تا الان چقدر قطع شده از اون روز بهم زنگ زدی بازم قطعی داشتی ؟نقل قول:
Printable View
تا الان چقدر قطع شده از اون روز بهم زنگ زدی بازم قطعی داشتی ؟نقل قول:
این شرکت خوبیش اینکه مبلغ رو ماهیانه می پردازی برخلاف اینترنت مخابرات که دو ماه یکبار می پردازی.(مخابرات رو قیمت بگیر شاید ارزون تر در بیاد) چون مخابرات هزینه ای نمی گیره برای اتصال و...
نکه دوم باید اختلاف بین 128 نامحدود یک شرکتی که مبلغ 27 هزار تومن هست رو با سرویس مثلا 512 نامحدود مقایسه کنی بعد ببینی کدومش با صرفه تر هست.
قطعی هم داره اما معمولا اگر اشکال سراسری نباشه بعد از 15 دقیقه وصل میشه.(این مشکل برای من بیشتر زمانی رخ میده که در روز مودم رو زیاد خاموش روشن می کنم )
بهترین زمان پاسخ گویی از شنبه تا پنج شنبه هست (صبح ها و بعد ظهر ها اداری دیگه.)
در زمان های دیگه هم هست اما خیلی جواب نمی گیری (حساب روش باز نکن)
256 نامحدود به قیمت 15000 تومن دارم .(تهران)
اینم یک دانلود از یک سرور پرسرعت بین 25 تا 40 متغیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از تست خود سایتش
تست از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود سرعتش بین 25 تا 40 ؟؟
نسبت به مخابرات که بین 20 تا 30 هست بهتره به نظرتون می ارزه مخابرات رو بدم اینو بگیرم؟؟
فکر نکنم فرقی داشته باشه. اون تصویر ی که مربوط به دانلود منیجر هست از یک سرور پر سرعت هست.اگر با مخابرات مشکلی ندارید لازم نیست تغییر بدید.
40 خیلی نمیشه گه گاهی میشه البته با نوسان .همون 20 تا 30 یا 32 بگیم بهتره.(البته بستگی به سرور هم داره)
به نظرم همون مخابرات رو نگه دار. یا اگر می بینید به صرفه هست همون مخابرات رو به 512 ارتقا بدید یا نامحدود 128 شرکتی بگیرید.(26 یا 27 تومن قیمت داره .(باید مقایسه کنید)
سلامنقل قول:
اونجور که نشون میده سرویس رو متقارن بستن که خیلی خوبه
مخابرات بخوای یه فایل مثلا 30 مگی رو به ایمیل اتچ کنی وبفرستی برای یکی هقت پشتت جلو چشمت میاد!!!
به عنوان کسی که فن آوا کا ر کرده و آشنا با خدمات وشرکت هست و اینترنتشون رو هم دارم واقعا براشون متاسفم با نت مزخرفشون
خیلی مشکل داره
الان 16روزه اینترنتم وصل شده سرعت 1مگ نامحدود برنزی دارم فعلا که راضی هستم. البته یه خط دیگه هم دارم که 3ساله از پارس انلاین اشتراک دارم دلیل اینکه از فن اوا هم اومدم اینه از پارس انلاین سرعت 128 نامحدود استفاده میکردم که سرعتشم رو 130بود ماهی 27 تومن با 20گیگ حجم منصفانه که بعد از 20گیگ سرعت میاد رو 16 ولی هیچ وقت برای من کم نشده بود حتی 43گیگ هم دانلود کردم ولی سرعتم کم نشد الان او 20 گیگ حجم کردن 10گیگ دیگه فایده نداشت اومدم فن آوا گرفتم هنوز پارس انلاین هم دارم.
یه تست سرعت بی زحمت اگه میشه ؟؟؟؟نقل قول:
:n08: مورد دوم جالبه.نقل قول:
شما بگو میخوام به سرویس قبلی برگردم(بخش فروش باید باشه اگه اشتباه نکنم) ، طرف اگه گفت امکانش نیست ، بگو خطم رو تخلیه کنید .. اونوقت باید جوابشون رو ببینی :n09::n08:
ما که تو تهران 3 4 بار تهدیدشون کردیم خط رو تخلیه کنن ، خودشون باهامون راه اومدن.:n02:
ولی جدیدا سرویسشون خیلی مزخرف شده. 2 3 ماه دیگه من که دیگه سرویس نمی گیرم از اینا. خیلی گرونه تعرفه ها با این کیفیت.:n21: