[QUOTE=amkn2;8250258]بالاخرهاز مخابراتفردا تخلیه میکنمراحتمیشم
هوررررررا[/QUOT
درود بر تخلیه شما :))) ما هم فردا تخلیه میکنیم! مخابرات روز شلوغی داره :دی
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
Printable View
[QUOTE=amkn2;8250258]بالاخرهاز مخابراتفردا تخلیه میکنمراحتمیشم
هوررررررا[/QUOT
درود بر تخلیه شما :))) ما هم فردا تخلیه میکنیم! مخابرات روز شلوغی داره :دی
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
به نظرتون از کدوم شرکت برم سرویس بگیرم ؟ پارس آنلاین یا شاتل ؟؟؟ کمکم کنید جواب بدید اونایی که تجربه دارن:n28:
ضحی کیش زود تخلیه می کنه . واسه من چند ساعته تخلیه کرد . سرویس اینترانت رو هم پیگیری کردم در نهایت جواب داد !! میشههههههههههههههه ... :n02::n16:
پیشگامان رو هم پیگیری کردم ولی تعطیل بود این چند روزه !!! شنبه حتما میرم انشاا... نتیجه رو اعلام می کنم !!! :n16:
اشتباه شده:n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
پارس انلاین که 100%از شاتل بهترهنقل قول:
شما شاتل هستی یا های وب؟نقل قول:
داداش قضيه اينترانت چي بود؟ چي شد؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا بعد از ظهر اينترنتم تموم ميشه.
يكي بگه من چيكار كنم؟
سروش! فرشاد! لامپ! ايمان! علي! ؟:n02:
چی ؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
پارس آنلاین سرعتش رو اطلاع ندارم ولی پینگش با 4.2.2.4 حدود 150 هست ..
باو آسیاتک ... جواب داد .میشه تبدیل به نت جهانی کرد سرعت هم افت نداره ... :n02::n16:نقل قول:
اگر بازی آنلاین ، استریم ویدئو یا کارهای که به پینگ خوب نیاز داره می خوای پینگش جالب نیست ولی ... :n16:
یعنی سرعت دانلود چند؟چه سرویسی؟با چند گیگ؟نقل قول:
اگر میتونی با نت کاملا محدود و دو برابر شارژ خوری نسبت به قبل از حذف شدن شبانه و نامحدود کنار بیای تمدید کن!نقل قول:
سلام دوستان
هر کس خواست تخلیه کنه بشون بگه فقط به خاطر شبانه ما مونده بودیم وگرنه خیلی وقت پیش تخلیه میکردیم شاید باز به فکر شبانه بیوفتن :n02:
سرویس 2 مگ سرعت دانلود 260 . حجم فعلا صبر کن تا فردا بپرسم. خودم نخریدم ولی از یکی از بچه های فعال که همین جاست پرسیدم گفت مشکل نداره و سرویسش همینه در حال حاضر !!! نامحدود نبود ولی نگفت چقدر حجم فردا می پرسم !!!نقل قول:
اصلا فایده ای نداره من که خودم ادمین ibs هستم از همه چیز اطلاع دارم شبانه دیگه بر نمیگرده!:n02:نقل قول:
اصلا چی شد که یک دفعه این طوری شد ؟؟؟ چرا استان های دیگه دارن نامحدود میدن هنوز ولی این جا این طوری کردن ؟؟؟نقل قول:
بخاطر اینکه برای سرعت های 5و 10مگ مشکلی ایجاد نشهنقل قول:
هیچ کس هم ضحی نمیمونه و انشالله به امید خدا برشکست میشه میره دنبال کارش :n02:نقل قول:
