-
دو چیز که در روابط اشخاص تجربه کردم:
1. یادتون باشه اگه کسی براتون کاری انجام میده تنها یک تشکر کافیه ،( و حتی در قبالش کاری براش انجام بدید) یادتون باشه اونهایی که به خاطر کارهای کوچیک ،از طرف مقابل زیاد تشکر می کنند ، ارزششون پایین میاد.
و بذارید طرفتون بیشتر سعی کنه تا نظرتون رو جلب کنه، اگه ببینه کوچیک ترین چیزها شما رو خیلی خوشحال میکنه از این به بعد حداقل سعیش رو برای خوشحالی شما انجام میده.
2. اگر هم کاری کردید که طرفتون ناراحت شد به جای اینکه مدام ازش معذرت خواهی کنید و باعث ناراحتی بیشتر بشید سعی کنید جبران کنید.
-
بچه ها یادتون باشه با بدترین و قدیمی ترین دوربین هم می تونید زیباترین عکس های دنیا رو بگیرید.پس تو خرید دوربین انقدر به مگاپیکسل و مارک دوربین و ...... کار نداشته باشید. البته این حرف ها برای دوربین های زیر 2 میلیون تومن صادقه . پس به نظر من اگر یه دوربین 500 تا 600 تومنی بخرید همون کار دوربین 1.5 تا 2 تومنی رو انجام میده پس لطفا خرج اضافه نکنید. از اون طرفم حواستون باشه که از 2 تومن به بالا با هر 500 تومن افزایش قیمت کیفیت دوربین خیلی می ره بالاتر ولی تا 10 میلیون بعدش دیگه با 4 تومن تغییر قیمت میشه به کیفیت بالاتر رسید یعنی 14 میلیون.
-
سعی کنید اگر هدفی دارید و اونو به دیگران میگید براش زمان تعیین نکنید..مثلا اگه قراره اتومبیل بخرید نگید تا 2 ماه دیگه پراید میخرم :) اینطوری 2 ماه دیگه اگر پراید نخرید هی ازتون میپرسن پس چی شد این پراید؟چرا نخریدی؟پول نداری؟ و از این دست سئوالات اعصاب خورد کن....
-
با سلام .
همیشه سعی کنید اگه می خواید دسته جمعی مثلا با چند تا خانواده جایی برید مثلا تفریح یا مسافرت ....حتما یه نفر رو انتخاب کنید که حساب کتابای مالی رو به عهده بگیره . که دیگه اون مسئله خجالت و کمرویی هم که گاها شاید برای حساب کتاب پیش میاد از بین بره . این جوری حداقل از کدورت های احتمالی که ممکنه بعدا پیش بیاد ( در اثر درست حساب کتاب نکردن ) جلوگیری میشه . :n01:
-
بچه ها حواستون به کنسرو باشه من برای اولین بار به توصیه مادربزرگم در مورد سم بوتولیسمکنسرو ماهی تن رو داشتم تو آب می جوشوندم که بعد 20 دقیقه کنسرو تن ترکید خدا رو شکر همون موقع تو بالکن بودم و من آسیبی ندیدم ولی آشپزخونمون نابود شد همه جا چرب و چیلی و به کثافت کشیده شد و بوی گند ماهی از خونه نمی ره و تمام در و دیوار ماهیی شده:n21:.پس اصلا کنسرو ها رو نجوشونید به جاش وقتی بازش کردید برای جلوگیری از سم توی آوون یا روی گاز توی یه ظرف گرمش کنید.البته من خودم خیلی کم پیش میاد که گرم کنم و تا حالا چیزی نشده.به نظرم توی آب جوش انداختن و ترکیدنش خیلی خطرناک تر از سم باشه من اگر نزدیک گاز بودم مرده بودم.
-
من کنسرو ماهی رو نه 20 دقیقه ، 1:30 - 2 ساعت میجوشونم تا حالا هم نترکیده ... اون سم یا توکسین که تو کنـسرو هسـت میتونه آدم رو فلج و بعد بکشه و به وسیله
نوعی باکتری (کلستریدیوم بوتولینوم) ایجاد میشه . 20 کیلو ازین سم برای از بین بردن همه افراد کره زمین کافیه و تنها از طریق حرارت کافی میشه این سم رو از بین برد..
علت ترکیدن کنسرو شما ، تورم کنسرو یا bombage بوده که یا علت میکروبی داشته یا علت غیر میکروبی(فعل انفعلات شیمیایی ظرف کنسرو) . این تورم به علت فشـار ،
حاصل از گازهای تولید شده تو کنسرو به وجود میاد .وجود منفذ در ظرف کنسرو باعث رشد و تکثیر میکروب میشه و تولید CO2 حاصل از فعالیـت این میکروب ها باعـث تورم
ظرف میشه یا وجود منفذ در روی درب ظرف احتمال ترکیدن رو بیشتر میکنه .. این نوع کنسرو اصلا قابل استفاده نیست دلیل غیر میکروبی که بخاطر خوردگی فلز و واکنش
شیمیایی بین فلز کنسرو و محتوی گاز هیدروژن اتفاق میفته..برای اینکه این اتفاق نیفته باید از کنسرو هایی که دربشون متورم هست، یا ظرف کنـسرو زنگ زده هـست یا
کنسرو تاریخ انقضا گذشته هست یا مدت زیـادی از تولید گذشتـه خودداری بشـه . اگر این خصوصیات رو نداشت حتـما 20 دقیقه کنسرو جوشیده بشه (زمان بـعد از شـروع
جوش اومدن آب حساب شه) با حرارت دیدن سطحی این سم از بین نمیره ..
-
آداب مهمانی قسمت دوم
1. درب خانه میزبان را آرام ببندید
2. در حین مهمانی با تلفن صحبت نکنید چون بیاحترامی به میزبان و یا میهمان است
3. تلویزیون را خاموش کنید یا بر روی کانالی بگذارید که مناسب مهمان است
4. اگر مهمان هستید نه زیاد در منزل میزبان باشید که برای رفتنتان لحظه شماری کنند نه آنقدر سریع منزلشان را ترک کنید که بیاحترامی به میزبان شود
5. تعارف میزبان به معنای خوردن همه خوردنیهای روی میز نیست!
6. اگر در مهمانی کسی مرتب حرفهای ناراحت کننده و ناخوشایند میزند مهمانی را ترک کنید لازم نیست مخاطب حرفهای مزخرف طرف مقابل شوید
7. در مهمانی درگوشی حرف نزنید
8. بعد از 12 فروردین عید دیدنی معنا ندارد!
-
موقع خرید کردن قبل از اینکه یه جنسو بپسندید یه قیمت بگیرید بعضی از این فروشنده ها خیلی بی انصافند وقتی ببینن یه چیزو پسندیدید و خریدش قطعیه یه قیمت کلی بالای فی میپرونن چون خیالشون راحته که جنسو میبرید :n23:
-
برای از بین بردن پولتون بهترین راه رو انتخاب نکنید. قبل از انجام هرگونه سرمایه گذاری، یه مشاوره برید حتماً .
-
در جامعه ای زندگی میکنیم که همه چیز عکس حقیقت است .
اگر شما رفتار درستی(از لحاظ منطقی) در مورد شخص دیگری انجام بدید در نظر دیگران شما یک انسان ساده لوح بیشتر نیستید .
پس اگر در قلبتون به خودتون و کارهاتون اعتماد دارید ، درستی کار شما حقیقی است نه چیزی که مردم فرض میکنند !