چشم پاک میکنم و دوسته عزیز فقط یه لطفی کن سه لینک از آخرین versione این برنامه که گفتی برام بزار و registeri ham nakhad behtare :Dنقل قول:
طنظیمات رو هم پیدا کردم Tanx:8::19::11:
Printable View
چشم پاک میکنم و دوسته عزیز فقط یه لطفی کن سه لینک از آخرین versione این برنامه که گفتی برام بزار و registeri ham nakhad behtare :Dنقل قول:
طنظیمات رو هم پیدا کردم Tanx:8::19::11:
بفرما دوست عزیز...اگه تو دانلود مشکلی داشتی بگو درستش کنم...خودم اپلود کردم و راپیدشیر هست و کرک شدست...نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3554736&postcount=341
اهان...شرمنده...:20:نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
toch hd دوربین بهتری داره و صفحه بزرگتری...این مشخصات دقیق...خودت تصمیم بگیری بهتره ...:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو اينجا را كاملا مطالعه كن:نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها قيمت X1 با گارانتي 700 تومنه و 680کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=301016
بدون گارانتي هم 550 تومنه
150 تومن هزينه گارانتي
من اگه بخوام بدون گارانتي بخرم فكر ميكنين بصرفه؟
چون اكثرا گوشيها بدون ايراد ميباشند و گارانتي فقط بعضي وقتها بدرد ميخوره
همچنين تو ايران گارانتي چندان معني نداره
خودت میگی گارانتي فقط بعضي وقتها بدرد ميخوره.پس بدرد میخوره...سیتادل واقآ گارانتی هست...اگه مشکلی پیش بیاد نمیپیچونتت که بگه خودت خراب کردی:46:نقل قول:
همچنین گارانتی شرکت بازرگانی ایران که واسه محصولات سونی هست پلاسمای فامیلمون مشکل پیدا کرد کامل عوض کرد چون قابل تعمییر نبود....
گارانتی داریم تا گارانتی....هواستون باشه گارانتب اصلی سونی اریکسون سیتادل یا همون پارس الرمس هست...گارانتی هایی با اسم های مشابه سیتاتل و سیدادل هست که قلابی هست هواستون باشه
ميتونم بپرسم از بين خريداران چند درصدشون گوشي را به گارانتي دادند؟نقل قول:
منظورم اينكه در كل گوشيهاي معيوب زياد داره يا نه
چون هزينه گارانتي بالاست و كمي فكر كردن در اين مورد لازمه
من هر چیزی رو با گارانتی میگیرم....این مشکل گارانتی تو کشور های دیگه نیست...خود سونی اریکسون گارانتی داره...اما چون تو ایران ساپرت نمیکنه باید ازین گارانتی ها استفاده کنیم...راستی ماهواره امید گارانتی داره...؟!!!
توی روزنامه اقتصاد روز امروز قیمت با گارانتی سیتادل زده 610.000تومان.
خودت كه ميدوني اينجا ايران هستنقل قول:
و با خيلي مشكلات مواجه هستيم
كاش فقط گارانتي بود
ماهواره اميد چون قاچاق وارد شده گارانتي نداره :ي
نقل قول:
تا ديروز كه 700 تومن بود.......احتمالا با كمال تاسف ، اشتباه زده......