لینک که من تست کردم سالمه.نقل قول:
صبح ها که همیشه خوبه.
Printable View
لینک که من تست کردم سالمه.نقل قول:
صبح ها که همیشه خوبه.
اعلام وضعيت : اينترنت نامحدود 256 ...
مدت هاست سرعت 30 ميباشد و كم و زياد تقريبا نداره ...
حالت فعلي من : راضي :n02:
من 512 نامحدود دارم پینگم خیلی قطعی داره پر از تایم اوت
سرعت دانلودم 20 بیشتر نمیره
بعضی اوغات تا 50 میاد خیلی نوسانات داره اصلا ثابت نیست
دوستانی که محدود 1 مگ 6 ماهه دارن تایم اوت دارن ؟ سرعت دانلودشون ثابته ؟
من دو مگ نامحدود
سرعت دانلود :120 کیلوبایت چه داخلی و چه خارجی
پینگ : 70
وب گردی : سریع و خوب
وضعیت : راضی
امیدواری : خدا کنه همینجوری بمونه
مشکلات: فقط کمی قطعی زیاد تر نسبت به isp های دیگر .
دیشب از حسابم 1 گیگ تو ساعات رایگان کم کرد!!!!!!
خدا ازشون نگذره!!!!!
صب بیدار شدم دیدم حجمم شده صفر!!!!!!!!!
خوب بهترین موقع هست که تخلیه کنینقل قول:
من سرویس 512 حجمی 4 گیگ دارم سرعتش 140 ولی آسیاتک 128 با 4 گیگ سرعتش 260
مخابرات 17 تومن آسیاتک 13 تومن
2گیگ رو تموم کنم در میرم.
امروز هم 2020 اپراتورش یه چیزایی میگفت که سرعتا خوب میشه:n08:
قرار داده یک ساله دارم چند ماه مونده
عجب حماقتی کردم یک ساله گرفتم
همون موقع یا باید میرفتم پارس یا فن آواالان داغونن ولی از مخابرات و معافیای اینترنت ایران شاتل بهترن
امروز تماس گرفتم شرکت میگم وضعیت رانژه کردن خط ما به کجا رسید ... گفت که پیگیر شدیم مخابرات گفتن حدود 500 تا خرابی تلفن داریم تموم شد کارای adsl رو انجام میدیم !!!!نقل قول:
عجب سیاستای کثیفی دارن !! حالا اگه مشترک میخواست بیاد مخابرات سریعا کارشو انجام میدادن !!
دوستانی که محدود 1 مگ 6 ماهه دارن تایم اوت دارن ؟ سرعت دانلودشون ثابته ؟
شما اگه سرویس 2 مکگ هم بخری بازم تایم اوت داری اصلا نگران نباش.نقل قول:
سرعت 1 مگ محدود 220
سلام.
امروز مشکل وبگردی بهبود پیدا کرد. امیدوارم که دیگه این مشکل پیش نیاد . اگر این وضع همیشه باقی بمونه از این سرویس راضی هستیم . ( 256 نامحدود ) .
صبح که برای من خراب بود. بعد از ظهر هم بود.نقل قول:
الان خوب شده.
چند روز پیش هم خوب شد باز دوباره فرداش خراب شد.
موقتیه.
آی پی 5 به هر کی افتاد .باید با اینترنت خداحافظی کنه.تا آی پی ش عوض شه.لا مصب عوش هم نمیشه. یه روز و نصف عملا نمیتونستم از اینترنت استفاده کنم.الان آی پی عوض شده , خوب شد.
ولی بعضی موقع میشه وبگردی کرد امروز من 5 داشتم خوب بود
این مخابرات اخر خنده است به خداااااااانقل قول:
من یک دارم دو دارم سه دارم دیگه شده سوژه جدید واسه مااااااا :D
من5امروز وب گردی افتضاحه
داش hossein019940 از وضعیت پینگ و کیفیت فعلی آسیاتک هم خبر داری؟ من خودم قبلا (حدود 2سال پیش)داشتم زیاد جالب نبود.
پینگش که از مخابرات بهتره.تا اونجایی که من میدونم آسیتک که 2 ماه پیش خراب ود الان خوب شده.سرویس های حجمیش هم سرعتش خوبن نسبت به مخابرات هر چند هیچ شرکتی مثل قبل انتخابات بر نمیگرده.پارسال که عالی بود.خرداد تا شریور که همه خراب بودن الانم خوب شده.اتفاقا من خودم موندم که برم یا بمونم از طرفی مخابرات نامحدود 256 از طرف دیگ سرعت 400 :n06:نقل قول:
برای م هر وقت 5 افتاده یه نیم ساعت مودمو خاموش میکنم و بعدش روشن و ای پی 2 بهم میرسه.نقل قول:
وقت بخیر دوستان
تنظیمات مودم برای مخابرات بابل چیه؟ مثل VCI و ...
مودم رو گویا کانفیگ کردن ولی به نت وصل نمیشه
vpi و vciنقل قول:
8و81 هست
یوزر و پس رو چک کن برو داخل تنظیمات مودمت ببین تنظیم هست یا نه
به من آی پی ورژن 4 نداد :))) ورژن6 هم fe80 خوده ویندوز ای پی میده......چنبار قط و وصل کردم درس شد :دی
ممنون
آره تنظیمات هم همینه یوزر و پسورد هم توی مودم هست و چک کردم و خودم عوض کردم درسته
توی سایت با همین یوزر و پسورد وارد میشه و میشه وضعیت اکانت رو دید
ولی از اینترنت خبری نیست!
