دوست عزیزنقل قول:
و برای زیر نویس از اینجا و از نرم افزار گفته شده هم استفاده کنید
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
و برای زیر نویس از اینجا و از نرم افزار گفته شده هم استفاده کنید
سلام آقای متین پور عزیز. میخواستم بدونم در مورد مشکل بنده راهکاری پیدا نکردید؟؟(مشکل فارسی کردن تلوزیون ماهواره دار ال جی مدل LN540V )
من هنوز منتظر خبر شما هستم ، ایشاا... خوش خبر باشید
ممنون
جناب متین پور عزیز بنده حاضرم هر هزینه ایی که لازمه برای این کار بپردازم فقط میخوام منوی تلویزیونم فارسی بشه.خواهش میکنم راهش رو پیدا کنید.
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
بعد از جستجوی بسیار و مطالعه سایتهای مختلف نتیجه گرفتم که باید برای ورود به منوی مخفی حتما باید در حالت تلویزیون باشید نه چیز دیگر بعد با کنترول دست ساز و با همان روشهای مرسوم وارد منوی مخفی شده و تغییرات را اعمال می کنید.
نکته: در بعضی از مدلها باید با کد صوتی EZ ADJUST وارد شوید و در بعضی مدل ها با کد صوتیIN START
همانطور که مشاهده خواهید کرد آپشن های مختلفی ظاهر می شود که من مجددا تاکید می کنم که به هیچ عنوان پارا متر های داخل منو ها رو تغییر ندید به جز در Tool Option 3 مقدار جلوی DIVX رو به ۱ تغییر بدید و برای فعال شدن DTV باید وارد Country Grroup شده و از آسیا به اقیانوسیه (AU ) یا اگر ایران رو داشت (IR ) اونو انتخاب کنید
حال باید ok کنید تا تغییرات ذخیره شود بعد تلویزیون را خاموش و مجدد روشن کنید خواهید دید که جستجوی کانال شما تغییر کرده و DTV هم به اون اضافه شده.
علاوه بر اون برای تنظیم ساعت گزینه auto هم اضافه شده که ساعت رو اتو ماتیک تنظیم می کنه که البته یک اختلاف ۳.۵ ساعته به خاطر GMT داره
فایل ضمیمه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده فکر میکنم بنده رو درست به یاد نیاوردید!!
(سلام.مشکل منوی فارسی تلویزیون ماهواره دار ال جی. مدل تلویزیون من LG مدل LN540V
گزینه های مربوط به دیجیتال و منوی فارسی قفل است دقیقا مثل local set در سامسونگ های خودمون.)
جهت توضیحات و یاد آوری بیشتر:(سلام. بله مسئله فراتر از این صحبت هاست.من کد های خود ال جی رو برای باز کردن منوی مخفیش استفاده کردم. روی مدل های بدون ماهواره ال جی قبلا امتحان کردم جواب هم داده و دیجیتالشون رو هم درست کردم اما این ماهواره دار ها دیگه قضیشون جداست. به نظر میرسه که برای این مدل ها هم باید مثل سامسونگ ها کد خاصی برای باز کردن این گزینه ها وجود داشته باشه برای همین دست به دامن شما شدم.ممنون میشم اگه کمکی بهم بکنین جناب متین پور.حتی اگه الان هم نشه من منتظر میمونم بالاخره یکی بهش دست پیدا میکنه)
دوست عزیزنقل قول:
آیا به این نکته توجه کردید.
نکته: در بعضی از مدلها باید با کد صوتی EZ ADJUST وارد شوید و در بعضی مدل ها با کد صوتیIN STARTپست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در ضمن یکی از کاربرها در این پست مدل تلویزیون شما را دارد برایش پیام خصوصی بگذارید ببینید آن دوست مان چگونه وارد می شوند
ممنون. اما مشکل من ورود به منوی مخفی نیست فارسی کردن اونه که متاسفانه به دلیل قفل بودن گزینه های فارسی سازی این کار برام ممکن نیست:n27::n27:
دوست عزیزنقل قول:
جواب شما را در این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم.
ممنون جناب متین پور عزیز.شما واقعا انسان با حوصله و پیگیری هستید.بخاطر پاسخگویی و متانتتون بی نهایت سپاس گزارم.ممنون از راهنمایی های خوبتون . باز هم اگر در این مورد خبر جدیدی بدست آوردید خوشحال میشم اگر بنده رو هم باخبر کنید
سلام دوستان عزیز خسته نباشید من تلویزیون سامسونگ اسمارت گرفتم چطوری وارد سروی منو مخفی بشم و منو فارسی رو فعال کنم و یا دیجیتال تلویزیون من مدل ua48h6400ar هست ممنون میشم منو راهنمایی کنید