دوست خوبم اونا هم باز خوب و بد دار این تست از سایت cnet.comنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست خوبم اونا هم باز خوب و بد دار این تست از سایت cnet.comنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من قبلا یه چندوقتی هیتلر بود بعد درست شد ولی نکبتا الان تازه گند زدن باز توش.آخه من نمیفهمم گوگل مپ برای چی باید فیلتر بشه؟چرا بقیه آی اس پیا نبستنش؟نقل قول:
ممنون از راهنماییتون دوست من.نقل قول:
من 512 محدود یکساله دارم. جمع نمی خوام کنم. نگرانیم از تموم شدن زودتر از موعد حجمم هست. حالا اگر بزارن در صورت تموم شدن حجم، طرح جدید فعال کنم که خوبه بازم :n01:
نقل قول:نقل قول:الآن که صبح سهشنبه، 3 دی ماهه، من هر دو سرویس رو چک کردم، برای من که فیلتر نیست.نقل قول:
اگه نگرانی که حجمت زودتر از یک سال تموم بشه، میتونی حجم اضافه در حد نیازت بخری. به ویژه اگه میدونی که سال بعد هم همین سرویس رو تمدید میکنی، میتونی باقیمانده حجم اضافهات رو به سال بعد منتقل کنی. اما اگه نمیخوای واسه حجم اضافه پول بدی، میتونی همین سرویس رو تمدید کنی که میشه سرویس پشتیبان. وقتی حجم یا دوره زمانی سرویس فعلیت تموم بشه این سرویس پشتیبان رو فعال میشه. فقط وقتی حجمت زودتر از دوره زمانی سرویست تموم بشه، با فعال شدن سرویس پشتیبان، روزهای باقیمانده سرویس فعلیت سوخت میشن.نقل قول:
نقل قول:منم با نظر دوستمون l30l30y موافقم. شما نمیتونی به طور کلی بگی سرعت تک کانکشنه از سرورهای خارجی پایینه. این سرعت خیلی به کیفیت سرور مخاطب، شهر و کشورش بستگی داره.نقل قول:
اما این که کلاً میخوان کاری کنن دسترسی به سایتهای خارج از ایران با کیفیت پایینتری نسبت به سایتهای داخل ایران انجام بشه که توش هیچ حرفی نیست. این اصولاً سیاست کلی وزارت ارتباطاته، نه سیاست پارسآنلاین. شما پارسآنلاین رو باید در چارچوب این سیاست کلی مملکت ارزیابی کنی.
من پارسآنلاین رو با آسیاتک که مقایسه میکنم به نظرم سرویسهای پارسآنلاین خیلی بهتره تو منطقه ما. گر چه تو بعضی ساعتهای شب پارسآنلاین هم با مشکل به ویژه تو مرور وب مواجهه. اما در مجموع بهتر از آسیاتکه.
سلام دوستان
من تقریبا سه هفته هست که از پارس انلاین سرویس گرفتم(۲ مگ محدود) ولی رو ۹ بسته شده دو هفته ی اول شب و روز با ۹۰۰ ۱۰۰۰ دان میکردم ولی این هفته روزها با ۲۰۰ ۳۰۰ و شبا زیر ۵۰ دانلود میکنم.زنگ هم میزنم به پشتیبانی میگن که اونموقع سرعتت زیادی از سرویست بیشتر بوده وگرنه الان سرعتت کاملا طبیعی هست.
سرعت شبانه رایگان چرا اینقدر پایینه ! قبل ساعت 7 سرعت 20K:n21: بعد ساعت 7 400 !!!
سرعت شبانه سرویس دو مگ محدود در حد سرعت اسمی قرارداد (2مگ) هست ؟!
متاسفانه نمایندگی مودم ایسوس و .... نداشت و مجبور به خرید مودم talent شدم ؛ کیفیت این مودم و قدرت انتن دهیش چطوره؟!
سرعت شبانه رایگان سرویس 2مگ محدود به شرط مساعد بودن وضعیت شهر و مرکز مخابراتی، تا 7مگابیت هم ممکنه برسه (بر اساس تجربه شخصی خودم). البته ساعتهای اولیه شبانه سرعت معمولاً پایینتره و در ساعتهای بعدی اوضاع به تدریج بهتر میشه. حداقل 2مگ رو باید بدن طبق تعهدشون.نقل قول: