من همین کارو کردم اما نشد. خب دوباره امتحان میکنم:31:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
Printable View
من همین کارو کردم اما نشد. خب دوباره امتحان میکنم:31:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
frnsh
حتما اینجا رو بخون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://sharedzilla.com/en/get?id=166721
سلامنقل قول:
من تا حالا کدی با این مضمون ندیدم ولی پولو راحت میشه خرج کرده
وسایل خونه رو بفروش و دوباره بخر یا خدمتکار خبر کن تا خونتو تمیز کنه یا تفریح کن و...
من خوندم خيلي مطالبش خوب بود فقط تقريبا شبيه همين بود كه من گفتم ديگه!!!!:20::20::46::46:نقل قول:
دوست عزيزم تونستي گرگينه بكنيش يا نه؟؟نقل قول:
نقل قول:
هنوز نه. راستی این خیلی گرگ با این قیافه هست. هر کدوم؟ و اینکه اگه صبح بیاد چی؟ میتونه گرگ کنه؟
نقل قول:
ممنون. انگلسیه؟ با فارسی هم داره؟ اما مفید بود.:5:
نقل قول:
من که میگم خونه رو از نو بسازه. تازه خدمتکار که زیاد کم نمیکنه. هر روزی که میاد حدود 30 تا 60 تا میگیره بد بخت.
راستی خدمتکار نمیتونه بمونه توی خونه و دیگه نره؟ آخه من با یکی از خانواده های خود سیمز بازی میکردم که خدمتکارشون دیگه توی خونشون لنگر انداخته بود و نمیرفت!!!!:31:
سلام دوستان
من توي سيمز مشكلي برام پيش اومده
مدتيه سيمزم ارتقاي درجه ي كار نگرفته بايد چكار كنم اون چيزهايي كه كارش خواسته هم ياد گرفته:41:
ممنون ميشم كمكم كنيد
منم همین مشکل رو دارم. :19::13::41:نقل قول:
نقل قول:فقط که همونا نیست. من هر وقت میخوام درجه شغلی رو ببرم بالا در وعده ای اول هرچقدر که درجه میخواد همه ی اون مهارت رو پر میکنم. مثلا اگه cleaning میخواد کل این مهارت رو پر میکنم تا دیگه اذیت نشم. یا به مرور پرش میکنم. بعد هم همون قسمت که مهارتها رو نشون میده چندتا پر شده کنارش یه نوار سبز هست. (که قرمز یا نارنجی هم میشه) پایینش یه عددی نوشته. مثلا (3.0) حالا دقیق نمیدونم چجوری نوشته شده اما این میخواد بگه که 3 تا دوست باید پیدا کنه. همون دوستی خودمون به دوستی عمیق نیازی نیست. اگه هم دوستی کامل باشه مینویسه (0) بعد هم طی رفتن سر کار و غیبت زیاد نکردن این نوار بالاش سبز کامل میشه و بعد هم پیشرفت میکنه. لازم نیست که این دوستی رو خورش حتما داشته باشه منظور دوست خانوادگی هست و هرکسی در اون خانواده که با یکی دوست بشه این دوستی مال همشون میشه (در اینجا فقط)نقل قول:
همچنان در تلاشم برای گرگینه کردن.....
دوست عزيزم فقط يك نوع گرگ هست كه سياه هستش و چشماش برق ميزنه !نقل قول:
كه تقريبا شبا-نصف شب وسحر مياد(ساعت 3-4-5 منظورم سحر هستش)
اونو يك جوري اذيت كن.بعدش برو نازش كن اونم قبول نميكنه اين كارو اين قدر ادامه بده تا گازت بگيره!
موفق باشي