حدود 3-2 ساعتی امشب نت قطع بود! :| ظاهرا اختلالات سراسری هست. ایرانسل هم سرعتش خیلی کاهش داشته
Printable View
حدود 3-2 ساعتی امشب نت قطع بود! :| ظاهرا اختلالات سراسری هست. ایرانسل هم سرعتش خیلی کاهش داشته
ایام 22 بهمن فراموش نشود!نقل قول:
Sent from my LT25i
این بسته های گیگ باکس بعد از ۲۲ بهمن هم ارایه میشه یا نه؟
Dialup 56K شرف داره به سرعت امشب اینا تازه خیر سررشون 10مگه!
واقعا که عنقلاب ما انفجار نور بود (ن->گ)
كلا سيستم اكانتينگشون هم درست كار نميكنه امشب و شارژ كني احتمالا اعمال نخواهد شد
درگاه هاي پرداخت اينترنتي هم درست كار نميكنن
دوستان ببخشيدا ولي خيلي اغراق زياد ميكنيم
من الان يك سالي ميشه كه اسياتك دارم :
سرعتش دقيقا همونيه كه ميگه و توي بعضي سايتا بيشتر هم ميشه
پشتيبانيش هميشه جوابگو هست ولي بعضي از كارمندان دانش فنيشون پايينه كه خودشون وصل ميكنن به اوني كه بلده
تا حالا بهشون ايميل نزدم ولي بعيد ميدونم جواب ندن
مشكلاتش يكي اينه كه پينگش خيلي بالاس و يكي ديگه اينكه قيمت گيگاش ٤ تومنه كه گرونه ! ولي بقيش خوبه
آره راست میگی ها ! مخصوصا تو این یک ماه گذشته و سر شب ها که دیگه عالی میشه سرعت ! اصلا به نظرم این پولی که اینا میگیرن خیلی کمه ! خودم شماره کارت مدیرشون رو گرفتم هر ماه دستی یه چیزی به کارت مدیر واریز میکنم !نقل قول:
والا فقط یک چیزشون خوبه در مقایسه با "های وب" اوپراتور زیاد دارن پشت خط نمیمونی اونم به درد نمیخوره و اکثرشون کم تجربه هستن وگرنه نه سرعت خوبی داره نه پایداری مناسبی داره و .... در کل من خیلی ناراضیم
ای بابا...هر تاپیکی میری همه ناراضی ان!!:n04:
شاتل ،پارس،اینجا ،صبا و .....من بدبخت الان میخوام از مخابرات برم چون واقعا افتضاح شده ی پیچ رو به زور باز میکنه دانلود هم دیگه به اون صورت ندارم شاید 10 گیگ در ماه ..الام موندم از مخابرات اومدم بیرون از کجا اینترنت بگیرم!!:n03:
شاتل کمی قابل تحمل ترهنقل قول: