دوستان کسی نمیدونه بخوام از طریق پنل آنلاین ارتقا سرویس بدم از ۱۲۸ نامحدود به ۲۵۶ نامحدود باید مدرک خاصی هم ارایه بشه یا نه؟
امشب باید سرویس رو تمدید کنم میخوام ببینم اگه ۲۵۶ شارژ کنم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
Printable View
دوستان کسی نمیدونه بخوام از طریق پنل آنلاین ارتقا سرویس بدم از ۱۲۸ نامحدود به ۲۵۶ نامحدود باید مدرک خاصی هم ارایه بشه یا نه؟
امشب باید سرویس رو تمدید کنم میخوام ببینم اگه ۲۵۶ شارژ کنم مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
باوا شارژ کن هیچی نمیشه از خداشونم هست:n09:نقل قول:
سلام
ما مرکز مخابراتیمون ولیعصره
موندم از کدوم شرکت بگیرم
به نظرتون پارس آنلاین خوبه؟
الان وایمکس ایرانسل دارم 128 با سرعت دانلود روز وشب 16 کیلوبایت....
من kakao talk استفاده میکنم.به نظرمن خیلی خوبه یه امتحان کن ببین چه جوریاست...نقل قول:
دعوت حق لبیک گفتنقل قول:
من شنیدم نباید به ورژن جدید آپدیت کرد وگرنه ف ی ل میشه.نقل قول:
من اپدیت نکردم ولی از صبح کلا تعطیل شد رفتنقل قول:
داداش ممنون از راهنماییت من اگه انتخاب دیگه ای برام بود یک ثانیه معطل نمیکردم و خطمو تخلیه میکردم ولی متاسفانه تو شهر ما بجز همین پارس انلاین و مخابرات شرکت دیگه ای نیست.نقل قول:
مخابرات هم قبلا خوب بود ولی الان سرویس های نامحدودشو برداشته حجمی هاش هم شبانه رایگان ندارن به علاوه حجم دزدی شدید هم داره.
حالا واقعا باید این شکنجه رو تحمل کنم و تا وقتی که پهنای باند مرکز درست نشه که بعید میدونم تا ده سال دیگه هم کاری بکنن صبر کنم :( فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه
کدوم شهر و مرکز هستید؟؟ به نظر میاد شما هم عین من گرفتار این کمبود پهنای باند لعنتی شدید ولی باز هنوز وضعتون از من خیلی بهتره من کلا دارم دیال آپ رو با اسم ADSL مصرف می کنم :Dنقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اگه ارتقا دادید و مشکلی نبود و سرعتتون هم عوض شد یه تست سرعت بزارید اینجا ممنون.نقل قول: