نظر شخصي من اينه كه اصلا قشنگ نيست... واين اكولايزر خيلي صدا رو فالش بيرون ميده ...با آهنگهاي با كيفيت بالا هم تست كردم ....ببخشيد....اكولايزر خودش بهترهنقل قول:
Printable View
نظر شخصي من اينه كه اصلا قشنگ نيست... واين اكولايزر خيلي صدا رو فالش بيرون ميده ...با آهنگهاي با كيفيت بالا هم تست كردم ....ببخشيد....اكولايزر خودش بهترهنقل قول:
یه سوال :
توی این فرم ویر جدیدش اون ایرادش که موقع فیلمبرداری فلاشش روشن نمیشه برطرف شده؟
چه چیزایی تو این فرم ویر جدید تغییر کرده؟
کسی نمیدونه برنامه چراغ قوه اومده یا نه؟؟کرک شده و سازگار با سری 60!!!
برو جي اس ام آريا هست ولي كار نمي كنه !!!! كرك شده هم هست .نقل قول:
بالاخره تونستي آپگريد كني ؟:11:
خوب شما مجبور نیستی هی خارج کنی دوباره برگردی.نقل قول:
من به شماره 2225 كاملا درست sms دادم و يك sms اومد و اون رو ذخيره كردم ...اما باز هم وصل نمي شه...و اين پيغام رو ميده
packet data:packet data not availlable.check network servicees
چيكار كنم؟
من به شماره 2225 كاملا درست sms دادم و يك sms اومد و اون رو ذخيره كردم ...اما باز هم وصل نمي شه...و اين پيغام رو ميده
packet data:packet data not availlable.check network servicees
چيكار كنم؟.........................
.........................
تنظیمات ایرانسل ( Gprs) در 5700 :نقل قول:
1) menu-settings-phone sett.-connection-access points
در این قسمت تنها در connection name را تغیر داده به irancell وهیچ گزینه دیه ای رو دست نزنید.
2)menu-settings-phone sett.-connection-packet data
در این قسمتم در قسمت access point مثل بالا irancell نوشته.
سپس به مررورگر 5700 رفته ومثلا بنویسسریع می پرسه با چی می خوای وصل شی وهمونجا زیر سوالی که میکنه گزینه irancell هم نشون میده وروش کلیک می کنی بعد 2 تا 10 ثانیه وصل شده وعشقشو می بری از اینترنت عزیز.کد:www.google.com
موفق باشی(البته این راه برا گوشی های سری N هم کاربردیه)
:11::20::8:
سلام...
من یه ماه پیش این گوشی رو گرفتم ولی جدیدا هدفونش ایراد پیدا کرده صدای Earphone چپ فوق العاده ضعیف شده
نمیدونم چکارش کنم تا به حال برای کسی این اتفاق افتاده ؟
سلام دوست عزیز..بله اپگرید کردم..ممنون ..در ضمن اسم برنامه چراغ قوه که در gsm هست چیه؟؟چرا کار نمیکنه؟؟نقل قول:
:10::10::10::10::10::10: