هنوز منطقه مونو اکتیو نکردن ..... میگه تجهیزات رو آوردیم و فقط باید اکتیو شه .....
فکر کنم حالا حالا هاااا علافیم .................. ای خدا ..... ما تا کی باید با این دایا آپ سر کنیم .....
Printable View
هنوز منطقه مونو اکتیو نکردن ..... میگه تجهیزات رو آوردیم و فقط باید اکتیو شه .....
فکر کنم حالا حالا هاااا علافیم .................. ای خدا ..... ما تا کی باید با این دایا آپ سر کنیم .....
نقل قول:
ای بابا مثل اینکه شما اصلا شانس نداری:31::31: تا کی باید صبر کنی حالا؟:8:
نصب تجهیزات و اکتیو کردنش کار وقت گیری هست، فکر کنم حداقل یه 10-15 روز دیگه باید صبر کنه.نقل قول:
نگو ........ :18: :37: :45: :37: :18:
من اصلا حالو حوصله ی این دایال آپ رو ندارم .....
راستی یه سوالی این پینگ که هی میگید چیه ؟ ماکه حالیمون نشد ....:31:
نقل قول:
گفتم که پینگ فقط برایه باز کردن صفحات وب و بازیه آنلاین به کار میره همین مثلا هرچه پینگ شما پایین تر باشه زود تر صفحات برات باز میشه یا تو بازیه آنلاین بازی کردن راحت تره هی وسط بازی لگ نمیزنه ولی اگه پینگت بالا باشه صفحات دیر باز میشه تو بازی هم لگ داره به سرعتم هیچ ربطی نداره !:46::11:
شرکت شاتل شیراز تا 25 ام نام نویسی نمی کنه! کسی آشنا نداره زودتر کار رو راه بندازن. یعنی سه شنبه نام نویسی بشه تا 5شنبه خط رانژه شده باشه؟
اگر 25 ام باشه می افته واسه هفته دیگه
سلام ...چند تا سوال ...
فرق art با eco چیه؟؟؟؟
مودم وایر لس بهتره بگیرم یا کمبو؟؟؟؟اصلا مزایا و مضرات هر کدوم چیه؟؟؟
ممنوووون
بابا به خدا دیگه داره اعصابم .... می شه - دارم از راپید دانلود می کردم رسیده بود به 90 درصد یهو هیچی دریافت نمی کنه و هیچ صفحه هم باز نمی کنه
چی کار کنم؟
فرق سرویس های art و eco توی محدودیت حجمی آنها هست.نقل قول:
مثلا 512 اکو ماهانه 2.5 گیگ محدودیت حجمی داره اما 512 art به صورت نامحدود هست.
البته قیمت ها هم مهمه 512 اکو ماهانه 18900 قیمتش هست اما 512 art ماهانه 219 هزار تومان.
البته سرویس های art دارای کیفت بیشتری نسبت به اکو هست.
512 اکو نسبتا طرفدار های زیادی داره.
قیمت های سرویس های Art
قیمت های سرویس های Ecoکد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
در مورد مودم هم اگه توی خونه لپ تاپ داری یا هر وسیله دیگه که دارای وایرلس هست و میخواهی از اینترنت به صورت وایرلس توی خونه استفاده کنی بهتره مودم وایرلس بگیری.در غیر این صورت همان کمبو که دارای یک پورت usb و یک پورت lan هست جوابگو میباشد.
-------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود ...نقل قول:
در سرویس اکو شما می تونی از سرعت های 128 ، 256 و حتی 512 هم استفاده کنی ... که البته دو تای آخر نیاز به فروم از شرکت یا دانشگاه داره ...
مهم ترین مسئله در اکو اینه که شما با پول کمتر از سرویس ADSL بهره مند میشی ... ولی یه ایرادی که داره اینه که ترافیک شما در یه ماه مقدار 2.5 گیگ میشه ...
مثلاً سرویس ART 1 برای 128 با ترافیک 10 گیگ در ماه مبلغش ماهی 29500 میشه ... در حالی که اکو 128 با ترافیک 2.5 گیگ ماهی 14 تومنه ...
اکو یه مقداری تو سرعت از ART ضعیف تر عمل می کنه و برخی اوقات نوسان داره ...
هزینۀ راه اندازی اکو هم 10 هزار تومن از ART گرون تره ..
به نظر من پول داری ART 1 بگیر ...
مودم هم بسته به نوع کارت و پولت داره ... اگه پول داری یه ASUS 604 بگیر با قیمت 105 هزار تومن که وایرلس هست و برای لپ تاپ خوبه ...
مضراتی نداره ... بسته به نوع کارت داره ... اگه فقط می خوای به کامپیوتر بزنی یه مودم اروزن از D-link بگیر ...
کلاً ASUS و D-link خیلی خوبن ... :11: