نه عزیز خواهش میکنم گارد نگرفتم فقط صرفا به خاطر اطلاع داشتنت گفتم تا سعیت رو بکنی که سرعتت رو به این حد برسونن.سوتفاهم شده:n16:نقل قول:
Printable View
نه عزیز خواهش میکنم گارد نگرفتم فقط صرفا به خاطر اطلاع داشتنت گفتم تا سعیت رو بکنی که سرعتت رو به این حد برسونن.سوتفاهم شده:n16:نقل قول:
بچه ها دو مگ محدود بگیرم شبانه به نظرتون چه قدر دانلود میده ؟
ویرایش :
پ.ن : 128 نامحدود چه طور ؟
لطفا بهترین مودم رو برای دریافت ADSL از پارس آنلاین معرفی کنید
نظرتون در مورد دو مودم پیشنهادی پارس آنلاین ؟!
Billion 5400W
Asus N10E
خوب 128 نامحدود گرفته دیگه چه انتظاری داری سرعتش آخرش همینه:sq_6:نقل قول:
ببین هیچکی نمیتونه جواب درستی بده باید تحقیق کنی ببینی اول مرکز مخابراتیت شلوغ نباشه و اینکه خطتم نویزش مشخص بشه اگه اینا حل باشه باید سرعتت حداقل 500 تا باشهنقل قول:
128 نامحدود سرعتش تا 10 گیگ رو 200 بد میاد پایین
2مگ محدود قاعدتاً بالاترین سرعت رو باید تو سرویسهاس پارسآنلاین داشته باشه. من خودم همین سرویس رو دارم تو تهران و روزانه سرعتش تا 1مگابایت در ثانیه هم میرسه البته با کمک IDM و چند کانکشن همزمان. اما متوسط دور و ور 900 کیلوبایت سرعت دانلودشه. شبانه رایگان (بین 2 تا 7 صبح) البته به دلیل این که میزان استفاده بالا میره، کمتر از اینه. از حدود 400 کیلوبایت تو ساعتهای اول شروع میشه و تا 800 کیلوبایت در ساعتهای پایانی شبانه رایگان میرسه. حداقل شبی 7گیگ دانلود میده. البته از لینکهای مستقیم سرورهای داخلی. سرورهای خارجی ممکنه یه 10درصد کمتر از این باشه.نقل قول:
128نامحدود رو فکر کنم تا 10گیگ ترافیک دانلود در ماه (جایزه مصرف منصفانه) روی 1.5 مگابیت (حدود 200 کیلوبایت در ثانیه) میبندن حداقل. بعد از اون میره رو سرعت اسمی خط که همون 128کیلوبیته (15 تا 16 کیلوبایت در ثانیه). این قاعده از اول آذر اعمال شده و نمیدونم آیا برای کسی اعمال شده تا به حال یا نه.
به هر حال اگه دنبال دانلودی و میتونی لینک مستقیم داشته باشی پیشنهاد من همون 2مگ محدوده. ولی اگه دنبال وبگردی هستی و دانلود آنچنانی نداری و صرفاً میخوای یه سرویس با کیفیت مناسب داشته باشی 128 یا حتی از اون بهتر 256 نامحدود خیلی خوبه.
من خودم Asus N10 دارم خیلی مودم خوبیه. فقط یه اشکالی داره اونم اینه که موقع استفاده به هر دلیلی اگه اینترنت قطع بشه به طور خودکار لینک رو میبره روی آدرس خود مودم (یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که به خیال خودش اینطوی مشکل رو زودتر بشه رفع کرد. همین باعث میشه، وقتی داری با IDM دانلود میکنی و اینترنت قطع میشه، لینک دانلود خود به خود به آدرس مودم تغییر کنه. که کلی زحمت دوباره داره واسه اصلاح لینکهایی که تو IDM گذاشتی. به غیر از این اشکال، من کلاً ازش راضیم. قبلاً یه مودم معمولی Asus داشتم از سال 84 تا 91 واسم کار کرد تقریباً بدون خاموشی و یه سره.نقل قول:
تا جایی که شنیدم TP-Link هم مودمهای خوبی داره با قیمت ارزونتر از Asus.
راجع به Billion هم اطلاعی ندارم.
سلام بچه ها من چند شب که روی سرورهای خارجی سرعتم موقع شبانه افت میکنه(زیر2مگ) حتی با اینکه مستقیم می کنم اما سرورهای ایران روی 3-4 مگ
شما هم همین مشکل دارین ؟
سلام دوستان:n16:
وای فای تنظیمات خاصی داره؟:n13:
نمیدونم چرا هیچ پیجی رو باز نمیکه:n03: درحالی که به وای فای وصله:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون مادرت پینگو نگا !
من با این پینگ یاهو نمیتونم 5 مین لوگ این بمونم :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه یعنی چی مگه همه چی به سرعت دانلوده! یه دست نمیتونیم گیم بزنیم:n29::n21:
adsl 256 تهران ----> مرکر مخ حکمت شعار