اولاً که من در مورد پینگ نظر ندادم که بگم خوبه یا بد! چون پینگ برای من مهم نیست...نقل قول:
عرض کردم اوضاع حسابگر این روزا خوبه و ثابت بوده ... و معنی این حرف منم فقط کسایی میفهمن که با حسابگر سر و کله میزنن!!
Printable View
اولاً که من در مورد پینگ نظر ندادم که بگم خوبه یا بد! چون پینگ برای من مهم نیست...نقل قول:
عرض کردم اوضاع حسابگر این روزا خوبه و ثابت بوده ... و معنی این حرف منم فقط کسایی میفهمن که با حسابگر سر و کله میزنن!!
نقل قول:
این روزا که حسابگر اوضاش خوبه یه چند روزی هست اذیت نکرده
دوست عزیز نت فقط سرعت دانلود نیست ... وقتی شما میگی اوضاع حسابگر این روزا خوبه یعنی همه چیزش اوکیه ...نقل قول:
پینگ حدود 490-485-495
پس لطفا اطلاعات غلط به مردم ندید ... من خودم از حسابگرم داشتم ... حسابگر چیزی به اسم خوب نداره ...
عزیز من ... اولاً اینی که حسابگر چیزی به اسم خوب نداره یا داره برای خیلی از ما مثل من که انتخاب دیگه ای برای نا محدود نداریم سوختن و ساختنه...نقل قول:
اگر هم میگم این روزا اوضاع خوبه با توجه به سابقه اشتراک این شرکت و فقط برای خود حسابگر میگم(نه مقایسه با بقیه). صفحات خوب باز میشن ... قطعی نداشته مدتیه... سرعت دانلود هم تو روزا خوب بوده این مدت...
دیگه من پینگ مینگش رو دیگه چون سر و کار نداشتم در اولویت قرار ندادم (برای نامحدودا معمولاً پینگ اولوین پایین تری داره... سرعت دانلود و وب گردی بیشتر هدفه ...)
در حال حاضر کرمانشاه فقط حسابگره که وایرلس میده؟!!
جالبه دیروز که به حسابگر زنگ زدم ببینم وایرلسش کارمندان رو تحت پوشش داره یا نه
طرف گفت " باید فردا صبح تماس بگیرید و با آقا کرانی صحبت کنید" !!! انگار بهش پیشنهاد
ازدواج دادم ارجاع داد به بزرگترش!!!
همون لحضه یه حسی بم گفت که وایرلسش باید شوت باشه!!
چرا خیلی از سایت ها لود نمیشه ؟! :9:
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
با سلام
چند روز پیش 20:30 خبر از ارزان شدن 15 درصدی اینترنت داد ولی حسابگر 128kb نامحدود رو با همون قیمت سابق میفروشه ( 13500 ماهانه)
راستی کسی قیمت ADSL 128 نامحدود مخابرات کرمانشاه رو می دونه ؟
من الان 128 (نامحدود) حسابگر دارم . به نظر شما به صرفه هست که برم از مخابرات بگیرم ؟
قیمت های مخابرات چند هستش ؟
با تشکر
همین سازمان تنظیم مقررات که شما گفتین شرکت ها رو مجاز کرده که اینترنت رو به صورت 1 به 10 بدننقل قول:
حالا یعنی چی؟ یعنی من که اینترنت 256 دارم حتی اگه سرعت دانلودم ثابت روی 3.2KB/s حق هیچ اعتراضی ندارم (حالا کمتر هم بشه چیکار میتونم بکنم؟؟ غیر از این که جمع کنم خط رو برم یه شرکت دیگه که از این بدتر نباش بهتر نیست)
خیلی دل خوشی داری داداش
البته تو این قانون پینگ هیچ معنی ای نداره و فک نکنم مسئولین کلا بدونن پینگ چی هست
از شهریور اینترنت ملی و جهانی قراره از هم جدا شن
می خوام ببینم عید 1392 کسی سرعت دانلودش به 10 میرسه یا نه
من همین امروز شارژ کردم مخابرات هم تغییر نداده و همون قیمت سابق هست (256=16600)نقل قول:
128 فک کنم 14800 باشه (البته مطمئن نیستم ولی بین 14200 تا 14800 هست قطعا)
اگه مرکز پورت خالی گیر بیاری بد نیست
سلام
از دوستان مخابراتی کسی میتونه وارد اکانتش بشه و اطلاعات اعتبار و ... رو ببینه؟
منظورم از اینجا هست:
صفحه کلا برای من بالا نمیاد
tcnet.ir هم که کلا نابود شده
از کجا باید ببینم تا کی اعتبار دارم!!!
ای خدا:19:
نقل قول:
دادا بخشنامه خود سازمان هست که ضریب اشتراک می بایست 1/1 باشه....