امکان چت صوتی و ویدئویی داره عزیز . گروههای تخصصی نداریم به اون صورت که شما می گین . دسته بندی های چت رومها بر اساس منطقه جغرافیاییه .نقل قول:
Printable View
امکان چت صوتی و ویدئویی داره عزیز . گروههای تخصصی نداریم به اون صورت که شما می گین . دسته بندی های چت رومها بر اساس منطقه جغرافیاییه .نقل قول:
نقل قول:
دوستمون به خوبي گفتن..
شما اگه سوال خاصي در زمينه كام دارين تو فورم مي تونين بپرسين..
موفق باشين..
سلام دوستان من به یک مشکل عجیب برخوردم
وقتی یوزر پسوردم رو وارد می کنم با این پیغام مواجه میشم your account has been locked. (81003003)
بعد خود یاهو برام یه ایمیلی فرستاده البته توی جیمیل به این عنوان
Verify this email address
You recently added a new email address to your Yahoo! account, or initiated verification of an existing email address. To verify that you own this email address, simply click on the link below.
Your email address was added to the Yahoo! ID: ca******@**********.***. If this Yahoo! ID does not belong to you, or you did not recently add your email address to this Yahoo! ID, you may permanently stop receiving messages for this Yahoo! ID at this email address. Please let us know.
Verifying your email address ensures that you can securely retrieve your account information if your password is lost or stolen. You must verify your email address before you can use it on Yahoo! services that require an email address.
For your security, please keep your email address information up-to-date. If this information changes, you can always update it by signing in to your Yahoo! account and changing it from the "My Account" area.
بعد از 12 الي 24 ساعت آيدي شما بر مي گرده...موفق باشين..نقل قول:
ای بابا....نقل قول:
عکس میخای چیکار:31:
اینطوریه:در کادر یا همون پنجره پی ام وقتی جمله یادداشت میکنم معلومه و به نمایش در میاد ولی وقتی send میزنم برای طرف میره ولی برای خودم چیزی مشخص نیست و صفحه خالیه...پی ام های طرف مقابل هم برام میاد ولی نمیبینمش...همین
نقل قول:
سلام..
من نمي دونم كه شما حذف و يا نصب كردين يا خير..
ورژن هاي ديگه رو تست كنين ؛ و اين كه شما از ADSL بهره مي برين..؟
سلام
من از دیروز تا حالا هرچی میخوام وارد شم نمیشه
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام.. چند احتمال وجود داره..
استفاده از پروكســـي..
پايين بودن سرعت اينترنت.. ( تو اين چند وقته اين حالت زياد پيش اُومده..)
با سلامنقل قول:
توي متن ارور گفته ديگه
سرور ما خيلي مشغول هست و نميتونيم شما رو لاگين كنيم
اين از اون معدود مشكلاتي هست كه اتفاق ميفته واسه سرور ياهو براي رنج آي پي شما
---
كارايي كه ميلاد جان هم گفتن رو حتما انجام بده - از اونها هم شايد باشه
موفق باشيد.
به خاطر سرعت پایین اینترنتـه.مشکل خاصی نیستنقل قول: