من از صبا راضی هستم خیلی تلگرامش خوبه واتساپش خوبه دانلود وب همه چیش برای من خوبهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
من از صبا راضی هستم خیلی تلگرامش خوبه واتساپش خوبه دانلود وب همه چیش برای من خوبهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم از اون طریقی که دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت ، میتونی ببینی و هم از status مودم ، قسمت device info یا route infoنقل قول:
وب گردی رو که مطمئن باش به خاطر قیلترینگ هوشمند هست !نقل قول:
دارن عملیش میکنن !
امشب حدود یک ساعت برای من گوگل و یاهو باز میشدن ولی هیچ سایت داخلی یا فرومی باز نمیشد ، الان هم سرعت باز کرن پیج افتضاحه !
سلام حدود 2.3 ساعته کلا سایت واسم باز نمیشد الانم به زور اینجا رو باز کرد
سلام،نقل قول:
از وقتی که از آسیاتک رفتم ،روح و روانم به حالت عادی برگشته:n01:
میدونم که اکثر دوستان برای دانلود شبانه اومدن سمت این شرکت درپیت و حال بهم زن اما لازمه در مورد وبگردی این رو بگم که فیلترینگ هوشمند رو هر چیز اثر گذاشته باشه به هیچ عنوان دلیل این کندی های آسیاتک نیست،برای حرفم هم سند دارم:
این پینگ مربوط هست به چن دقیقه پیش و صبا،همونطور که میبینین پینگ خودش گویا هست و نیازی نیست که بگم وبگردی چقدر روان و با سرعت هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی برای اینکه مطمئن بشم از یکی از دوستان که از یه شرکت دیگه نت داشت پرسیدم ایشون هم گفتن هیچ کندی سرعتی در مورد وبگردی ندارن.
حالا با این اوصاف فکر میکنین ،فیلترینگ هوشمند فقط روی مشترکهای این شرکت اعمال میشه!
10.201.32.47نقل قول:
بقران دهن مارو سرویس کردهنقل قول:
فقط هفته اول خوب بود که سرعت 1 مگ دانلود میکرد
دیگه از اون به بعد فاتحه اش خونده شده عصاب نذاشته
شما صبا نت دارید؟
از کدوم سرویش استفاده میکنید؟
بهترین سرویس و ارزون ترین و به صرفه ترینش کدوم پنله
تست 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پاسخگوییت :n16:نقل قول:
واسه من 10.201.32.48 عه و سرعتم از جفت سرور داخلی و خارجی محدود!
شما سرعت شبانت از دیتاسنتر های آسیاتک چنده؟! تهران ساکنی؟
خواهش میکنمنقل قول:
طرفای 260 هست. سرویس 2 مگ 10 گیگ
سرعت شما چه قدره؟