LG Optimus L9نقل قول:
صفحه نمایش 4.7 اینچی IPS LCD (صفحه نمایشی که تو ساخت iPhone به کار میره)
عملکرد نسبتا بهتر باتری (نسبت به p)
ولی بدنه اش پلاستیکی (در عوض بافت هایی داره که از سر خوردن جلوگیری می کنه)
یه کاور ژله ای می تونید براش بخرید.
Printable View
LG Optimus L9نقل قول:
سلام دوستان بهترین گوشی برای کارکردن با اندروید ویا اجرا نرم افزار ها (فقط نرم افزار ، بازی نه!) چیه؟ میشه چند تا مدل معرفی کنید!
یه سوال دیگه آیا Galaxy Mega 5.8 فبلت خوبیه از لحاظ پردازش و اجرای بازی ها؟ (با توجه به اینکه پردازنده اش duel core 1.4 ـه و krait هم نیست!)
از نظر تراکم پیکسلی چی خوبه در ضمن یه خورده بزرگه!!!(سایز خیلی براممهم نیست!!)نقل قول:
LG Optimus L9
تراکم پیکسلی پی 275ppi و ال9 234ppi که تفاوتشون زیاد به چشم نمیاد. هر دو تراکم پیکسلی قابل قبول و خوبی دارن!نقل قول:
lL 7 چی خوبه!!!!
البته اکسپریا پی کیفیت ساخت عالی داره و گوشی خوش دستیه. وب گردیش هم طوری نیست که اذیت کنه. مسئله فقط باتریشه. باتری ال9 متوسطه! باتری پی نسبتا بده.
پیشنهاد می کنم موقع خرید هر دو گوشی رو بگیرید دستتون و باهاشون کار کنید هر کدوم حس بهتری به شما داد همون رو بگیرید!
تو اون رنج Huawei Ascend G600 هم گوشی خوبیه ... درباره L7 اطلاعاتی ندارم ... ولی شنیدم آنتن دهیش خیلی ضعیفه.نقل قول:
منم ترجیهم اکپریاست ولی هر مدلی که انتخاب میکنم از نظر رم یا باطری مشکل دار میشه پی رم و باطریش داغونه یو رم نمیخور بازم باطریش میگن مشکل داره بازم !!من مشکلی با رعایت کردن بعضی موارد مثل بستن بازی و برنامه ها در موقع بیکاری برای داشتن شارژ بیشتر ندارم ولی پی کلا باطریش عوض نمیشه!!!کمکم کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه برا فیلم و بازی HD میخوای حافظه ات باید زیاد باشه.نقل قول:
برا موسیقی هم حافظه ی U چندان جواب گو نیست (فقط 4 گیگ!)
منم به خواطر همین یو نمی خوام چون هم میخوام بازی های اچ دی روش نصب کنم هم می خوام باهاش زیاد موسیقی گوش کنم گزینه ی خوبی به نظرت نمی رسه!!galaxy fame چطوره خوبه میگن نمایش گرش بی کیفیته و ضاویه دیدش خوب نیست درسته!!!!
شما همون L9 رو بگیر.نقل قول: