توی گوگل سرچ کنین یا میتونید توی سایت سافت 98 توی بخش مدیریت دانلود بگیرین.نقل قول:
اگه آپدیت کنین کرکش از کار میوفته ولی اگه ورژن جدیدش رو دان کنید همراهش کرک هم داره
توی گوگل سرچ کنین یا میتونید توی سایت سافت 98 توی بخش مدیریت دانلود بگیرین.نقل قول:
اگه آپدیت کنین کرکش از کار میوفته ولی اگه ورژن جدیدش رو دان کنید همراهش کرک هم داره
سلامنقل قول:
با C Cleaner هرچی کروم نصب کرده اید پاک کنید (آناینستال) و رجیستری را هم پاک کنید.
بعد یک ورژن جدید کروم را نصب کنید.
سلامنقل قول:
بروید در همون سایت و لینک جدید بگیرید. بعد همون را دستی به Orbit بدهید.
Copy link>create a new download
(اگه درست نوشته باشم)
بعد از شما میپرسه که چنین دانلودی دارم و چکار کنم. شما باید لینک جدید را جایگزین قبلی کنید.
متأسفانه الآن توی وین8 هستم که اربیت ندارم تا دقیقتر بگم.
سلام من جدیدا IDM این ارور رو میده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل پاکش کردم آخرین ورژنی که تو سافت گذر بود رو نصب کردم بازم همین ارور :n13:
بعد الان پی بردم وقتی کسپر 2013 رو میبندم به راحتی تمام باز میشه !!!:n28:
کلا خل شدم رفت مگه ویروسه ؟؟؟ برم اعتماد سازی کنم !!!؟ میخوام بدونم مگه چشه دنلود منیجر کسپر باش مشکل داره ؟؟؟؟:n24:
چند تا سوال راجع به IDM داشتم
1) چجوری می توان مجموع حجم دانلود های باقی مانده ی لیست را از روی این برنامه فهمید؟
2) چجوری می توان میزان حجم دانلود شده را در روز های گدشته این برنامه فهمید؟ یه چیزی مثل ریز مصرف گه شبکه ها ارائه می دن.
سلام
این مشکل IDM که از سی پی یو 100% استفاده میکرد تو ورژن جدیدش حل شده یا نه؟
نقل قول:
من كه تا حالا نديدم چنين قابليتي در اين برنامه لحاظ شده باشه.
شما بايستي از برنامههاي جانبي براي اين مورد استفاده كنيد.
شاد باشيد:40:
من كه تا حالا با ورژنهاي جديد مشكلي نداشتم و افزايشي در كاركرد CPU نديم و به راحتي كار ميكرد.نقل قول:
اين مشكل بيشتر در نرم افزارهاي فايروال اتفاق ميفته.
شما اين برنامه رو كرك ميكنيد و بعد از كرك آنتي ويروس اقدام به حذق اين برنامه ميكنه و درگير بين اينكه اين خطرناك هست يا اينكه مطمئنه.
براي همين روي اون كنترل زيادي ميكنه و باعث افزايش استفاده از CPU ميشه.
مشكلش با كركش هست.نقل قول:
شما قبلش براي كرك كردن آنتي ويروس رو غيرفعال كنيد.
بعد از نصب و كرك پوشه مربوط به نرم افزار رو در قسمت ليست سفيد آنتي ويروس قرار بديد.
با سلام خدمت دوستان، قبل ریستور کردن سیستم، چون فایل هایی رو نصفه دانلود کرده بودم، پوشه users->....->app data->roaming->idm رو کپی کردم، بعد از ریستور، پوشه رو تو همین مسیر کپی کردم اما فایل رو از اول دانلود میکنه، حالا چکار کنم؟