من خواسنم لپ تاپ بگیرم تو همین حدود ها فروشنده گفت اگه لپ تاپ بگیری کلا باید با بازی کردن خداحافظی کنی!حرفش چقد صحت داره؟
من خواسنم لپ تاپ بگیرم تو همین حدود ها فروشنده گفت اگه لپ تاپ بگیری کلا باید با بازی کردن خداحافظی کنی!حرفش چقد صحت داره؟
نقل قول:
یه جورهایی راست گفت
بازی های سنگین و بروز در این رنج قیمتی خوب اجرا نمیشند اما کلا این رو بدون که هر لپتاپی و در هر محدوده قیمت برای گیم ساخته نشده و کلا میشه گفت کسانی که هدفشون از خرید نوت بوک بازی هست پشیمون میشند.
اما بهترین برای بازی در این محدوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستاي عزيز:11:
من با بودجه اي كه دارم(حداكثر حداكثر1.100) صفحات قبل 3 مدل پيشنهاد كرديد كه دربارشون چندتا سوال داشتم.
كاري هم كه ميخوام با لپ تاپ بكنم بيشتر اينترنت و اجراي برنامه هاي مهندسي و ... و البته شايد هم كمي سراغ بعضي بازيها رفتم:31:
مدل ايسر 5741g رو پيشنهاد كرديد كه من از چند تا جا پرسيدم ميگند برد ضعيفي داره و ... و خلاصه ترسيدم!!
مدل سوني cw21fx رو پيشنهاد داديد كه به 2 علت روش دو دلم. يكي كانفيگ كمتر از ايسر ي كه بالا گفتم و ديگه اينكه تو همين سايت فراخوان سوني براي مدل هاي f و cw رو به دليل داغ شدن زياد ديدم كه كلا به خريدش شك كردم.
از دل هم مدل 5010 معروف رو پيشنهاد فرموديد كه اونم تو همين سايت ديدم گه گاهي ميگن درايو هاش مشكل داره و...
جديدا هم مدلهاي وسترو 3500 رو ديدم كه خوشم اومده كه واقعا اونو نميدونم. راستي مدل studio 1557 و studio1558 از برند دل چجوريند؟
و سوال آخر اينكه اگر برم سراغ برند فوجيتسو چي؟ يا برند lenovo ؟ يا اچ پي؟
خلاصه كلي گيج شدم:41::41:
از راهنماييتون ممنون و ببخشيد از تعداد زياد سوال هام:11:
نقل قول:
یه اسم چند تا برند دیگه هم می گفتید بد نبود :31:
فوجیتسو رو اصلا فکری روش نکن !
بنظرم از بین K52 های ایسوس و مدل ایسر یکی رو انتخاب کن ! بقیه هم ارزش فکر کردن ندارند.
معذرت میخوام چرا نباید روی فوجیتسو فکر بکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من جدیدا a-530 خریدم .بدو ن اغراق میگم عالیه از هر نظر .واسه چی باید 1 میلون واسه این لپ تاپ های چینی توی بازار هزینه کنند؟؟؟؟نقل قول:
پراکندگی بین انتخاب های شما زیاد هست ، سعی کنید بین 2 برند انتخاب ها رو محدود کنید ، من موقت 5741g دارم و ازش راضی هستم ، نسبت به 5741 و 5010 تو تالار مشکلات هم نگاه کنید 5010 رکورددار مشکلات هست الان ! وسترو 3500 هم لپ تاپ خوبی هست و کیفیت ساختش از 5010 بهتره .نقل قول:
فوجیتسو هم برندی نیست که بتونه با برند های قدرتمند بازار ( مخصوصا تو ایران ) رقابت کنه .
سعی کنید بین دل 3500 و 5741 انتخاب کنید .
فوجیتسو زیمنس یک برند ادغام شده هست که دفتر اصلی اش در آلمان هست ، همانند بقیه برند ها قطعات آسیایی و چینی رو اسمبل میکنه و تحت نام Germany به بازار میده ، کیفیت ساخت فوجیتسو برای کسانی که در کار لپ تاپ هستن مشخص هست و الان من معتقد هستم MSI کیفیت به مراتب بهتر و بالاتری از Fujitsu Siemens دارهنقل قول:
اصولا این فکر که لپ تاپ آلمانی / آمریکایی و ... هست اشتباهه ، تمامی قطعات ساخت آسیای شرقی هستن ، در درجه اول چین تامین کننده اصلی هست و تایوان و تایلند و مالزی و ... هم بقیه قطعات رو میسازن ، پس تفاوت کیفیتی وجود ندارد ، فوجیتسو زیمنس یک برند قوی در زمینه سرور و دسکتاپ ولی ضعیف در زمینه لپ تاپ هست .
سلام،نقل قول:
خداحافظی که نه، اما خوب به راحتی دسکتاپ و کنسول که نیست.
من تازه 5741G گرفتم. خوب مثلا حرارتی که موقع بازی ایجاد می کنه، آدمو می ترسونه. هر بار نیم ساعت بیشتر بازی نمی کنم باهاش (کول پد ندارم).
برا یه سری بازی ها هم که باید با کیبورد خشن رفتار کنی، بازهم کارو سخت می کنه. بازی هایی که گیم پد می خوان خوب راحتتره.
همینطور که خیلی از دوستان این فروم گفتن، اگه به portability (قابلیت جابجایی) لپتاپ احتیاج داری، یه لپتاپ (ارزونتر) بگیر و یه کنسول.
نقل قول:
من کلا فقط میخوام pes اجرا شه
بقیه بازی ها مهم نیست
من خودم بعد از کلی تحقیق این برند را انتخاب کردم.اکثر کسایی که توی این کار بودند میگفتند خیلی خیلی کم شکایت ازش میشه و دلیل خرید کم اون این هست که تبلیغات گسترده ای براش نمیشه و میزان وارداتش به ایران کمه.شما کافیه توجه داشته باشید که از کدوم برند میتونید لپ تاپی با این کانفینگ و این قیمت مناسب پیدا کنید.یعنی میخواید بگید کیفیت ساخت این لپ تاپ از لپ تاپ های مزخرف دل هم بهتر نیست.من خودم قبلا دل داشتم از همون روز اول بلوتوث و وایرلسش مشکل داشت آخرم درست نشد.به نظرم لطفا کمی منصفانه تر صحبت کنید.ممنونم.نقل قول: