چه قديمي باشه چه جديد هيچكي نديده بودهنقل قول:
دستت درد نكنه دوست عزيز بابت گذاشتن عكس
Printable View
چه قديمي باشه چه جديد هيچكي نديده بودهنقل قول:
دستت درد نكنه دوست عزيز بابت گذاشتن عكس
بچه ها اینجا رو ببینید مثه اینکه دعوا شده سر اهنگ نفس بریده سلطان چاوشی که یگانه و فرزین بدون اجازه خوندن انگار تو کنسرتشون :
کد:http://www.mchavoshifans.com/main/plugins/forum/forum_viewtopic.php?6654.0
نقل قول:
جوابیه سایت فرزاد فرزین منطقی بود!!
از نظر منم زیاد مشکل حادی نبود که اینقدر سر و صدا راه انداخت حالا باید ببینم فردا چی میخواد بگهنقل قول:
اینم جواب سلطان چاوشی که مثه همیشه به بهترین نحو برخورد کرد با موضوع :
با سلام به شما عزيزان
اخيرا صحبتهايي را مشاهده كرده ام پيرامون اجراي قطعات ساخته و خوانده شده از من در
كنسرتها كه گويا رنجيده خاطر شدن هواداران عزيز و ايجاد سوالاتي در افكار عمومي را به دنبال
داشته است كه آيا سكوت من در مورد چنين مسائلي نشان از رضايت من بوده است يا خير ؟
اكنون نارضایتی من از دوستان در باب اجراي قطعات مربوط به آلبوم اينجانب در كنسرتهايشان
كه روزي به صورت مشترك اجرا شده بود به دليل عدم هماهنگي اين دوستان با من بوده است
چرا كه تعدادي از اين قطعات براي اجرا در كنسرت به شركت مربوطه اعلام شده است تا به
لطف خدا و نبود مشكل و با برنامه ريزيهايي كه انجام گرفته است توسط من در كنسرت اجرا شوند به همين دليل,
عدم هماهنگی برخی از دوستان باعث بروز چنین مشکلاتی می شود.
جا دارد از هواداران عزيز براي اين پيگيريهاي دقيق تشكر و قدرداني كنم.
محسن چاووشی
کد:http://www.mchavoshifans.com/main
جدا از تعصب هم واقعا این کار درست نبوده.به قول خود سلطان یه هماهنگی میکردن بد نبود.
سلطان در یک قدمی مجوز البوم جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن چاوشی مراحل تولید و ضبط البوم جدیدش را پشت سر گذاشته و به نظر میرسد با توجه به حسن ظن مسئولان دفتر موسیقی در یک قدمی دریافت مجوز قرار دارد . اگر اتفاق خاصی رخ ندهد پاییز امسال شنونده جدیدترین اثر محسن چاوشی خواهیم بود که به گفته وی یکی از بهترین البوم هایی است که تا به حال تولید و اجرا کرده است . چاوشی در این البوم همه بار موسیقی را خود بر دوش کشیده و از ترانه سرایان همیشگی اش و البته یکی - دو چهره جدید استفاده کرده است
به محض صدور مجوز البوم جدید چاوشی ، گفتگوی مفصلی با او خواهیم داشت و درباره مسائل مختلف موسیقی به بحث خواهیم نشست[
مربوط به مجله ترانه ماه و ماه شهریوره انگار
همیشه نوشتن از محسن چاووشی سخت است و سخت تر از آن زمانی است که بخواهی در مورد هوادارانش بنویسی . هوادارانی که هر قشر و سن و سلیقه ای را شامل می شوند با انواع گوناگون توقعات که بعضی منطقی و بعضی نیز غیرمنطقی می باشد .
وب سایت رسمی هوادارانش مکان جالب است فضایی که در آن افکار مختلف اجازه خود نمایی و رشد می یابند و بعضا مسیر افکار دیگران را عوض می کنند . چندی پیش صحبت هایی از محسن چاووشی پیرامون آلبوم جدید و توضیح نکاتی در وب سایت رسمی اش پخش شد که به نوبه خود علاوه بر اینکه واکنش های مثبتی در پی داشت باعث بعضی موضع گیری های کودکانه نیز گشت .
محسن چاووشی بسیار تلاش کرده بود صمیمیت خویش را با هوادارانش را از طریق انتخاب آگاهانه کلمات به اثبات برساند و در این راه نیز موفق بود تا جاییکه همکار آهنگسازش را با نام محمد رضا خطاب می کرد و نه به نام آهاری که مختص رسائل رسمی است .
شاهد بوده ایم که در پی این بیانیه و در بین واکنش های هواداران بعضی افکار کودکانه و بس ابلهانه جولان می دهد . در شرح این افکار قلمی نمی زنم زیرا اعتقاد دارم آنقدر کوچک و حقیر است که نوشتن از برایش خود آن ها را بزرگ می کند .
آنهاییکه تا دیروز معترض به عدم صدور بیانیه ای از جانب محسن چاووشی شده بودند امروز در برابر بیانیه موضع می گیرند .
در بحث هواداران اولین دلیل حمایت هر هواداری علاقه خود به صدای خواننده مورد علاقه خویش است اما متاسفانه در بعضی مواقع این علاقه جای خود را به مطلب کاری می دهد . بسیار بودند دوستانی که دست به کارهایی چون تهیه مجموعه های مختلف و ... نموده اند و انتظار سریع ترین واکنش را از سوی محسن چاووشی داشته اند و در پس محقق نشدن این امر به دلایل متعدد دست خداحافظی تکان دادند و با آنکه از خواننده مورد علاقه خویش نیز دل کندند اما با ساختن وب سایت و دیگر فعایت ها باز هم ثابت کردند که جنس هواداران محسن چاووشی آنقدر متفاوت است که حتی به تعبیر خودشان بی مهری نیز ببینند پا پس نمی کشند و این نیز قابل ستایش است .
در پی جنجال هایی مانند چاووشی 1320 و دیگر مسائلی که آتش آن نیز توسط خود هواداران روشن گشته این نیز جای بسی تامل است . داریم از این قشر هوادارانی که سعی داشتند با مطرح کردن نام خود غروری از خود نشان دهند و در آخر نیز با آوردن توجیهاتی دور از عقل خود را تبرئه کنند و از خود چهره های مظلوم به نمایش بگذارند .
تمام اینها تفاوت های هواداران محسن چاووشی است و همین تفاوت هاست که ممکن است مجالی را برای حضور و سوء استفاده نا دوستان محسن چاووشی رقم بزند که در لباس هوادار به تخریب محسن چاووشی بپردازد البته نباید فراموش کرد که به مدد هوادارانی خالص و دقیق این امر تلاشی بیهوده است و با بودن از از این دست هواداران لطمه ای به هنر محسن چاووشی وارد نخواهد شد .
کد:www.chavoshi-music.com
با سلام خدمت همه شما هواداران عزیز
امروز قصد داریم تا مصاحبه ای با حامد سون داشته باشیم یکی از خوانندگان پاپ کشورمون که تا به اینجا 2 آلبوم از ایشون وارد بازار موسیقی شده است و همچنین 2 تک آهنگ . خواننده ای که مانند بسیاری دیگر از هنر دوستان محسن چاووشی و فضای کاری وی را می شناسد و به این علت که در یک بازه زمانی ارتباطی نزدیک با محسن چاووشی داشته است از او خواسته ایم که کمی هم از هنرمند محبوبمان صحبت کند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا حامد میشه خودتون رو به صورت کامل معرفی کنید و به ما بگید کار موسیقی رو از کی شروع کردین ؟
بله حتماً - من متولد۲۷ بهمن۱۳۶۳ ، ساكن تهران و فارغ التحصيل رشته نرم افزار كامپيوتر . از كودكي در خانواده اصيل، اهلهنر و فرهنگ دوست با موسيقي آشنا شدم . فعاليت موسيقي خود رادر ۱۲ سالگي باساز عرفاني ستار آغاز كردم و سپس در ۱۴ سالگيبه پيانو روي آورد و نزد استاد كيميايي به يادگيري اين ساز مادر پرداختم و به دنیای موسیقیپاپ وارد شدم و در نهايت با گرايش به ساز گيتار در سن۱۷ سالگي به فراگيري تكنيكهاي اين ساز ريتميك نزد استاد حجازي پرداختم و آهنگسازي و سلفژ را با استاد شرافتي ادامه دادم تا به انتشار اولين آلبوم حامد سون به نام (( تنها )) در سال۱۳۸۷ بيانجامد. آلبوم تنها شامل۷ آهنگ بود كه آهنگسازي و نوازندگي تمام قطعات به عهده خودم حامد بود و در اين آلبوم با گروه رپ خورشيد سياه همكاري كردم كه ثمره آن تهيه۲ اهنگ مرداب و ايران بود . آلبوم دومم به اسم (( دوست دارم )) در سال۱۳۸۸ وارد بازار موسيقي ايران شد . اين آلبوم شامل ۸ قطعه است كه آهنگسازي و نوازندگي تماميه قطعات به عهده خودم بود و همچنان فعاليت موسيقي خود را به صورت حرفه اي ادامه خواهدم داد ...
حامد جان آیا این آثار مجوز هم دارن ؟
کلیه ترانه های آلبوم دوم -دوست دارم- دارای مجوز رسمی از حوزه شعر و ترانه وزارت ارشاد اسلامی هستند . ولی مجموعه آلبوم دارای مجوز نبود . و به دلیل به توافق نرسیدن من با یکی از بزرگترین شرکتهای تولید و پخش آثار موسیقی این آلبوم به صورت رایگان پخش شد
.بله – از کی با محسن چاووشی آشنا شدید ؟
من و یکی از دوستای صمیمیم به اسم آقای بهزاد احمدوند سالها با هم همکاری هایی در زمینه موسیقی و خصوصاً ساز گیتار که ساز حرفه ای و تخصصی بنده هست داشتیم . بهزاد عزیز پشنهاد نوازندگی در یکی از قطعات عزیزی رو داد که حالا همه دوستان به اسم محسن چاووشی می شناسن . من برای بررسی پیشنهاد دوست خوبم بهزاد تقاضای گوش دادن به نمونه کاری از محسن چاووشی عزیز کردم . و قطعه الهی سقف آرزوت رو گوش دادمو از فضای کار و صدای خاص محسن چاووشی خوشم اومد . بهزاد یه استدیو خانگی داشت که اکثرن بچه ها همه دوره هم جمع می شدیم و کار موزیک می کردیم . فضای کار محسن چاووشی و صدای خاصش یکی از رمزای موفقیت او بود . سبک raw و tranc اون موقع هنوز خوب جا نیوفتاده بود تو کشورمون و همین باعث شد که کارهای آلبوم اول خوب شنیده بشه و این موقعیت کارهای محسن رو از بقیه خواننده های داخلی متفاوت کرد . ترانه ها رو از دوستای دوران خدمتش می گرفت و با همکاری بهزاد و بقیه دوستان آلبوم اول جمع شد که البته زحمات شبانه روزی خود محسن چاووشی رو هیچ وقت نمیشه نادیده گرفت . خلاصه من از طریق اون استدیو خونگی ، بهزاد و آهنگه الهی سقف آرزوت... با دوست خوبم محسن چاووشی آشنا شدم و همکاری داشتیم و آرزوی موفقیت بیشتر از همیشه واسش دارم . و به امید همکاری های بیشتر در آینده .
محسن چاووشی از نگاه شما ؟
در کار جدی ، در زندگی صبور ، در عشق وفادار و در دوستی ماندگار - این بهترین جمله ای بود که می تونستم در مورد محسن چاووشی عزیز بگم
مرسی حامد جان میشه بگی از کدوم آلبوم یا آهنگ محسن چاووشی بیشتر خوشت میاد ؟
خوب محسن چاووشی سبک خودش رو داره و کسی که از این سبک خوشش بیاد حتماً تمام کارهای اونو گوش می ده و خوشش می یادآلبوم های محسن چاووشی هر کدوم به نوبه خودشون خوبن و شنیدنی . فقط تا جایی که تو کار بودم و می دونم آلبوم آخر به خاطر محدود شدن و حساسیت گرفتن مجوز یه کم تو دل طرفدارا جا نگرفت و اینم یه امره طبیعی بود چون دست محسن چاووشی به خاطره گرفتن حتمی مجوز برای این آلبوم بسته بودو قدرت مانوری که روی کارای پخش شده داشت رو روی این آلبوم نداشت .
حامد جان ممنون از اینکه وقت تو در اختیار سایت ما گذاشتی در آخر اگر حرفی مونده بفرمائید :
نه حرفی اگر بود از وفای یار زدیم دگر چیزی نمانده جز غم فراق...
امیدوارم همه دوستان موفق و پیروز باشن و با تشکر از سایت خوب شما
ممنونم حامد جان خدانگهدار
ااین یارو دیگه کیه که بخواد درباره سلطان چاوشی نظر بدهنقل قول: