:« نیمار در حال نزدیک تر شدن به سطح کریس رونالدو است.رونالدو هم یک پله از مسی پائین تر است. ما باید به مسی و تاریخ فوتبالی اش احترام بگذاریم.»دیدار فینال جام باشگاه های جهان ساعت 11.30 به وقت اروپای مرکزی در روز یکشنبه در ورزشگاه یوکوهاما برگزار می شود.پیغامهای روحیه بخش برای ویا: سرخیو راموس، آگوئرو ، یورنته و اینیستا به یاد داوید ویا
فوتبال اسپانیا از شنیدن خبر مصدومیت شدید ویا به شدت برآشفته شد
سایت گل – خبر مصدومیت شدید داوید ویا در دیدار مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جهان خبر خیلی بدی برای فوتبال اسپانیا بود.درجریان این بازی قوزک پای ویا دچار شکستگی شد و انتشار این خبر هم تیمی هایش در بارسلونا و تیم ملی اسپانیا را به شدت ناراحت کرد. هواداران و دوستداران ویا هم با استفاده از توئیتر به او پیغام روحیه بخش دادند.درپایان دیدار پنجشنبه بارسا مقابل السد که با مصدومیت شدید ویا همراه بود، تعدادی از بازیکنان بارسلونا با ستاره تیمشان همدردی شان را ابراز کردند. جرارد پیکه در صفحه توئیترش شود:« تو خیلی زود خوب می شوی گواخه. همه ما در کنار تو هستیم دوست من. زنده باد ویا.»آندرس اینیستا هم این جمله را نوشت:« ما با مزه تلخی گام به فینال گذاشتیم. زنده باد ویا. همه ما درکنارت هستیم. امیدوارم که بتوانیم این جام بزرگ را به تو اهدا کنیم.»سسک فابرگاس هم نوشت:« برایت آرزوی روحیه ای بالا داریم. همه ما در کنارت هستیم دوست من.»سرخیو راموس،یکی از کاپیتان های رئال مادرید و هم تیمی ویا در تیم ملی اسپانیا نوشت:« مصدومیتی شدید برای یکی از هم تیمی هایم در تیم ملی: داوید ویا. برای «ال گواخه» روحیه ای فراوان را آرزو می کنم. زود برگرد ستاره.»فرناندو یورنته، یکی دیگر از هم تیمی های ویا در تیم ملی اسپانیا هم در این رابطه نوشت:« پرانرژی باشی گواخه. همه ما دوستت داریم و درکنارت هستیم. مطمئنم که خیلی زود خوب می شوی. زنده باد قهرمان.»روبرتو سولدادو، بازیکن اسپانیایی والنسیا که خیلی ها او را جانشین ویا دراین تیم می دانند برای ویا نوشته:« تمام موفقیتهای دنیا را برای داوید ویا آرزو دارم. امیدوارم که زود برگردی. اسپانیا به تو نیاز دارد.»باشگاه والنسیا ، باشگاه سابق ویا هم در وب سایت رسمی اش نوشت:« باشگاه والنسیا برای داوید ویا آرزوی بهبود سریع ومی کند.»البته ویا از انگلیس هم پیغامهای حمایتی دریافت کرد.سرخیو آگوئرو دراین باره نوشت:« من تازه از مصدومیت ویا مطلع شدم. امیدوارم که به بهترین نحو و هرچه سریعتر به زمین برگردی گواخه.»عکس یادگاری شکیرا با پدر و مادر پیکه در ژاپن
خواننده سرشناس کلمبیایی به همراه والدین نامزدش درژاپن به سر می برد
سایت گل- شکیرا، خواننده سرشناس کلمبیایی و نامزد جرارد پیکه این روزها همراه با نامزدش و والدین نامزدش در ژاپن به سر می برد. کاروان تیم کاتالان برای حضور در جام باشگاه های جهان به ژاپن رفته و خانواده های اکثر بازیکنان آنها را در این سفر همراهی می کنند
شکیرا، نامزد پیکه هم همراه با والدین او به ژاپن سفر کرده و این روزها همراه با نامزدش و خانواده او به گشت و گذار مشغول است.
تيترهاي روزنامه اسپورت در 14 دسامبر
نيمار ميخواهد كه در تابستان بيايد
او به زودي اعلام مي كند كه دوست دارد در بارسا بازي كند
زوبي زارتا و ( Sanllehí) امروز با او ديدار ميكنند تا در مورد اينده اش با او صحبت كنند
روسل برنامه اي براي ديدن رئيس باشگاه سانتوس در اين هفته را دارد
ژاپن 2011 : ما اينجاييم .... و مادريد در كوپا
اعلام همبستگي با فوكوشيما
تيترهاي روزنامه ال موندو در 14 دسامبر
آرزوي نيمار
بازي كردن در مقابل بارسا در فينال آرزوي او است
سانتوس در نيمه نهايي امروز با كاواشيا بازي ميكند (11:30)
كاشف او : از فوتسال به ستاره شدن
مدل موهاي او , او براي تغيير مدل موهايش 20 يورو پرداخت كرد
پيكه : ما خيلي خوشحاليم كه در جام باشگاهاي جهان حضور داريم و آنها در كوپا هستند