سلام.نقل قول:
این رو یکی از دوستان تو همین تاپیک نوشته بودند:
موفق باشیدنقل قول:
Printable View
سلام.نقل قول:
این رو یکی از دوستان تو همین تاپیک نوشته بودند:
موفق باشیدنقل قول:
اتفاقا من با کامپیوتر میدیدم اما نمشد تبلیغات رو رد کرد تا اینکه با VLC تونستم اینکار رو انجام بدم.نقل قول:
تو فرانس به خرچنگ میگن : کرچلنگ :31:
این شعری که ناز خاتون به انگلیسی می خونه کسی ترانه اصلی ش رو سراغ داره ؟ cheek cheek everybody cheek ??
اخ جون دفعه دیگه رقص چاقو به احتمال زیاد
او تیکه ای که دو تا پیره مرده می گفتند برو حالشو ببر خیلی با حال بود
من شنیدم ظاهراً تبلیغ مک دونالد بوده ...نقل قول:
این شعری که ناز خاتون به انگلیسی می خونه کسی ترانه اصلی ش رو سراغ داره ؟ cheek cheek everybody cheek ??
البته یه کم زیاد داره تکرار میشه، لوث شده کمی ...
سلام مثل اینکه عده ای نمی تونن تبلیغاتو رد کنن.جالبه من تا حالا اصلا چنین مشکلی نداشتم.یعنی تو کامپیوتر با نرم افزار power dvd چنین مشکلی ندارم تو dvd player هم رد میشه به راحتی
قسمت 16 فقط نمیشه تبلیغات رو رد کرد اون هم با Dvd Player (البته با بعضی از نرم افزار ها هم نمیشه). شما تبلیغات مجموعه 16 رو با DVD Player رد کردید ؟؟نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم یه شعر قدیمی برای آموزش زبان انگلیسی باشه که برای بچه های می خوندن..خیلی قدیمی باید باشه ... مثل همون عروسک من قرمز پوشیده تو رخت خواب مخمل آبیش خوابیده !!!! ... تو همین مایه ها ... خیلی کم یادم میاد ... مثلا ... Mack Donald has dog .. Mack Donald has car ... every body happy there cheek cheek cheek , cheek cheek cheek.. ... ... تو همین مایه ها ..!!!!نقل قول:
من شنیدم ظاهراً تبلیغ مک دونالد بوده ...
البته یه کم زیاد داره تکرار میشه، لوث شده کمی ...
سلام من تو کامپیوتر اونم با نرم افزار power dvd رد کردم.تو dvd player هم به راحتی رد شد خیلی آسون.نقل قول:
آقا این قسمت 16 چرا اینجوری شددر کنار این همه خنداندن واقعا لازمه که به این جور چیزا هم فکر کنیم که چطوری در طول تاریخ مال و اموالمونو چپاول می کردن :41:همین کارایی که شاهای بی عرضه ما کردن باعث شد اونا اونجا باشن و ما اینجا:41::41::41:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان