جهت اطلاع عرض کنم که سری تودوروکی پایونیر هم تنظیمات دستی ندارند . من چون خودم آمپ پایونیر گرفتم و آمپهای تودوروکی رو بررسی کردم تا اونجایی که میدونم تنظیم دستی ندارند . آمپ خودمم که 819 هستش تنظیم دستی نداره . فقط یک سری مد تعریف شده مثل راک و پاپ و کلاسیک و از این چیزا داره که من کلا هیچوقت با این پیش فرض ها نتونستم ارتباط برقرار کنم و از صداشون خوشم نمیاد ( چه در آمپ سیستم خونه چه ماشین چه سافتورهای پخش موزیک کامپیوتر) پایونیر اگه اشتباه نکنم مدل 1019 (1020) به بالا میشه تنظیمات دستی انجام داد که قیمتش گرونه . اما من قبلا گفتم بازم میگم که من تاحالا نیازی به تنظیم اکولایزر به صورت دستی پیدا نکردم . بیشتر هم موزیک گوش میدم و سیستمم هم استریو هستش . ماکزیمم باس یا تریبل رو اگه فکر کنم لازم باشه تغییر میدم که همون هم خوب و کافیه و نیازی به تغییر اکولایزر نداشتم تاحالا ( با توجه به اینکه من خودم کرم انگولک کردن و ور رفتن با اکولایزر رو دارم) حالا شما چرا فقط باید فیلیپس استفاده کنید ؟؟[/QUOTE]
متاسفانه در شهرستانی که من زندگی میکنم پایونر گیر نمیاد بعد از اینکه 5550 فیلیپسو خریدم و ازش ناراضیم با صحبتی که کردم فروشنده حاضر شد با یه مدل دیگه برام تعویض کنه.من دنبال اون خلا که پشت سر باس موزیکه هستم
که این سیستم اصلا ارضام نمیکنه دلم هم نمیاد به کسی بفروشم.
کد:
http://www.megaupload.com/?d=KU9QB9EP
شما این آلبومو گوش بدین ببینین من حق دارم بخاطر اعتمادی که کردم به خاطر مدل جدیدتر عصبان باشم!