نقل قول:
من هستم تو این گروه اینطور که میگی نیست داداش :n15:
- - - Updated - - -
نقل قول:
Printable View
نقل قول:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نقل قول:
فرشاد جان گویا حالت خیلی گرفته است آب قندی چیزی بیارم .واست/ به دانلود بدجور اعتیاد پیدا کردی داداش
فقط به محض اینکه شبانه شروع میشه اینطوریه ؟نقل قول:
نقل قول:
سرویست 2 مگه؟
بله 2 مگهنقل قول:
.
نقل قول:
فرشاد 5 مگ و 10 مگ شبانه رایگان ندارن هنوز:n13:
جدیدا گذاشتن تو پرتاک گفتم شاید شبانه اشون دوباره فعال شده
خیر بنده نه هارد برا دانلود دارم نه حال دانلود فقط سرعت تک کانکشن برام خیلی مهمه اینترنتی که سرعت تک کانکشنش ضعیف باشه قبول ندارمنقل قول:
نه همیشهنقل قول:
5و10 شبانه ندارن nofree هستننقل قول:
دوستان سلام
بنده سرویس پارس آنلاین 2 مگ دارم ولی یه مشکلی هست اینه که SNR نوسان می کند از حدود عدد 20 تا6 نوسان دارد جالبه نه بادی نه بارانی میاد ولی نوسان دارد جالبه وقتی روی عدد 6 تغییر میکند میرم کابلا رو از اسپلیتر درمیارم و دوباره میذارم دوباره به عدد 20 تغیر میکند یکی از دوستان گفت مشکل از تجهیزات dslam مخابرات است حال اگر بروم از خود مخابرات یا یک شرکن دیگر سرویس بگیرم آیا باز این مشکل را دارم یا نه؟
دوستان راهنمایی کنید قطع ووصل زیادی دارم بنده 9ماه در قم بودم هم از مخابرات قم هم از شاتل داشتم ولی تو این ماه به اندازه اینجا قطع و وصلی نداشتم از طرفی از مرکز مخابراتی هم دور نیستم تغییر حول و حوشه 1 یا 1.5 کیلومتر میشود
حالا به نظر شما راهی برای حل مشکلم هست
باتشکر
همین الان چند بار پشت سر هم لینک پرید نزدیکای 7-8 دقیقه همینجور بود بعد که وصل شد این شد وضعیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ! دوست عزیز شما که پارس آنلاین داری در مورد پینگ این شرکت توی خوزستان بگو ؟ وضعیت برای بازی آنلاین چطوره ؟؟؟ اگر خوب نیست نرم این شرکت ! تشکر :n16:نقل قول: