ضعیفترین بازیکن میدان كوئنترائو بود که گل رو اشتباه و خستگی اون خوردیم تو کل بازی همیشه جا موند
نتیجه بدی نیست مطمئن باشید صعود میکنیم
Printable View
ضعیفترین بازیکن میدان كوئنترائو بود که گل رو اشتباه و خستگی اون خوردیم تو کل بازی همیشه جا موند
نتیجه بدی نیست مطمئن باشید صعود میکنیم
مرجع خبري رئال-مادريد: بازي ساز رئال مادريد اسپانيا رفتار بازيکنان تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان را عجيب توصيف کرد و گفت: در برخي صحنهها ريبري ما را به ياد بوسکتس انداخت. به نقل از آس اسپانیا، ژابی آلونسو که در بازی مقابل بایرن مونیخ آلمان یک کارت زرد هم دریافت کرد، گفت: متاسفانه در دقایق پایانی گل خوردیم و دیگر فرصتی برای جبران آن نبود، تک گل زده ما در زمین بایرن میتواند نکته کلیدی این بازی باشد و شاید در بازی برگشت صعود را سبب شود. آلونسو ادامه داد: ریبری و روبن بارها تمارض کردند و داور تنها با یک لبخند از آنها پذیرایی کرد، تاسف برانگیز بود، به هر حال آلمانیها از میزبانی خود به هر قیمتی استفاده کردند و اطمینان دارم که در برنابئو به هر قیمتی از این حوادث رخ نخواهد داد. وی افزود: تمارض آشکار ریبری در چند صحنه مرا به یاد حرکات مشهور بوسکتس (بازیکن بارسلونا) انداخت و برای چنین بازیکن بزرگی متاسفم.
خوب :13: زیاد خوب نبودیم
به نظر من آربلوا یکی از بازی های خوبش رو انجام داد و اگر شما برگرید بازیرو نگاه کنید حتی داخل زمین بایرن هم همراه فرانک ریبری حرکت میکرد و شدیدا تحت پرسینگ قرارش میداد و چندباری هم از لحاظ تکنیکی کم آورد که روش خطا کرد و با تذکر جدی داور روبه رو شد !..اما این طرف فابیو کوانترائو افتضاح بود و نشون داد حداقل در سطحی نیست که در دفاع چپ رئال در یکی از مهمترین بازی ها فیکس بشه ! و از طرفی ارزش 30 میلیون رو هم نداره ، حداقل در بازی دیشب ...در خط میانی باز هم خدیرا کند بود به راحتی جا میموند و دریبل میخورد دی ماریا هم زیاد تک روی میکرد ولی در عوض بنزما خیلی عالی بود من تا حالا ندیده بودم در گوشه زمین بنزما اینقدر خوب بازیکنه ...در آواخر بازی مورینیو با سه تعویض خودش سیستم رو از 4-2-3-1 به 4-4-2 تغییر داد تا بازی رو کاملا ببنده و بازیرو از 1/3 دفاع رئال به مرکز زمین انتقال بده تا هافبک ها از همون نقطه پرسینگ رو شروع کنند و یا حفظ توپ کنند..
گل اول بایرن هم 100% آفساید بود که البته زیاد مهم نیست چون با همین نتیجه هم رئال سعود خواهد کرد و به آلیانس بر میگرده...خیابانی هم خدای سوتی بود اینقدر اعصاب مارو به هم ریخت که من اواسط نیمه دوم رو از طریق اینرنت و گزارش انگلیسی دیدم.. !!
در کل بازی برگشت هم به راحتی این تیم رو میزنیم و میریم بالا حداقل بایرن برای بالا رفتن از این گروه به یک نتیجه 2-0 یا 3-0 یا 4-1 احتیاج داشت تا در سانتیاگو برنابئو به مشکل نخوره و در طرف دیگه رئال هم قطعا در سانتیاگو برنابئو به این شیوه بازی نمیکنه و بازیکن ها و مربی ها بایرن هم قطعا اینو میدونند! ...! توبازی دیشب رئال اصلا تمایلی به حمله کردن و خسته کردن خودشون با توجه به الکلاسیکوی شنبه شب نداشت و بیشتر قصد حفظ توپ و در طرف دیگه زدن حداقل یک گل برای بازی برگشت هدف بازیکن ها بود.
