یه زمانی (همین دو هفته پیش ! ) این سرعتها و شبی 10 گیگ دان برا من نوش بود ! ولی فعلا که به بن بست بدی خوردیم !! امیدوارم که هر چه زودتر اوضاع بهتر بشه !نقل قول:
Printable View
یه زمانی (همین دو هفته پیش ! ) این سرعتها و شبی 10 گیگ دان برا من نوش بود ! ولی فعلا که به بن بست بدی خوردیم !! امیدوارم که هر چه زودتر اوضاع بهتر بشه !نقل قول:
باز خوبه واسه شما ها وصله ، واسه من کلا چراغ اینترنت قطعه از ساعت ۴ صبح تازه الان اینترنتم اومده !! پشتیبانی زنگ زدم اصلا دصل نمیشه به اپراتور تا شمارم رو میزنم میگه مشترک گرامی اینترنت خط شما با اختلال مواجه هست در حال رفع مشکل هستیم !!
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پسر خوب معلومه نباید وصل بشی.مرکز مخابراتیتون یا مشکل داره یا دارن انشالله ارتقا میدن تا با حداکثر کیفیت از اینترنتت استفاده کنینقل قول:
من باید چیکار کنم ؟ :( 3بار تو این دو هفته زنگ زدم گفتم بابا من تک کانکشنم از سرعت 512 که دارم کمتره اما نمی فهمن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از حداکثر استفاده میکردم سرعت دانلودم هم ۱ مگ بود ولی این دفعه چندمه اینجوری دارن طولانی قطع میکنن !!نقل قول:
دیگه اعصابم رو خورد کردن
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم چون من خودمم یه دوره ای اینطوری شده بود وضعیتم اما یه خرده صبرکردم الان بهتر شده:n06:نقل قول:
دوست عزیز من دوتا تست یکی از سرور قوی میذارم و یکی هم از رادیو جوان که شما داری ازش دانلود میکنی تفاوت رو خودت ببین:نقل قول:
اغلب به کیفیت سرورها و شلوغ بودنشون توجه کن چون اونوقت اینطوری اعصابت خرد میشه:n16:
دوستان یه سوال. طرح یکساله از پارس انلاین دارم. حالا اگر زودتر از یه سال حجمش تموم بشه آیا می تونم طرح دیگه ای انتخاب کنم یا فقط باید حجم بخرم ؟
آقا دمت گرمنقل قول:
خب ببین دقیقا مشکل همین جاست ! اینا عمدا سرعت تک لینک سرور های خارجی رو کم کردن ! همینه که من 2 هفتس دارم بال بال میزنم ... از هر سرور خارجی تست تک لینک بگیری همین وضعه
2 تا راه داری یا حجم بخری یا یکی از طرحهای محدود یا نامحدود رو انتخاب کنی که در این صورت طرح یکسال رو باید تماس با پشتیبانی ازش انصراف بدی تا طرح جدیدت کارکنه؟ضمنا چه طرحی داری ؟چرا میخوای جمع آوری کنی؟نقل قول: