نقل قول:
فکر کنم شما هنگام تبدیل این فایل ها از کدک H.264 استفاده میکنید
نرم افزار محبوب و حرفه ای و کاملی مثل K-Lite Mega Codec Pack رو روی سیتم نصب کنید و فیلم هاتون رو با اون اجرا کنید
Printable View
نقل قول:
فکر کنم شما هنگام تبدیل این فایل ها از کدک H.264 استفاده میکنید
نرم افزار محبوب و حرفه ای و کاملی مثل K-Lite Mega Codec Pack رو روی سیتم نصب کنید و فیلم هاتون رو با اون اجرا کنید
ضمن تشکر از توضیحتون یکسری سوالات:نقل قول:
اینکه گفتید "فکر کنم شما هنگام تبدیل این فایل ها از کدک H.264 استفاده میکنید"یعنی چه؟ می شه یکم توضیح بدید؟
من نسخه 7 K-Lite Mega Codec Pack رو دانلود و نصب کردم مدیا پلیرم این فرمت رو شناخت ولی تنها قادر به پخشش هست و نمی تونه صدا رو هم پخش کنه مشکل کار کجاست؟ باور کنید خیلی درگیر این مورد شدم ولی اصلا نتونستم بفهمم ایراد کجاست!!:13:آیا در حین نصب می بایست گزینه های خاصی رو انتخاب کنم و به شیوه خاصی برنامه رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟!!
ممنون می شم کمکم کنید.
نقل قول:
ببینید تو تبدیل فرمت های تصویری باید دقت کنید که با چه فرمتی و با چه کدکی تبدیل رو صورت میدید
تصویر زیر رو ملاحظه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدک اولیه mpeg4 بوده ولی کدک خروجی بعد از تبدیل قراره به h.264 تبدیل بشه
اینجا باید دقت کنید حدالمقدور فرمتی رو انتخاب کنید که کدک تصویری اون h.264 نباشه و حتی اگر باشه با نرم افزارهایی مثل K-Lite Mega مشکلی برای پخش نداره
موقع نصب این نرم افزارها در یک قسمت سوال پرسیده میشه کدک ها رو فقط روی Media Player Classic نصب کنم و یا روی Windows Media Player هم نصب کنم که شمال باید هر دو گزینه رو تیک بزنید
در مرحله بعدی زمانی که از شما پرسیده میشه کدام فرمت های تصویری رو پخش کنم شما باید از دکمه all video Files باید استفاده کنید که تمام فایل های ویدئویی رو در نظر داشته باشه
احتمالا شما با فرمت MPEG2 ذخیره میکنی که کدکش نصب نیستنقل قول:
اگر K-Lite Mega Codec Pack رو نصب کنی به احتمال زیاد مشکل حل میشه
کد:http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm
ممنون با توضیحاتتون الان دیگه تموم برنامه های پخش این فرمت رو پخش می شهلی یه مشک دیگه هست و اون اینه که فایل تصویری با فرمت mpeg در حال پخش صدا نداره و بدون صدا پخش می شه علتش چی می تونه باشه؟!!نقل قول:
نرم افزار Media Player Classic رو اجرا کنید و از منوی View گزینه Option رو بزنیدنقل قول:
در سمت چپ از منوها گزینه Format رو انتخاب کنید و در پنجره سمت راست روی دکمه Modify کلیک کنید که احتمالا یک پیغام ظاهر میشه و باید روی گزینه Yes بزنید حالا روی دکمه All کلیک کنید و سپس دکمه Apply و بعد OK رو بزنید
نرم افزار رو ببندید و مجدد باز کنید و فیلمتون رو از طریق منوی File آدرس دهی و اجراش کنید
دوست عزیز از اینکه این همه زحمت می کشی و راهنمایی می کنی سپاس. مطابق عکس زیر به محلی که گفته بودی رفتم اما گزینه modify رو ندیدم می شه راهنمایی کنی؟ ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.
من دو تا فایل موزیک جداگانه دارم ( که یکی با جاز زده شده ویکی دیگه با پیانو )
هر کدوم به صورت یک فایل mp3 هستند
میخوام این دو تا رو روی هم بندازم
یعنی با یه نرم افزار اینا رو با هم میکس کنم اما هیچ نرم افزار خاصی مد نظرم نیست چون نمیشناسم.
ممنون میشم اگر یه نرم افزار برای اینکار به من بدید
ممنون
سلام . من فیلم رو با Jet Audio تبدیل می کنم و زیرنویس می گذارم. اما تنها مشکل من در این است که فیلم موقع تبدیل یا تار می شود و یا لرزش دارد و ...
من فیلم نمی خواهم کیفیت خودش را از دست بدهد و لرزش و .... داشته باشد.
آیا باید تنظیمات خاصی را انجام دهم ؟؟؟؟؟؟
مممنونم .
سلام.
من ورژن 5 برنامه ادیوس رو میخواستم.
ممنون.