کسی نیست یاری کنه مرا ؟:31:نقل قول:
Printable View
کسی نیست یاری کنه مرا ؟:31:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
میشه بگید لپتاپتون چه مدلیه؟دمای سیستم (سی پی یو گرافیک هارد) وقتی که به اصطلاح کرش میشه رو بگید؟ چون دو احتمال داره یا مشکل از داغ بودن سیستمتونه یا رمتون مشکل داره البته امیدوارم که لپتاپتون حالش خوب باشه و داره باهاتون شوخی میکنه:31:
نقل قول:
دوست عزیزم آقا سالار گل میشه ازتون خواهش کنم FPS بازیهایی که اجرا کردین با این لپتاپ رو بنویسین:11:؟
در مورد هاردتون هم باید عرض کنم متاسفانه هاردهای 1 ترا نه تنها تو این برند بلکه تو تمامی برندها اکثرا مشکل پیدا کردن:41:
پس بهتره که از نمایندگیتون هاردهای کوچیکتر و دور بالا تر 7200 تا رو انتخاب کنید مثلا 750 دور بالا یا 500 دور بالا:10:
نقل قول:
برادر من خودم تا حالا با همین لپتاپ بیش از 10 بار اورکلاک کردم و بازیها رو ترکوندم:10:اگه قرار بود بسوزه تا حالا باید شاسی لپتاپ میسوخت:31:
جی فورس و ای ام دی نداره باید رو اصول اورش کنی من خودم لپتاپ قبلیم ایسوس بود با کارت گرافیک جی فورس 425 که بی اورکلاک سوخت!!! دلیل نمیشه که جی فورس بهتره چون دو یا سه فرم تو بازیها بهتر عمل میکنه اتفاقا ای ام دی سگ جون تره به نظرم:27:
برای مثال رقیب 6770 تو جی فورس 550 هستش که اصلا قابل قیاس نیس .... 6770 حتی قابل رقابت با 555 جی فورس هست با اینکه اصلا برای رقابت با 555 ساخته نشد و بیشتر برای رقابت با 550 ساختنش اما با اختلاف خیلی خیلی جزیی پایینتر از 555 قرار گرفته:46:
اینم امار 200 بازی اجرا شده توسط 6770
68% بازیها کاملا روان با بالاترین جزییات اجرا میشود
تنها 2% از بازیها غیر قابل بازی بودن
حالا امار 555
71% از بازیها کاملا روان وبا بالاترین جزییات قابل اجراست(البته اگه 555 DDR5 باشه:20:)
تنها 1% از بازیها غیرقابل اجراست:46:
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
نقل قول:
سلام دوست من بایوست چه ورژنی هست؟کی اپدیتش کردی؟ تو کجا میری دنبال کوییک وبش میگردی؟ من روی لپتاپ دیگه ای البته کوییک وب رو دیدم اما وی این مدل ندیدم....
البته اون مدلی که گفتم dv6 3052 بود که خیلی قدیمی شده :10:
دونفر ازم خواستن که اور کردنو یادشون بذم انگار باقی دوستان زیاد مایل نیستن که اور کردن چیپست 6770 رو یادشون بدم البته از دو حالت خارج نیس یا خودتون بلدید:27:
یا اینکه دوس ندارید و کمی میترسید:10:البته بهتون حق میدم چون لپتاپ هم گرونه و هم ضعیفه:41:
سلام 6080se دارم دما هم که تا 60 تا 70 میره بالا... اخه من شبکه بازی میکنم گفتم شاید داره خراب میشه :31: راهی برای تست سلامت رم هست؟ شایدم مشکل گرافیکم باشه چون سوئیچ میکنم درست میشه ... تا حالا هیپکدوم از درایورامو اپدیت نکردم :20:نقل قول:
یعنی با این حساب واسه دومین بار خراب شد هاردم؟!نقل قول:
چجوری fps چک کنم؟بگو روششو در خدمتم..
من که یک هفته میشه اصلا بازی نمیکنم ، میترسم یهو هارد بره اون دنیا
فردا ببرم ببینم هارد عوض میکنن
این 600 گیگ کجا بریزم م م م م م
رو هارد اکسترنال:31:نقل قول:
خب دماتون زیاد بالا نمیره :20:گرافیکتون رو آپدیت کنید با برنامه جی پی یو زد آخرین ورژنش یه عکس بگیرید تا معلوم بشه از کارت گرافیکتونه یا نه که ایشالا از کارتتون نباشه چون اگه باشه کلی تو دردسر خدای نکرده میافتید دوست من :41:نقل قول: