سرعت شبانه من هم بسیار افت کرده.نقل قول:
وقتی بهشون هم میگی میگه سرعت سرویس شبانه شما باید 16 کیلوبایت بر ثانیه باشه...
Printable View
سرعت شبانه من هم بسیار افت کرده.نقل قول:
وقتی بهشون هم میگی میگه سرعت سرویس شبانه شما باید 16 کیلوبایت بر ثانیه باشه...
به نظرم اين مشكلشون سراسري هستنقل قول:
اين نيست كه مثلا محدود كنند و اينها
چون من خودم يكساله سرويس 512 دارم
شبي راحت يك گيگا تا حدود 1.2 دانلود مي زدم
تماس كه گرفتم پشتياني گفت در صدد هستيم وضعيت را به نحوي كنيم كه همه يوزرها بتوانند استفاده كنند
سرعت شما از ساعت 3 به بعد هم پایینه؟نقل قول:
قبلا شبی چقدر دانلود داشتین؟
نقل قول:
یعنی همه می تونند شبها دانلود کنند با سرعت تو روز:31:
دوستا یه سوال که به انجا زیاد ربطی نداره ولی چون شاتل دارم گفتم اینجا بگم بهتره!
توی عکس زیر گزینه bridged رو نماینده شاتل گفت بزن ولی چندتا از دوستان گفتن گزینه سوم
من یه سیستم دارم یعنی شبکه نیست
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
دوستانی که اکو یک مگ و اکو دو مگ دارند سرعت دانلودشان از ساعت 3 به بعد آیا عادی می شود؟یعنی 256 کیلوبایت و 128 کیلوبایت هست؟؟؟یا باز هم کمتر است؟
برای من که در تمام ساعات فقط از چند تا سایت مسخره سرعت بالاست و بقیه سایت های دانلودم باید حتما از وی پی ان استفاده کنمنقل قول:
شاتل اینقدر مهربون شده که خدا میدونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی من دو مگی رو دان استریمم رو رو 60 بسته میتونم شکایت کنم دیگه؟
چطور اون میتونه زیر قراردادش بزنه اونوقت من بخاطر یه امضا نیتونم پولم رو ازشون پس بگیرم؟؟؟
چند وقته اینطوریه؟احتمالا موقتی برای انجام تغییراتی اینطوری شده.اگه که درست نشه که میتونی شکایت کنینقل قول:
سلام دوستان
من چند روزی میشه که از شاتل سرویس eco 128 گرفتم شب اول سرعتش خوب بود که حدود ۱ گیگ دانلود کردم
ولی الان دیگه سرعت همون ۱۶ کیلو بایته(رو همین سرعت چندتا بالا پایین ثابته). تو روزم سرعت همینه. درضمن data rate ام ۱۶۰ هستش.
من شهرستانم و از نمایندگی شاتل سرویس eco 128 سه ماهه با ۵گیگ دانلود ۴۶۵۰۰ گرفتم!
یعنی عمدا سرعت منو پایین آوردن یا کلا همه جا همینجوریه؟!