بازم عرض می کنم سر زدن به اینجا یادتون نره ها!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455323
بازم عرض می کنم سر زدن به اینجا یادتون نره ها!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455323
خدايي دم گالاكسي گرم؛قيمتش از اول همين بوده؛امروز نوكيا ان 8رو تو شهرمون 620تومن قيمت داشتم؛يعني از 8گيگ گالاكسي هم پايينتر.روز اول اومده بود 1300؛چه كلاسي هم از خودشون در وكردن بروبچ نوكيا كه فلانه و فلانه.حالا عجله نكنيد به زير 500هم مياد.تازه ميگن مشكل خاموش شدن خود به خود هم داره:دي
آي گفتينقل قول:
بين 450 تا 500 قيمت حقيقيشه
من كه بعد از n97 ديگه فكر نميكنم برم سراغ نوكيا
دوران نوكيا گذشت مگر اينكه دست از سر اين سيستم عامل هيچبين برداره
فعلا كه فقط به زور تبليغات توي بازار مونده
بابا يكي نيست به اين فنلانديا بگه
يه آندرويدي بزنيد يه ويندوز هفتي بزنيد
اما دريغ....
فنلانديا شايد توي ساخت سخت افزار موبايل خوب باشند اما چيزي از سيستم عامل نميفهمن
من بيشتر از همه چيز از قيمتاي غير حقيقيه نوكيا كفريم
فكر ميكنم اگه دري به تخته بخوره و اين شركت نوكيا يه گوشي آندرويد بده بيرون
يه دو سه هزار دلاري قيمت بزاره روش
دوست عزيز ما كه اومديم نظرمون رو گفتيمنقل قول:
ولي وقتي كسي بدون اينكه گالكسي رو گرفته باشه دستش ميگه ظاهرش به گوشياي 100 تومني ميخوره
ديگه حرفي نميمونه
وقتي x10 رو با گالكسي مقايسه ميكنن چي ميشه گفت
جوري ميگن بدنش پلاستيكه آدم فكر ميكنه جنسش شبيه ظروف يه بار مصرفه
به دور از تعصب خداييش نزديك 5 دقيقه توي مغازه x10 سفيد و اچ تي سي hd و گالكسي دستم بودن
اصلا نه خودم نه خانمم به هيچ وجه نميتونستيم ظاهر x10 و hd2 رو هضم كنيم (هرچند زيبايي سليقه ايه)
خيلي بزرگ بودن و اين بزرگ بودنشون توي چشم بود
ولي انصافا گالكسي اصلا بزرگيش به چشم نمياد با اون باريكي تحسين برانگيزش
سلام دوستان.من چندتا سوال مبتدیانه درباره آندورید و این گوشی داشتم:31:
1.نرمافزارهای آندورید رو حتما باید از درون گوشی دانلود کرد؟یا میشه از pc دانلود کرد و بعد توی مویایل ریخت؟در مورد نرم افزارهای پولی چی؟میشه نصب کرد؟
2.این گوشی قابلیت آپدیت به ورژن های بالای آندروید مثل 2.2 رو داره؟؟؟اومده؟؟
اگه جایی هست که درباره ی آندروید اطلاعات میده لطفا بگین.ممنون:11:
سلام.نقل قول:
فقط در مورد خاموش شدن خود بخود که شما فرمودید, این گوشی یه همچین مشکلی نداره.
سلام سوال از گالاکسی دارهای عزیز
اینکه با روت کردن و یا ریست و نصب رام ،اطلاعاتی مثل فیلم و عکس و موزیک روی حافظه داخلی گوشی میپره یا نه؟بخصوص تعویض رام(که اگه اینجوریه خریدن مدل 8گیگ با خرید یه رم8 بهتره)
و بهترین مارک و مدل رم 8گیگ برای گالاکسی چی توی بازار پیدا میشه ؟
ولله نوکیا رسما این موضوعو اعلام کرده.البته نه همشون.نقل قول:
اینم لینک:
کد:http://www.itna.ir/archives/news/015115.php
بله با عوض کردن رام میپره.اما با روت کردن نه.البته نمیدونم اگه هنگام عوض کردن رام اگه تیک re-partision رو نزد میپره یا نه؟!من خودم 1 بار عوض کردم.نقل قول:
1.هم از پی سی میشه دانلود کرد(البته نه از مارکت/چون تحریمه)ولی تا دلت بخواد سایت هست واسه برنامه.از رو گوشی هم برنامه slide me هست هزاران برنامه داره.نقل قول:
کلا نصب برنامه مثل آب خوردنه.اصلا نگران نباشید.مثل بقیه گوشی هاست...:27:
2.بله اومده.
گرافیکار عزیز،من 100% مطمئنم که خیلی قبل از اینکه شما این گوشی رو دستت بگیری باهاش ور رفتم و دیدم که به درد من نمیخوره!!!نقل قول:
ولي وقتي كسي بدون اينكه گالكسي رو گرفته باشه دستش ميگه ظاهرش به گوشياي 100 تومني ميخوره
من حس خودم رو گفتم!!!
واسه یه نفر ممکنه حس کنه لمبورگینی دستش گرفته،واسه من حس دست گرفتن یه ان ای سی 60 تومنی بود که به اغراق 100 تومنی بهش گفتم!!!
وقتی شما خودت اینو قبول داری،به نظر من اشتباهه که بخوای سلیقه ی من توی ظاهر گوشی ه و حسشون در هنگام دست گرفتن ور به تمسخر بگیری یا فک کنی من این گوشی رو از نزدیک ندیدم!!!نقل قول:
اصلا نه خودم نه خانمم به هيچ وجه نميتونستيم ظاهر x10 و hd2 رو هضم كنيم (هرچند زيبايي سليقه ايه)
هم من و هم شما شاید تا حالا صدها گوشی عوض کرده باشیم!!شما سن و سالت از من بالا تره،ولی با توجه به اینکه کلا گوشی از سال 80 تو ایران باب شده،احتمالا با هم زیاد تفاوت نداشته باشیم!!!من همیشه در کنار گوشی اصلیم،هراز چند گاهی گوشی دوم میگیرم که ببینم چیه...گاهی برای خریدن گویش با دوستان میرم و خیلی مسائل دیگه....شما هم که سملما گوشی ندیده نیستی!!شاید هر کسی نظر خودش رو بگه بهتر باشه....
بله میشه!! اموزش نصب نرم افزار با یک کلیک توی همین انجمن هست!! جست و جو کنین...نقل قول:
1.نرمافزارهای آندورید رو حتما باید از درون گوشی دانلود کرد؟یا میشه از pc دانلود کرد و بعد توی مویایل ریخت؟در مورد نرم افزارهای پولی چی؟میشه نصب کرد؟
100% این گوشی بهترین گوشی اندرویدی کنونی هستش بدون هیچ شک و اغراقی! نسخه ی 2.2 فارسی شده هم داره!!رام های کوک شده اش هم دارن بیشتر و بیشتر میشن..نقل قول:
2.این گوشی قابلیت آپدیت به ورژن های بالای آندروید مثل 2.2 رو داره؟؟؟اومده؟؟
اسم انجمنی که تو تاپیکش سوال پرسیدین،انجمن مخصصواندروید هست و دوستان فعال اینجا همه روزه هستن سوالاتتون رو در حد توان پاسخ میدن...سوالتون بی جواب نمیمونه مسلما!!نقل قول:
اگه جایی هست که درباره ی آندروید اطلاعات میده لطفا بگین.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه تایی که من دیدم،یکیشون مشکل خاموش شدن یه دفعه ای رو داشت!!!ولی در کل،اکثریت با سالم بودنش هست!!نقل قول:
فقط در مورد خاموش شدن خود بخود که شما فرمودید, این گوشی یه همچین مشکلی نداره.
باید دارندگان این گوشی نظر قطعی رو بدن(چون این گوشی حافظه داخلی داره!!) ولی فکر میکنم که بله فرمت میشن!!(تعویض رام!) ولی در وصرت روت مشکلی نیست قطعا!نقل قول:
اینکه با روت کردن و یا ریست و نصب رام ،اطلاعاتی مثل فیلم و عکس و موزیک روی حافظه داخلی گوشی میپره یا نه؟بخصوص تعویض رام(که اگه اینجوریه خریدن مدل 8گیگ با خرید یه رم8 بهتره)
در این مورد،هیچ اطلاعی ندارم !! من حافظه ی گوشیم رو معمولا عوض نکردم و از برند های مختلفشون خبری ندارم!!نقل قول:
و بهترین مارک و مدل رم 8گیگ برای گالاکسی چی توی بازار پیدا میشه ؟
نميدونم چرا بعضي اوقات يه پست دوبار ارسال ميشه