سلامنقل قول:
سوالت مربوط به ورد هست يا فايرفاكس !!!!!!!؟؟؟؟؟
اگه مربوط به ورد هست نميشه كاريش كرد چون كلمه انگليسي به عنوان يه اسم شناخته شده در زبان انگليسي بكار ميره ولي سينا يا كلمات مشابه خير
حالا اين مورد مگه اذيت ميكنه!؟
Printable View
سلامنقل قول:
سوالت مربوط به ورد هست يا فايرفاكس !!!!!!!؟؟؟؟؟
اگه مربوط به ورد هست نميشه كاريش كرد چون كلمه انگليسي به عنوان يه اسم شناخته شده در زبان انگليسي بكار ميره ولي سينا يا كلمات مشابه خير
حالا اين مورد مگه اذيت ميكنه!؟
سلام
(اگه سوالم تكراري باشه ببخشيد)
برای ویرایش یک فایل با پسوند doc توی word 2007 با پیام زیر روبرو میشم:
This Modification Is Not Allowed Because The Slection Is Locked
و درواقع فایلم ReadOnly شده حالا می خواستم ببینم چطور از این حالت درش بیارم در حالی که با هیچ نرم افزاری( و خود word ) اونو Protect نکردم
و یه مطلب مهم دیگه اینکه من نسخه های دیگر office رو ندارم و آخرین بار همین فایل رو تو world2007 ویرایش کردم(مسیر Review>Protect هم غیر فعاله )
و یه چیز دیگه که این فایل تو OpenOffice.Org Writer ویرایش میشه حالا چطور خود به خود توی ورد قفل شده نمی دونم
به سایت Micro$oft هم یه سر زدم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
(واسه طولانی بودن سوال هم ببخشید چون خواستم سوالم کامل باشه )
اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم
سلام . يه سوال دارم که فکر مي کنم قبلا هم مطرح شده اما راستش پيداش نکردم. ميخوام بدونم چطور مي شه کشيدگي سطرهاي متني که از صفحات وب گرفتم رو در ترازمندي alignment برطرف کنم؟
سلام.این راه حل وجود داره. مطمئنم که خودتون هم از این دست پاورقی ها دیدید. ولی نمی دونم چه جوری می شه این کار رو انجام داد؟نقل قول:
ممنون ولي اين كار خيلي سخت هست كه هي خودم نقطه بزارم يعني راهي نداره كه كل اعداد رو سه رقم سه رقم جدا كنه...؟نقل قول:
ضمن تشکر از شما باید بگم که من اصلا به تنظیمات دست نزده بودم و حتی دوباره آفیس رو نصب کردم ولی باز هم همونطوره حتی سایز کاغذ هم روa4بود ولی باز هم درست نشد.لطفا اگر راهی هست به طور دقیق بفرمایید
اون فايل در خود ويندوز Read Only نشده ؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما بايد اينتر اخر هر سطر رو حذف كني تا سطرها به سادگي دنبال هم نوشته بشن
دوست عزيزنقل قول:
اين مورد همانظور كه اشاره شده در ورد راه حل استانداردي نداره ولي ممكنه و فقط ممكنه با ترفندهايي بشه اينكارو كرد
البته اوني كه شما ديدي مطمئن باش در ورد نبوده و حاصل كار زرنگار بوده
در ورد اين امكان وجود ندارهنقل قول:
ولي در اكسل وجود داره