سلام دوستان
asus n53sv
cor i7
640gb
4gb
cpu 2.9
چطوره؟؟؟
واسه نرم افزارهاي مهندسي شيمي مي خام؟؟؟
سلام دوستان
asus n53sv
cor i7
640gb
4gb
cpu 2.9
چطوره؟؟؟
واسه نرم افزارهاي مهندسي شيمي مي خام؟؟؟
سلام خدمت همه دوستان
امروز بعد از دو ماه تحقیق و نظرسنجی و .. رفتم یهK53sj خریدم
870 تومن با دو سال گارانتی ویستا(مادیران و سازگار نداشت) و کیف و ماوس
آک آک بود.جلو خودم بازش کرد.همه جوره ازش راضیم
این core i3 هست ولی همه جوره کانفیگ خوبیه حتی امروز باperformanse test 7 و 3D mark 11 و برنامه های دیگه چک کردم خیلی خوبه
سی پی یوش 2315 گرفت که با چند تا سی پی یو مقایسه کردم خوبه
فقط درایو دی وی دیش یه کم ضعیفه واسه خوندن سی دی اورجینال هم زور میبره سرعت ریدش 3.2MB/sهست
به نظر شما خیلی افتضاحه؟
درایور هاش هم که ویندوز 64 بیت میخواد و از این به بعد باید از هر برنامه هم 64 بگیرم هم 32
فقط چند تا سوال خیلی خیلی مهم دارم از دوستان:
1-چه طور میشه وارد بایوس شد؟ باDelete نمیشه
2-اگه بخوام از برق مستقیم استفاده کنم و باطری کار نکنه باید باطری رو در بیارم
یا تنظیم داره؟میخوام مطمئن شم که باطری استفاده نمیشه
3-تو مدلهایی که هم کارت انبرد دارن(اینتل) وهم کارت گرافیک جی فورس از کجا میشه فهمید که
کدوم در حال اجراست یا امیشه انتخاب کرد که یکی فعال باشه اون یکی غیر فعال باشه؟
جواب این 3 تا سوال خیلی واسم مهمه منتظرم.:11:
دوست عزیز من هم مهندس شیمی هستم.کلیه نرم افزارهای مرتبط با مهندسی شیمی مثل Hysys,Aspen Fluent,Matlab باسرعت مناسب و حتی عالی بر روی این مدل قابل اجراستنقل قول:
مرسي،شما هم دقيقا همين مدلو دارين با همين كانفيگ؟نقل قول:
خداي نكرده تا حالامشكلي نداشته ؟چند وقته استفاده مي كنيد؟گارانتي چيه؟چند خريدين؟
اگه ممكنه راهنمايي كنيد چون واقعا موندم چي بگيرم
تشكر
من این مدلو ندارم.اما سیستمی با این توانایی قادر به پوشش کامل نیازمندی های شما هستنقل قول:
گارانتی های ایسوس سازگار ارقام-ویستا-امرتات و مادیران هست
در مورد قیمت و انتخاب لپتاپ مناسب به بخش های مربوطه مراجعه کنید
موفق باشید
کسی نبود جواب ما رو بده؟
اقايون كسي در اين مورد نظري نداره لطفا كسي مي دونه جواب بده چون مي خوام خودمم بخرم اگه واقعا Full HD نباشه نگيرمنقل قول:
نه فول اچ دی نیست اون برچسب هم الکی رو n53 که من دیدم هم زده بود ولی فقط اچ دی خاالی بودنقل قول:
نقل قول:جواب سوال يك : دكمه F2 رو بزنيد.نقل قول:
جواب سوال دو : وقتي كه شارژ شده باشه تا زماني كه به برق شهر متصل باشه به طور اتوماتيك وار از برق شهر استفاده ميكنه و باطري از مدار خارج ميشه . ضمن اينكه اكثر لپتاپهاي asus تا زماني كه ميزان شارژ به كمتر از 95 درصد نرسد شروع به شارژ مجدد نخواهد كرد .
جواب سوال سه : در پست زير
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5950085&postcount=2
سلام دوستان
من یه k43sv دارم که هرکاری میکنم نمیتونم با بلوتوثش اطلاعاتی بفرستم...در واقع گوشی موبایل رو میشناسه ولی چیزی نمیفرسته..درایورش رو هم نصب کردم ولی تو دیوایس منیجر بلوتوث رو نمیشناسه...کسی میدونه مشکلش کجاست؟
و2 مورد دیگه...1-زیر تاچ پد سمت راست یه led هست که عکس قفل هست و روش حرف A نوشته ..بعضی وقتا روشنه گاهی اوقات هم خاموشه نمیدونم مال چی هست!!کارش چیه؟
2-کنار و سمت چپ لب تاب یه سوراخ هست که عکس قفل و روش نوشتهk این چیه؟چیکار میکنه؟