نقل قول:
جه ربطی داره
میبندن که نشد دلیل
سرعت شاتلم شبا میاد پایین پس باید بگیم حق دارن سرعتو بیارن پایین چون شاتل شبا اینکارو میکنه
شما اول یکم برو شبکه بخون بعد نظر بده
من از روز اول با .ی پیی ان میام هیچ وقتم نبستن برام
بعضی روزا به دلیل دیگه کلآ برای چند روز اینترنت محدود میشه که اون اصلآ یه جریان دیگست
ببخشید تو این کتاب های شبکه که شما خوندی نوشته که مخاربرات و ISP های ایران حف ندارند V_P_N رو ببندند:31:؟؟ اگر اینجوری نوشته اسم کتاب رو بگو من هم برم بخرم بخونم :27:.
شما که قبول نداری میتونی یک کاری کنی برو جلوی در مخابرات منطقه تون V_P_N بفروش ببین چکارت می کنند؟؟:31: فکر کردی میاند دستت رو می بوسند میگن دستت درد نکنه داری --- می فروشی ؟؟ نه میان به دلیل فروش V_P_N که غیر مجاز است جریمت می کنند مطمثن باش.
من گفتم حق دارند سرعت شبانه رو بیارند پایین ؟؟:18: چرا نمیتونی جواب بدی بحث رو منحرف میکنی ؟؟ از V_P_N پریدی سر سرعت شبانه:27: شما که از اول میومدی نبستند دلیل نمیشه که امروز حال کردن V_P_N رو ببندند.:21: ولی من که شاتل نیستم ببینم --- محدود شده یا نه . اگر V_P_N غیر مجاز نبود فیلترینگ هم معنی نداشت درسته که --- برای کارهای دیگری به غیر از عبور از فیلتر هم استفاده میشه ولی غیر مجازه بخاطر رفع فیلتر.
نقل قول:
مخابرات وقتی میبنده چون به اصطلاح internet provider ایران هستش میگه مشکل فنی وجود داره در اون تعداد روز.و طبق قراردادی که بین شاتل و همه شرکتا که با مخابرات میبندن مخابرات برای مشکلات فنی خسارت نمیده.
بستن پورت از روی قصد بحث دیگست.
v--p--n غیر مجاز نیست.برای خیلی مصارف هستش.شاتل یا هرجا که ببنده من یکی اولین کسیم که اعتراض شدید میکنم:11:
شما هم توضیح بالایی من رو بخونی متوجه همه چیز میشی.
دیگه این بحث --- رو ادامه ندید که موضوع تاپیک منحرف میشه.
اگر خواستید جواب من رو بدید P.M بزنید.