مرجع خبري رئال-مادريد: بازيکن آلماني تيم فوتبال رئال مادريد عنوان بهترين پاسور گل قاره اروپا را به خود اختصاص داده است. به نقل از سایت اخبار فوتبال جهان در شرایطی که از ابتدای فصل جاری تاکنون تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا موفق شده در رقابتهای لالیگا 107 گل به ثمر رساند، مسعود اوزیل با دادن 15 پاس گل، بهترین سازنده گل در لیگ این کشور و قاره اروپا به شمار میرود. وی فصل گذشته در اولین دوره حضورش در تیم رئال نیز در پایان فصل بهترین سازنده گل قاره اروپا با 24 پاس منجر به گل شناخته شد. در ردهبندی بهترین سازندههای گل این قاره، هم تیمی آرژانتینی هافبک آلمانی، یعنی آنخل دی ماریا با 14 پاس گل در رتبه دوم جای گرفته است. همچنین آنتونیو والنسیا، بازیکن اکوادوری منچستریونایتد با 13 پاس گل در 23 بازی صاحب پله سوم است.
*فهرست بهترین سازندگان گل حال حاضر قاره سبز:
1- مسعود اوزیل، رئال مادرید، آلمانی، 23 ساله، 15 پاس گل در 31 بازی
2-آنخل دی ماریا، رئال مادرید، آرژانتینی، 23 ساله، 14 پاس گل در 19 بازی
3-آنتونیو والنسیا، منچستریونایتد، اکوادوری، 25 ساله، 13 پاس گل در 23 بازی
4-لیونل مسی، بارسلونا، آرژانتینی، 24 ساله، 13 پاس گل در 32 بازی
5-داوید سیلوا، منچسترسیتی،اسپانیایی ، 25 ساله، 13 پاس گل در 32 بازی
6-فابریزیو میکولی، پالرمو، ایتالیایی، 32 ساله، 12 پاس گل در 24 بازی
7-ادن آزاراد، لیل، بلژیکی، 21 ساله، 12 پاس گل در 32 بازی
8-ماتیو والبونه، المپیک مارسی، فرانسوی، 27 ساله، 11 پاس گل در 26 بازی
9-فرانک ریبری، بایرن مونیخ، فرانسوی، 28 ساله، 11 پاس گل در 30 بازی
10-خوان ماتا، چلسی، اسپانیایی، 23 ساله،11 پاس گل در 31 بازی
سلام به همگی.
نمیدونم کسی صحبت های کارشناس شبکه 3 رو بعد از بازی گوش کرد یا نه؟
گفت: "اگه منم جای مورینیو بودم، تو این بازی به تیم فشار نمی آوردم. طبیعی بود که رئال تو این بازی از تمام قدرتش استفاده نکنه. به نظر من این که بازیکن ها بازی اصلی خودشون رو انجام ندن، یک دستور بوده."
بهش که فکر میکنم، میبینم بیراه نمیگه. اما خدا کنه معادلات مورینیو درست از آب درآد. اگه 1-1 میموند که عالی بود. ولی این نتیجه هم بد نیست، مگه اینکه بایرن برای مساوی بیاد مادرید و بازی رو ببنده، که اگه اینطور بشه به مشکل میخوریم. بازیمون جلوی تیم هایی که صرفاً دفاع میکنن خوب نیست. نمونش همین خیخون که جونمون بالا اومد تا بردیم.
:40::40::40::40::40:
به نظر من که اصلا خوب نبودیم ! اصلا فکر نمیکردم که بازی اینجوری بشه
خداییش مورینیو از سبک دفاع اینتر یکمی به رئال مادرید میاورد الان برای بازی برگشت اینجوری دلهره نداشتیم !
تو 60-70 درصد حمله های بایرن کلا خط دفاعی و مرکزی مون سرعت کافی رو نداشتن و جا میموندن و کاری ازشون برنمیومد !
بازی برگشت هم اصولا باید اول گل نخوریم !! ( که شدیدا رو این نکته ضعف داریم :19: )) بعد به فکر حمله باشیم
بازی بعدی الکلسیکو هم تعیین کننده لالیگا هست و اگه نبازیم به احتمال 90 درصد قهرمانیم
در کل اوضاع فعلا خطری هست و میترسم تمام اندوخته های تیم تو این 2 هفته به باد بره
مرجع خبري رئال-مادريد: امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید به تمجید از بارسا در آستانه الکلاسیکوی شنبه پرداخت و گفت : کار گواردیولا بزرگ بوده است . این مدیر رئال البته یادآوری کرد که قبلش رئال با بایرن بازی دارد و بازی شنبه مقابل بارسا حیاتی نیست . وی افزود : بارسا تیم آماده ایست . بازیکنانشان توان فنی بالایی دارند . تا محوطه جریمه خوب توپ را جلو می برند . همچنین چشم انداز خوبی نسبت به بازی دارند که نشان از کار خوب گواردیولا دارد . بازی سرسختانه ایست و باید بهترین بازیمان را انجام دهیم . وی افزود : خوشایند است که در چنین بازیهایی فشار را حس کنیم . این یک افتخار هم برای رئال و هم برای بارساست . چرا که ما مرکز ثفل فوتبال جهان هستیم . بارسا باید منتظر بهترین نسخه ما باشد.
چه فینالی بشه بایرن - چلسی :27:
تعویض های مورینیو واقعا جای تعجب داشت ، بیرون کشیدن اوزیل و دیماریا اونم فقط بعد از گل تساوی ؟!
من فکر میکنم بازی با بایرن بسیار مهمتر از بازی با بارسلونا بود ، چراکه بازی ای که رئال درش به مساوی نیاز داره بازی برگشت در نیوکمپ هست نه بازی رفت در آره نا !
تساوی در نیوکمپ باعث میشه اختلاف 4 امتیاز بمونه نه 1 امتیاز ، اگر مورینیو با این دیدگاه به مونیخ رفته که قوای تیمش رو برای الکلاسیکو حفظ کنه ، انتقادات جدی ای بهش وارد هست .
چه جو افسرده ای پیدا کرده این تاپیک!!!!!!!کجایین انرژی مثبت بدین بچه ها؟؟؟!!!!
بابا به نظرم نتیحه ای که تو مونیخ به دست اوردیم فوق العاده بود....یه گل که تو خونه ی حریف زدیم...در حالی که اصلا به تیم فشار وارد نکرد مورینیو و نه تاکتیک های خودشو لو داد...نه چهره ی اصلی تیم رو نشون داد...نه توان تیم رو خالی کرد!!!به نظرم بهترین تصمیم مورینیو بود تو این 2 سال...
مطمئن هستم با چهره ای متفاوت میاد تو برنابئو بازی میکنه...
من پیش بینی همچین بازی ضعیفی میکردم و اصلا هم از نتیجه یا نمایش همچین بازی نا امید نیستم...
ما حتی اگه تو نیوکمپ هم ببازیم باز هم صدر جدول رو در اختیار داریم...پس غصه نخورید...
البته به نظر من گرفتن یه مساوی در این شرایط فشرده یه شاهکار میتونه باشه از مورینیو ولی اونقدر ها هم بازی تو نیوکمپ اهمیت نداره که بخوایم تیم رو به خاطرش از الان که هیچ اتفاقی نیوفتاده سر زنش کنیم...
فراموش نکنید 4 بازی بسیار نفس گیر به فاصله ی خیلی اندک داریم که هر کدومش میتونه توان تیم رو واسه یک ماه خالی کنه...پس عاقلانه ترین کاری که میتونس بکنه سر مربی هوشمند رئال و کرد این بود که الویت بندی کنه بازی ها رو که قطعا بازی تو مونیخ از اهمین کمتری بر خوردار بود...
من که حضور در فینال شدیدا امیدوارم...
:40::10::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در آستانه ی بازی حساس الکلاسیکو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]