سلام
بچه ها شما هم مثل من تو شب ها با سرورهای خارجی مشکل دارین ؟ مال من 2-3 روزه دیگه خودش بکشه میشه 200K در صورتی که سرورهای داخلی با 400-500K دانلود میکنه!!!!!!!!!!!!!:n04::n04:
Printable View
سلام
بچه ها شما هم مثل من تو شب ها با سرورهای خارجی مشکل دارین ؟ مال من 2-3 روزه دیگه خودش بکشه میشه 200K در صورتی که سرورهای داخلی با 400-500K دانلود میکنه!!!!!!!!!!!!!:n04::n04:
شما هم قطع و وصل دارید اخیرا به خصوص امشب ؟
ببخشید منظورتون متوجه نمیشم! یعنی چی درست کار میکه؟نقل قول:
اینم ایمیل جدید پارس انلاین به من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم پارس کریسمس شما هم مبارک :n02: :n08:
سلام عزیزان.
2 تا سوال داشتم:.
یکی این که راستی راستی ترافیک سرویس های نامحدود رو پارس کاهش داده ؟ 128 ماهی 10 گیگو، 256 ماهی 20 گیگ و .....
سوال بعدیم هم اینه علت اصلی سرعت پایین اینترنتم چی هستش ؟ من سرویس 256 نامحدود الان گرفتم سرعتم از 100 بالاتر نمیره !!!!
اوج پارس آنلاین در یک روز تعطیل
ترافیک رو که کاهش دادن چند وقت پیش در سرویس نامحدود و به جاش سرعت رو افزایش دادن؛ اما 256 نامحدود داری سرعت تا 3 مگا بیت بر ثانیه هست ، پس اگر خططت روی 4 مگا بیت بستن یا بیشتر باید 350 تا سرعت دانلود داشته باشی ،؛ اول بررسی کن پهنای باندت روی چند بعد مشکلت رو به پشتیبانی بگونقل قول:
چون گوشی خودم من هم چند وقت پیش اینطوری شده بود.قبلا میتونستی از اینترنت بیسیم رو گوشیت استفاده کنی؟نقل قول:
بله ميتونستم، الان هم با يه مودم ديگه راحت كانكت ميشم و هيچ مشكلي نداره! فكر كنم ايراد از همين مودم جديد باشه( BILLION)نقل قول:
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
آقا من دیگه کفرم در اومد حاجی من پینگم اینجوریه یا ماله همه اینجوری شده این 2 روزه بگین اگه من اینجوریم فقط مشکلو پیگیری کنم...