عجب !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت دانلود 128 نا محدود پارس انلاین چنده؟و اگه مقدار دانلود از مصرف منصفانه بگذره سرعتش چند میشه؟ اگه کسی خبر داره به منم بگه می خوام بخرم
من امروز با سرویس 2 مگ پینگم با 4.2.2.4 این بود و توی بازی انلاین هم پینگ به همین صورت بود
محتوای مخفی: Ping
پینگ داخل بازی
محتوای مخفی: in game
برای من پارس انلاین بعد از 9 مگ خیلی خوب شده
نبود کسی؟؟!نقل قول:
من الان میخوام از صبا بیام سمت پارس. کلا بچه هایی که پارس آنلاین دارن راضین؟
اگه یه سرویس 512 بگیرم میتونم رو سرعت 900اینا واسه دانلود حساب باز کنم یا نه؟
اصلا و به هیچ وجه حساب باز نکن...کلا تو ایران روی هیچی نباید حساب باز کنی و اعتماد داشته باشی...:n09:نقل قول:
من خودم 256 محدود دارم سرعتم از بعضی کاربرهای همین انجمن که 1 مگ و 2مگ محدود دارن بالاتره.پس اول با دوستات و آشناهات که تو منطقه مخابراتی شما پارس دارن یه مشورت بکن اگه دیدی خوبه بگیر وگرنه همه این 9 مگ و فلان دام هست واسه جذب مشترک.
دوتا شرکت تو ایران خیلی دزد و بی شرفا 1-شاتل 2- پارس آنلاین.
سرعت دانلود 128 حجمی رو چنده؟
منطقه به منطقه و شهر به شهر متفاوته.باید از کسانی که تو منطقه مخابراتی شما اشتراک پارس دارن سوال کنی.منطقه مخابراتی رو اعلام کنین دوستان راهنمایی میکنننقل قول:
سلام ، 512 محدود دارم سرعت شبانش اگه یه لینک دانلود کنم سرعت دانلود میشه 80 تا 100،ولی اگه چند تا لینک همزمان بزارم جمع سرعت همشون میشه 250 تا 300!! داستان چیه؟ واسه شما هم اینجوریه ؟ :n02: راهی نداره که همون یه لینک سرعتش بشه 200 و اینا؟ اینجوری که چند تا لینک همزمان دانلود کنم هر لینک سرعتش 50 تا هست
فایلهات رو چطوری دانلود میکنی؟ از طریق مرورگرت یا نرمافزار مدیریت دانلود مثل IDM؟ اگه با مرورگر دانلود میکنی، که بهتره یه نرمافزار مدیریت دانلود با قابلیت دانلود چند سشنه مثل IDM یا IDA یا نرمافزارهای مشابه نصب کنی و فایلت رو با حداقل 8تکه همزمان دانلود کنی.نقل قول:
اما اگه فایلت رو با همین نرمافزارهای مدیریت دانلود و با چندتکهای دانلود میکنی و سرعتت پایینه، اگه جا داره تعداد تکههای فایل رو افزایش بده. نسخههای جدید IDM فایل رو میتونن تا 32 تکه کنن و همزمان دانلود کنن؛ البته به شرط این که سرور مخاطب هم این امکان رو بده. اگه با این کارا باز هم سرعتت در همین حده، اشکال از تنظیمات یا شلوغی سرور مخاطب یا شلوغی منطقه است و چارهای نداری جز این که همزمان چندتا فایل رو با هم دانلود کنی تا بتونی در مجموع سرعت بالاتری بگیری.
نقل قول:
دوستان من دیروز به پشتیبانی تهران زنگ زدم و گفتم که شهرمون مشکل پهنای باند داره اولش طرف زیر بار نرفت ولی یه لحظه چک کرد و دید حق با من هست و گفت بابتش قبلا تیکت هم خورده ولی در مورد اینکه مشکل حل بشه گفت معلوم نیست.
به نظر شما راحت میتونن پهنای باند اختصاص بدن به هر مرکزی که بخوان؟؟؟
بالاخره مرکزی که مشکل پهنای باند داره اونم شدیدش نباید تا ابد اینطوری بمونه که. از مراکزی که زیادی دارن بدن به ما تو ساده ترین حالت !! از این راحت تر هم فکر نکنم بشه
واقعا ظلم و تبعیضه یه عده ای سرعت بالا داشته باشن یه عده ای مثل من اکثر مواقع سرعت زیر دیال آپه فقط روزی 5 دقیقه شاید سرعت بره رو 100 یا 200 اونم تازه معلوم نیست
ضمنا خطاب به جناب پارس آنلاین که تو این تاپیک هر سال دو روز بیشتر نمیاد و جوابگوی هیچ کسم نیست: شما که تازه اصلا هم معلوم نیست پشتیبانی رسمی هستی یا نه بیا در مورد این مشکلات ما توضیح بده یا حداقل گزارش بده به بالا تا شاید پیگیری کنن سریع تر
نه واقعا اینه اینترنت 9 مگ؟؟؟!!!!!!!!!!! اگه اینطوره که متاسفم باید درشو گل بگیرن و پول مشتری هم تمام و کمال پس بدن. تازه الان خوبه وای به حال ساعت رایگان، روم نمیشه تستشو بزارم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 256 مخابرات دارم سرعتش از مال تو بیشتره :n02: