نقل قول:
شما از اسین بازیکن بهتر سراغ داری که داری اینطوری حرف میزنی؟؟؟:13:
اسین رو با دیارا مقایسه می کنی؟؟؟:2:
نقل قول:
شما از اسین بازیکن بهتر سراغ داری که داری اینطوری حرف میزنی؟؟؟:13:
اسین رو با دیارا مقایسه می کنی؟؟؟:2:
این رو به من گفتی یا به شوستر؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز شما مثل اینکه از اوضاع ما بی خبری..........من اینجا از طرف گاگو صحبت می کنم......نقل قول:
ولی دیارا هم دیگه اینقدر بدبخت نیست....!!!!!!!
من در کل فکر می کنم که اگر به گاگو فرصت بدن و کمی تجربه کسب کنه بهترین بازیکن تویه پست خودش میشه......نمونش بازی با بیلبائو......این رو هم بعنوان یه هوادار نمی گم.....با توجه به بازیش میگم.....
در ضمن end عزیز......من فکر می کنم که این آمار متعلق به امسال...منظورم اینه که آمار فقط با توجه به رشد درامد امسال نسبت به ساله قبلشونه........چون حتی رسانه ها هم اعلام کردند........
مصاحبه مطبوعاتی فابیو کاناوارو که مهمترین نکاتش رو بنده برای شما ترجمه کردم........:46:
این یک لیگ آسان نبود........
فابیو کاناوارو مدافع همیشه خندان رئال از اینکه قهرمانی را باید روز یکشنبه و یک هفته دیرتر جشن بگیرند ناراحت است.وی همچنین از بازگشت به رئال پس از یک هفته دوری بعلت محرومیت خوشحال است...
آیا با زامبروتا در مورد وضعیت بارسلونا صحبت کرده اید؟
خیر..اما میتونم حدس بزنم که بعد از حذف از لیگ قهرمانان ناراحت است.این چیز ها اتفاق می افتد.
آیا درباره بازی در پامبلونا با هم صحبت می کنید؟
مهم بازی است.ما سه امتیاز را می خواهیم.تیم در وضعیت خوبی از نظر بدنی و روانی قرار دارد.ما خوب کار می کنیم.
آیا دوست داشتید که جای لیورپول و یا چلسی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان باشید؟
بله.طبیعتا.ما بازیکن فوتبال هستیم.ما قدری نسبت به این تیم حسادت می کنیم.ما برای این در این مرحله حضور نداریم که قبلا حذف شدیم.ما در مقابل رم در وضعیت جالبی نبودیم.
آیا می خواهید که قبل از بازی قهرمان شوید؟
مهم این است که قهرمان شویم.چیزی که مشابه آن برای من در ایتالیا اتفاق افتاده است.مسئله مهم برای رئال مادرید این است که تیم در پایان فصل قهرمان است.
ایا فکر می کردید که امسال لیگ آسان باشد؟
همه میگویند که اسان بوده اما نبود.ما یک نیم فصل موفق داشتیم.ما پیروزیهای خوبی در نیوکمپ و مستایا و ویسنته کالدرون داشتیم.همچنین ما قدری می ترسیدیم زمانیکه بارسلونا و ویارئال به ما نزدیک شدند.این یک لیگ آسان نبود.
سلام به همگی:
میبینم در این دو روزی که ما نبودیم کولاک کردین نه خوشم اومد ایول باریکلا خیلی کارتون درسته بابا هم بحث کارشناسی هست و هم خبرای نو نو و ....خیلی عالیه من که دیگه روم نمیشه بدون خبر بیام اینجا.....
اما اما یک صحبتی دارم درباره اسین:
اسین بازیکن خوبی هست بن نظر من و واقعآ میشه اینو گفت که ممکنه جای ماکلله رو برای ما پر کنه ولی بودجه ما در کل 80 میلیون هست برای خرید و اگه قرار باشه که 35 تا به این و 35 تا به ابراهیموییچ بدیم پس دروگبا و هنتلار و دیگو و اخرو چی میشه گرچه ممکنه بعضی از اینها شایعه باشه ولی خدایشش باید ما دیگو رو بگیریم دید وقتی که مثلآ روبن و روبینهو و گوتی نباشن وسط زمین ما کیو داریم که بازی سازی کنه در کل باید ما دیگو و یا مث دیگو رو به خدمت بگیریم....
صحبتی درباره نیستلروی:
باید بگم که گرچه ممکنه البت که ممکنه ابراهیموویچ بازیکن خوبی باشه ولی من حاضر نیستم که یه موی نیستلروی رو با اون عوض کنم این نیستلروی بازیکنی نیست که الکی شوت بزنه ویا اینکه فقط سرعت بگیره تا همه رو جا بزاره و اخر شاید گل شه این از تک فرصت ها نهایت استفاده رو میبره واس اینه که میگم اون همانطور که سال قبل خیلی ها میگفتند و حتی تو اخبار ورزشی هم اعلام شد بعنوان بهترین مهاجم شناخته شد واقعآ کجا دیدی که یه بازیکن تو یه تیم جدید در اولین فصلش با وجود اینکه با جو اون لیگ جدید نا اشنا باشه بتونه 25 گل رو بزنه ها؟؟؟؟
باز هم میگم نیستلروی بهترینه....................
مهاجم ملی پوش والنسیا (دیوید ویا) امیدوار است در این تابستان رئال مادرید به او پیشنهاد دهد.
مارکا امروز صبح در خبری جنجالی اعلام کرد پیشنهاد تاتنهام برای جذب این بازیکن رد شد ولی به هر حال او امسال مستایا را ترک می کند تا شاید مشکلات مالی والنسیا کمتر شود.
روزنامه مارکا بر خلاف خبر های دیگر روزنامه ها اعلام کرد ویا دوست ندارد به راموس در تاتنهام بپیوندد.
امسال شوستر به دنبال یک مهاجم تراز اول می گردد و فعلا هانتلار اولین گزینه اوست و وجود ویا هم او را از خرید این هلندی منصرف نمی کند.
ولی والنسیایی ها هم برای خود قوانینی دارند و دوست ندارند یک بازیکن از مستایا به برنابئو برود.
ميگم اين احمد نمياد نمياد وقتيم مياد انگار كلش به ديوار خورده هي از اين و از اون ميگه :دي:31:
به نظر من ما الان مشكلي نداريم بزرگترين عيبمون اينه كه به جز گوتي يه بازيساز خوب نداريم
ما مهاجم ميخوايم چيكار
نيستلروي رو كه همه دنيا حتي آدم فضاييا دنبالشن چون بهترين گلزنه
رائولم كه بهتره راجب حرفي نزنم كه حرف نداره
اما خداييش هافبك هاي خوبي نداريم
اگه كسي مثل كاكا - پيرلو - ديگو - كريس رونالدو يا حتي آلكساندر هلب بيان خوب ميشه
برای مهاجم بیشتر برای سنشون هست .....
و دیدید که مصدوم شد حتی یه جانشین خوب براش نداشتیم ....
و در مورد هافبک راست می گی ....
هلب هم خوبه .....
سلام بچه ها این طور که پیش میره زلاتان ابراهیموویچ با 70میلیون+دیارا میاد رئال
کد:WwW.ZLATAN.CoO.iR
سلام بچه ها این طور که پیش میره زلاتان ابراهیموویچ با 70میلیون+دیارا میاد رئال
کد:http://www.ZLATAN.CoO.iR