ببین تنظیمت رو Bridging نباشهنقل قول:
نه رویعجیبه
PPPoE هست
تنظیمات به نظر میاد درسته
چرا وصل نمیشه در عجبم
بریج بذار بببین چه اروری میدهنقل قول:
سرعت page بالا آوردن چقدر افتضاح شده؟ کی میخاد درست بشه ؟ :n13:
جالبه دیشب بعد از پستم ، مودم رو یه بار ریست کردم یهو دیدم همه چی خوب شد رفتم آی پی مو چک کردم بله دیدم آی پی 2 بود قبلش آی پی 5 بود که افتضاح بود.
دوستان. سیم تلفن ما مشکل داره. ز بیرون ساختمون هم هست مشکلش. ولی میگی ما سیم نداریم. شما بخرین براتون وصل میکنیم.
باید کجا برم شکایت کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت تلفن ثابت رو تیک بزن و ماجرا رو کامل توضیح بده پدرشونو در میارننقل قول:
سرویسه 256 نامحدود دارم. سرویسه یاهو جیمیل اصن باز نمیشه امشب برام.
اوضاع خیلی افتضاح هست
دوستان شما یه گزارش بدبد چچطوره برای شما؟
سلام
من 6 ماه اینرنت شاتل داشتم اصلا داغون داغون بود 3 شب دانلود میکردی شب 4 نمیتونستی دانلود کنی
الان هم بیشتر از 1.5 سال میگذره که اسیا تک داشته و تا 3-4 ماه پیش راضی راضی بودم ولی الان سرویسش خیلی گرون شدند سرعت اینرنت هم عجیب اووردن پایین(قبلا 512kb دانلودش350-300 و شبانه 150-160 و 2mb دانلود روزانه 350-400 . شبانه 350 ) ولی الان سرعتتاشون تقریبا 1/3 ووبعضی موقع ها 1/4 شدند!
حالا میخوام مخابرات بگیرم با توجه به کمپینی که راه انداخته .
سرعت 2mg روزانه و شبانه چطوریه؟مودمش چقدر می ارزه؟
از مخابارت ساری
دانلود خوبه اما وبگردی نههههه 300-280 شب و روز فیکس جدیدا مودم D-link میدننقل قول:
جدی میگی؟280 تا فیکس؟:n19:نقل قول:
ضمنا مگه برای سرعت وبگردی فقی با دانلود میکنه؟:n13:
من شیندیم که پ**ر**و**ک**س**ی تو اینترنت مخابرات کار نمیکنه و تمام کارات رو نظارت میکننن؟درسته؟:n23:
دوستان از کی تا حالا فیس بوک فیلتر نیست؟
واسه من با https باز میشه
چند وقته که این طوریه؟
اره فرق میکنه. سرعت تک کانکشن توی وبگردی خیلی مهمه. تایم اوت توی پینگ هم نداشته باشی و کم باشه که عالیه.نقل قول:
سرور داخلی فیکس ولی به دلیل تایم اون یکم بالا پایین میکنه.
سرور خارجی هم خوبه. من 2 تا لینک میزارم همزمان میزارم خوبه.
فیس فی-لتره.نقل قول:
ولی روی https گاهی اوقات برای بعضی ها باز میشه.
برای من یوتیوب که تا همین چند وقت پیش فی-لتر نبود. یه چند ماه همینجوری بود. البته نمیشد فیلم دید.
شما الان از فیس لذت ببر که باز خراب میشه اگه خدا بخواد. :n02:
من پارسال استفاده میکرد شبانش 64 میشد فیکس حتما برای شما نیم بها هست.قیمت های آسیاتک نسبت به شاتل ارزونتره حوب اونجا قطعی ندار و پشتیبانی هم عالی چ ی حتما باید یه خورده گرونتره باشن.نقل قول:
الان 512 400 میده تو روز 1 مگ 780 تا میده تو روز
اره والا الان میبینم باز نمیشهنقل قول:
چه حالی میده دنیای بدون فیلتر
کجا زندگی میکنیم ماااااااا
اسیاتک قبلا خیلی پرسرعت و مقرون به صرفه بود(منظورم تا همین 4 ماه پیشه) ولی الان قیمت رو زیاد و کیفیت رو بدتر کردند قبلا 512 با 5 گیگ شبانه رایگان 18-20 تومن بودش و 2mb هم حدود 25000 ولی حالا ببینید چیکار کردند (ضمنا الان شاتل نسبت به اسیا تک قیمتش کمتره و کیفیت هم بیشتر)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان 512 10 گیگ دارم دانلود روزانه 200-250 شبانه 70-80 ولی قبلا شبانه اش 200 تا بود
الان 512 400 میده تو روز 1 مگ 780 تا میده تو روز[/QUOTE]
منظورت مخابراته
دوستان راهی برای تغییر سریع ip وجود داره؟ مال من از امروز روی 5 هست و سرعت دانلود و وبگردی افتضاح.
هر دفعه هم مودم رو خاموش روشن می کنم فایده نداره!!!!!