اگه پول داری n8 بخر و اگه نداری x6 خوبه .:11:نقل قول:
Printable View
اگه پول داری n8 بخر و اگه نداری x6 خوبه .:11:نقل قول:
ممنون از راهنماييتوننقل قول:
تستي براي آپديت كردم كه نتيجه اش اين بود:(براي استفادهي ديگر دوستان)
1- ديروز كه بر روي گوشي توصيهي آپديت رو ديدم، به جای چند روز قبل که توصیهی آپدیت فریمور نسخهی 30.2.005 کرده بود، حالا بعد از چندین بار امتحان کردن از قسمتهای مختلف، هر بار توصیهی نسخهی 21.2.005 میکنه.
(با وجود اینکه در سایت رسمی نوکیا هم اعلام شده نسخهی 30.2.005 برای X6 منتشر شده و دفعهی قبلی هم پیشنهاد نصب همین نسخه رو داد)
2- از روی گوشی امکان آپدیت کردن وجود نداره بلکه فقط گزینهی Update via PC داره.
3- Nokia Software Updater با حجم حدود 40 مگ دانلود کردم که باز هم توصیه کرد نسخهی 21.2.005 نصب کنم.
4- برای آپدیت از طریق کامپیوتر اقدام کردم که بعد از حدود 12 درصد از فایل 146 مگابایتی اینترنت ایرانسل قطع شد و آپدیت هم قطع شد.
5- با نگرانی گوشی را ریستارت کردم و منتظر بودم با خطای مواجه شوم و مشکل برای گوشی به وجود آمده باشد که خوشبختانه هیچ مشکلی به وجود نیامده بود.
6- ضمنا با همین فریمور 21.0.004 که بر روی گوشیم هست تمام نرم افزارهای منتشر شده از نوکیا که در توضیحات نسخههای بالاتر آمده از روی گوشی آپدیت کرده ام مثل نرم افزارهای Scribble, Shazam, ...
7- یک سؤال هم خدمتتون دارم، نسخههای بالاتر 21.2.005 و 30.2.005 چه امکانات بیشتر و بهتری نسبت به نسخهی 21 دارد؟ دوستانی که آپدیت کردند لطفا تجربه شان را به اشتراک بگذارند.ممنون
دوستان من 5320 دارم که رم 8 گیگی که روش انداختم از موسیقی پر شده و دنبال یک گوشی نوکیا با رم بالاتر از 8 برای گوش دادن با موسیقی با کیفیت خوب، خصوصا از هدفون میگردم.
تعریف کلی این گوشی رو زیاد شنیدم.
فقط مشخصا نفهمیدم واقعا آیا کیفیت پخش موسیقی خوب داره و به پای 5320 میرسه یا نه ؟
ضمنا قیمت مدل 16 گیگ و همینطور 32 گیگش دستتون هست ؟
ممنون.
دوست عزیز اگه از تو خوده گوشی همه نرم افزار ها رو اپدیت کردینقل قول:
یه مستر ریست کن بعدش کار کن دیگه لازم به اپدیت کلی نداری
ولی در هر اپدیت ایراد ها برطرف میشن مثل
خش خش صدا
سرعت GPS و ......
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
نقل قول:
از مدل 32 گیگ با هدست استریو استفاده کن
کیفیت صداش توپه
پشیمون نمیشی
:21:
از راهنماييتون ممنونم دوست عزيزنقل قول:
قبل از اينكه شما پاسخ بديد، ديشب دوباره آپديت از روي نرم افزار NSU با اينترنت ايرانسل امتحان كردم و ولش كردم تا صبح. حجم نرم افزار 146.4 مگ بود كه ظاهرا همه اش دانلود شده بود. (البته براي اطلاع دوستان لازمه بگم كه چون قبلا 12 مگ دانلود شده بود، وقتي شروع به آپديت كردم، دنبالهاش رو گرفت و از صفر شروع نكرد)
صبح...
گوشي ريستارت شده بود و همه چيز به خوبي پيش رفت و فيرمور گوشي آپديت شده به نسخهي 21.2.005 و حالا موقع جستجوي آپديت توصيهي نسخهي 30.2.005 براي نصب مي كنه كه بر خلاف نسخهي قبلي قابل دانلود از روي گوشي هم هست. (بگذريم از اينكه از روي نرم افزار NSU پيغام ميده نسخهي شما به روزه و نياز به آپديت نداره)
همهي اينها به كنار، حالا مشكل اصلي من اينه كه:
با اين آپديت زبان فارسي حذف شد و به جاش English, Francais, Portugues, Spanol جايگزين شده.
در مورد فريمور با پشتيباني فارسي هم تمام سايت رو گشتم و چيزي كه با گوشي من (رنگ سفيد - زرد ساخت مجارستان خريداري شده از بندرعباس با پشتيباني از زبان فارسي) سازگار باشه RM-551 Product Code: 0574326 پيدا نكردم.
دوستان متخصص و با تجربه راهنمايي كنند، براي اينكه زبان فارسي در گوشيم وجود داشته باشه و جديدترين فيرم ور رو در گوشيم داشته باشم چه كاري بايد انجام بدهم؟
ممنون
من 16 گیگشو 315 خریدم ؛ گوشیه خوبیه ، من راضیم ،نقل قول:
ضمنا قیمت مدل 16 گیگ و همینطور 32 گیگش دستتون هست ؟
پروداکت گوشیتونو عوض کنیدنقل قول:
از این لیستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=400538
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=363465
سلام
من چطوری میتونم به اینترنت ایرانسل وصل بشم؟
سیم کارت رو که میذارم ،ادرس رو وارد میکنم ، می نویسه Invalid Server
لطفا راهنماییم کنید
شما از گوشيتون به شماره 700 زنگ بزنيد و بعدش ابتدا عدد3 و بعد عدد 6 را وارد كنيد تا تنظيمات مخصوص گوشي در يك پيام كوتاه براتون ارسال بشه. اون رو ذخيره كنيد تا Access Point براتون ايجاد بشه. لازم به توضيحه كه براي من اين تنظيمات كار نكرد و من اكسس پوينت دستي ساختم تا درست شد.نقل قول:
اگر خواستي اكسس پوينت دستي بسازي هم يه كم كارت طولاني تر ميشه. به اين ترتيب:
Menu->setting->connevtivity->destinations->internet->options->new access point
اگر سؤال كرد اتوماتيك بگرده جواب نه بده. بعدش
packet data
و اسم اكسس پوينت رو بده
Irancell-GPRS
حالا كه اكسس پوينت ايجاد شده
edit
و در صفحهي تنظيمات:
Data bearer:packet data
Access pont name:mtnirancell
بقيه تنظيمات كاريش نداشته باش
حالا از همين جا كه هستي
Options->Advanced Settings
Network Type: IPV4
Phone IP Address: 10.131.26.138
بقيه چيرها كاري نداشته باش. برگرد و از اينترنت استفاده كن.
اميدوارم چيزي رو از قلم ننداخته باشم.
اين تنظيمات به صورت عمومي در وب سايت ايرانسل هم ميشه پيدا كرد.
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=73
سلام دوستان.
گوشی من دکمه های هدستش کار نمکنه.از همون اول همینجوری بود
خرابه؟