سلام
دوستان آنتن های td-lte فرق داره؟؟؟؟
یا رو همین bts ها و آنتن ها سرویس td رو ارائه می کنن؟
Printable View
سلام
دوستان آنتن های td-lte فرق داره؟؟؟؟
یا رو همین bts ها و آنتن ها سرویس td رو ارائه می کنن؟
دوستان مودم 8372 را چجوری میشه باندشو تغییر داد؟اصلا چجوری بفهمم الان باند پیشفرضش چنده؟
ممنونمنقل قول:
دلیل فنی رو اطلاع ندارید؟
الان ما تو شهرمون همه جور دکل داریم
دکل ترجی بدون rru
دکل فورجی و ترجی بدون rru
دکل ترجی و فورجی با 2 rru
دکل ترجی فورجی با 3 rru
دکل فورجی ترجی با 4 rru
و فکر کنم دکل ترجی با 1 rru هم داریم
انتن های td-lte به این شکل هستند و روی bts نصب میشن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: TD-LTE
خیر.برای اطلاعات بیشتر از کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی سوال کنی./نقل قول:
سلام خدمت دوستان
از اساتید کسی نیست سوال مارو پاسخ بده
برادرا چه جوری باید فرکانس های 3G 4G رو بصورت مجزا روی مودم E8372 دید باید فریمو عوض کرد اپدیت کرد یا ....
لطفا از دوستان کسی بلده راهنمایی کنه تشکر
برای هزارمین بار مودم خودش تاپیک جداگانه دارهنقل قول:
دوستمون نتونستن درست بهتون پاسخ بدننقل قول:
4.5G که اونجا نوشته منظورش FDD-LTE هست
TD-LTE فرق داره
اینم فرقش
از لحاظ سرعت هم اف دی دی هم سرعتش بیشتره .
این مشکل برمیگرده به خود ایرانسل ن سازنده بنظرمنقل قول:
من با ساپورتر اپل سر این موضوع مشکل رو گفتم گفت باید با اپراتورتون در میون بذارین . بعد ازینکه طی کردین اپراتور رو باید اپراتور ورفای ما شه که مصرف باطری زیاد نشه شبکه اپتیمز باشه خلاصه حق و مشکل باکیه نمیدونم ولی اینو میدونم که مصرف باطری رو درست گفته چون واقعا گوشی زجر میکشه وقتی تجمیع فعال شه حالا استاندارد اونا فشار میاره شبکه ازین حالت مسخره در بیاد تک باند هیچ کجای دنیا ما ندیدیم بهتر از تجمیع باشه :n08:
چن ماه دیگ هم ببین Volte هم میاد رو کار ببین اگه اکثر گوشیا ب مشکل بر نخوردن ولی چ حالی بده HD Call
سلامنقل قول:
من صفحه ها رو نگاه نکردم ببینم کسی جوابتونو داده یا نه،اما هزینه که نداره کد انلاک مودمتونو پیدا میکنید تو اینترنت،بعد یه سیم کارت غیر ایرانسل(اگه مودم ایرانسله)میندازین روش و کد ازتون میخاد وارد میکنین،تو تایپک مودم هست اموزشش من کلی کفتم
احتمالُ یه جور تست روانشناسیه. میخواهند ببینند توی ۱۲−۲۴ ساعت یه نفر با این همه خوشبختی که زود به سر میرسه چه میکنه.نقل قول:
من فکر نمی کنم به ایرانسل برگرده به نرم افزار گوشی برمی گرده که درست طراحی نشده یا مثل اپل نیاز به وریفای اپراتور دارن. به هر حال سخت افزار فرستنده برای تجمیع فعال فارغ از اینکه چقدر خوب کانفیگ شدهنقل قول:
مویدش اینه که توی کشورهای دیگه هم از کارنکردن تجمیع در شیائومی نالان هستند. پس نرم افزار خود گوشیه
چرا ایرانسل داره هروز پهنای باندش کمتر میشه؟ از ۵ روز پیش تا الان سرعتم ۴۰ مگ بوده تا امروز که دارم تست میگیرم تو ساعت های مختلف داره کم میشه الان ۶ مگ بیشتر سرعت نداره با فورجی؟ چی شده ایا؟ خبریه؟ به نظرتون چیکارکنم؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk