سلامنقل قول:
دوست عزیز من تست های شما رو نگاه کردم.از دو حالت خارج نیست.یا شما رو (به هر دلیلی)از اکانتینگ محدود کردن یا مشکل از مرکز مخابراتی هست.که من فکر نمیکنم محدودتون کرده باشند.هر سرویس دهنده ای مقدار پهنای باند خاصی در اختیار هر استان یا شهر میزاره و از این مقدار به هر مرکز مخابراتی توی اون شهر باز مقدار خاصی تعلق میگیره .بنابراین وقتی پهنای باند یوزرهایی که از یک مرکز سرویس میگیرن بیشتر از پهنای باندی باشه که در اختیار اون مرکز مخابراتی هست شیرینگ صورت میگره.یعنی کل پهنای باند موجود بین یوزرهای اون مرکز تسهیم میشه و نتیجش میشه کندی سرعت و ارتباطی به سرویس خریداری شده نداره.و تغییر تعرفه هم تاثیری در افزایش سرعت روزانه نداره یعنی حداکثر همین مقدار هست..در خوزستان هم چند سالی هست که مشکل زیرساختی وجود داره ولی از اوایل سال 92 این مشکل بیشتر شده و باتغییراتی که در خطوط دیتا و لینک ها دادن این مشکل به اوج خودش رسیده.ودر حال حاضر این امکان وجود نداره که پهنای باند رو افزایش بدن .به نظر من با همین وضعیت کنار بیاید چون واقعا راهی وجود نداره و اگر فکر میکنید حقی ازتون ضایع میشه سرویسی بگیرید که نسبت به پولی که میپردازید ارزش داشته باشه حالا که همشون یه سرعت رو میدن کمترین رو بگیرید.(البته در صورتی که شبانه نخواید استفاده کنید)
موفق باشید.