سلامنقل قول:
به به مبارک باشه به سلامتی شما هم ADSL دار شدید خب خوشبختانه خط شما PCM نبود. مبارک باشه. ان شا الله همیشه سرعت خوبی داشته باشه براتون.
موفق باشید...:11:
Printable View
سلامنقل قول:
به به مبارک باشه به سلامتی شما هم ADSL دار شدید خب خوشبختانه خط شما PCM نبود. مبارک باشه. ان شا الله همیشه سرعت خوبی داشته باشه براتون.
موفق باشید...:11:
والا پی سی ام بود درستش کردن چون از صب تلفنمون قط بود یعنی کلا خطی وجو نداشت، منشی های شاتل یه حرف راست زدن
سرعت نتم خوبه ولی با فایرفاکس دان می کنم یه آهنگ ام پی تری سرعتم رو 20 بود
شاید چون همزمان داشتم از نت استفاده میکرم بود منظورم بازدید از فروم هاپ
حالا اینا بکنار
من تو همون صفحه اول پیغام خصوصی شاتل زدم از مودم های تایید شده شاتل استفاده نمی کنم؟ کار بدی کردم؟
بهتر بود این کار رو نمیکردید چون اگر براتون مشکلی پیش بیاد همش مودمتون رو بهانه می کنند. البته تا اونجا که می دون فقط با Linksys و D-Link به طرز فجیعی پدرکشتگی دارند.نقل قول:
سلامنقل قول:
مطمئنید که PCM بود درست کردند ؟؟ چون PCM رو به این زودیا نمیشه درست کرد باید کلی دوندگی کنی تا شاید اون هم شاید به نتیجه برسی. قطع بودن ربطی به PCM نداره چون موقع رانژه شدن خط قطع شدن تلفن طبیعی هست. شما با نرم افزار IDM آخرین نسخه دانلود کنید نتیجه بهتری میگیرید. چه سرعتی گرفتید ؟؟ ولی حتماً دانلود هاتون رو با IDM انجام بدید.
فکر نکنم مشکلی باشه که گفتید از مودم های شاتل استفاده نمی کنید.
آره واسه کانفیگ زنگ زدم پشتیبانی گفتش مودمت گفتم پلانت چیزی نگفت!نقل قول:
البته من زیاد تو شبکه اطلاع ندارم گفتم بزارم نه بزنه بعدم به مشکل برخوردم سوتی ندم!
حالا شما دوستان اینجا هستین اگز مشکل برخوردم لطف میکنید دوست داشتید کمکم می کنید
از همتون ممون و سپاسگزار:20:
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
آره والا من خونه نبودم خواهرم گفت زنگ زدن گفتن فکر کنم از مخابرات که شما سرویس adsl می خواستید خواهرم گفته آره بعد طرف گفته مشکل شما حل شد و خط شما کد گشایی شده(منظورش همون پی سی ام بوده)نقل قول:
والا من چهارشنبه بهم گفتن پی سی ام بوده
جالبی اینجایه که زنگ زدم شاتل گفتم من خطم پی سی ام بوده بدون اینکه شمارمو بدم یا معرفی کنم گفتش شما آقای ...هستید؟
مثل اینکه فقط من پی سی ام بودم گذاشته بودن لب طاقچه دم دست
اینم شاید یه سازه دیگه ایه که واسه شاتل کوک شده
جای تعجب داره چون PCM رو نمیتونی کاریش کنی یا به سختی میتونی درستش کنی حداقل تو تهران اینطوریه ولی خوشبختانه ماله شما مشکلش حل شد.نقل قول:
تو تهران هست که اگر بخوای PCM رو برداری باید حتما رئیس کل رضایت بده وگرنه در اکثر شهرها زیاد سختی نداره حتی من تو تبریز شرکت میشناسم تو 1 هفته هم pcm رو برمیداره و هم خط رو رانژه میکنه.نقل قول:
یه سوال دیگه
واسه انکه دانلود شبانه بکنم باید برم چیزی رو فعال کنم یا اینکه نه از ساعت 1 به بعد خودش اتومات میره تو ترافیک رایگان؟
خودش رایگان میشه.نقل قول:
اين سرعت كه در امضا مي بينيد احتمالا در هنگام دانلود از سرور داخلي يك شبكه ثبت شدهنقل قول:
مپل سرور داخلي دانشگاه