prowler88 جان سیستم صوتی کلاس S هم همه امکانات رو داره؟؟ بولوتوس - پورت یو اس بی و مانیتور تاچ اسکرین که قابلیت شماره گیری روی مانیتور رو داره؟؟ اجرا کردن پوشه های مجزا در فلش رو ؟!!
2- برای فعال کردن GPS شون کار خاصی باید کرد؟؟ هزینه ای چیزی میخواد من اطلاعات ندارم.
راستییه چیزی که به ذهنم جالب اومد اینه که خوب میشد سوئیچ های بنز و بی ام دبلیو رو یه مانیتور رنگی هم براش میزاشتن و هر کسی ک نزدیک ماشین میشد و توقف میکرد آلارم مداد طرف متوجه میشد یعنی امنیت روحسابی بالا مرد. البته در ایران نمیدونم دزدها موفق با بازکردن این ماشین ها شدن یا نه؟؟؟ ولی یه مورد شنیده بودم طرف رفته بوده روی سقف بنز و کاری کرده بوده درها بزاشده ساعتش رو برده بوده ولی نمیتونن روشن کنن. اون عمل سقف هم شنیدم مزیت بنز هستش موقعی که چپ کنه درها باز بشه. در کل آلمان تکنولوپی بالایی داره که هنوز در ایران کسی نمیتون با سیستمش ور بره ولی دزدهای ایران خیلی از آلمانی های جلوتر هستن. آخه ماشین های بنز و بی ام دبلیو زیاد دیدم در خیابن پارک هست و قفل خاصی ندارن. شیشه های این نوع ماشین ها نشکن هست؟؟؟ شاید سوال هایعجیبی بکنم ولی من کلا در هر مورد برای آگاهی های لازم سوالهای زیدی میپرسم. البته سوال پرسیدن خوبه ( خنده)