هر تصمیمی که گرفتن این نیست ... :n02: مخابرات سایر استان ها هم دارن سرویس 5 و 10 مگ میدن !!! چیزی رو هم حذف نکردن !!! یه خبری اواخر سال 92 اومده بود که اینترنت نامحدود مخابرات به حجمی تبدیل میشه !!! این اتفاق فقط واسه خوزستان نیست .. چند تا استان دیگه هم زمان همین کارو کردن ... هر چی هست از بالا تصمیم گیری شده !!! مثلا همین ضحی کیش که یکی از اپراتور های مخابرات هست داره به 5 استان سرویس میده !!! توی استان مازندران همین شرکت هنوز داره سرویس نامحدود از طریق مخابرات واگذار می کنه !!! مشکل از پهنای باند نیست ... :13:نقل قول:
اینجور نگو لامپ ناراحت میشه اگه شرکتی که توش کار میکنه ورشکست شه اون فقط یه کارمنده تو قسمت پشتیبانی ضحی کیش:n02:نقل قول:
مطمئن باش حذف شبانه و نامحدودا دست ضحی نیست
پهنای باند کم میاد همین 2مگ هم گاهی اوقات با کمبود پهنای باند برا چند روز مواجه میشدنقل قول:
حالا که همه ادمینو کارمند شرکتهای اینترنت مخابرات هستن و جمع خودمونیه منم خودمو معرفی میکنم بنده رئیس مخابرات خوزستان هستم شبانه رو هم داریم ورمیداریم واسه تست وفاداری مشترکین :n09:
مخلص لامپ عزیز هم هستیمنقل قول:
خیلی برام سخته بعد 3 سال از مخابرات برم خداوکیلی خوب بود برای من باید برم ببینم این پارس آنلاین چی میگه میصرفه برم سمتش یا نه :n13:
پارس انلاین رفتی از کرده خودت پشیمون میشی سرعتش که افتضاح شده تازه شبانه هم که عنده اشغاله من چند وقت پیش واسه کسی میخواستم اکانت ست کنم پارس انلاین داشت داغونه داغون بود سرعت 512 محدود سرعت دانلودش به 80 هم نمیرسید شبانه هم که پارسال سرعتش روی 4 کیلوبایت تا 10 کیلوبایت بود با با اکانت 128 کلا کچلمون کرد پارس انلاین واسه همین با دعوا ازش اومدم بیروننقل قول:
من پارس مارمالاد هستم رئيس ما كيه باهاش صحبت كنيم؟:n02:
به نظر من اگه شبانه میخوای برو 256 های وب قیمتش 12هزار و خورده ای سرعتش هم 150-250کیلوبایت شبا بهت میده شبانش هم از ساعت 2-5صبح ولی اگه میخوای حجم بیشتری دانلود داشته باشی بهتره به فکر یه جای دیگه باشینقل قول:
های وبنقل قول:
حواسم نبود پست دادمنقل قول:
دوستم پارس داره پینگش 8.8.8.8
تا 110 هم میاد
ای اس پی های که تا حالا امتحان کردم در شروع سال 85 پارس انلاین بعدش طلوع رایانه لقمان بعد دوباره پارس خوب شد تا چند ماهی خوب بود بعد گند زد بعد از سه ماه چند ماه تحمل کردم بعد رفتم اسیاتک اسیاتک تا اواخره برج 2 پارسال که داغون شد تا برج 4 تحملش کردم بعد اومدم مخابرات . مخابرات مشکل نداشت تا همین الان که دوستان دارن میگن مخابرات داره شبانه رو ورمیداره که کلا حالمون گرفته شد کلا یه شرکت درست تو اهواز که دنگ و فنگ در نیاره نیست . فکرم نمیکنم شرکت کار درستی تو اهواز باشه اسیاتک که تو قلب امانیه هی قطع و وصل میشه شاتل هم امتحان نکردم ولی فکر نکنم چنگی به دل بزنه های وب هم که کلا هارتو پورتش خوابید . اگه کسی اینترنت کاردرستی سراغ داشت بگه ما از این مخابرات بیام بیرون :n06:
طلوع رایانه لقمان چطور بود؟سرعت شبانش؟چه سرویسی؟سرعت روزانش؟نقل قول:
دوست عزیز وضعیت های وب چطوره محدودیت دانلود شبانه داره یا نه ؟ سرویس شما چیه و شبانه چقد سرعت دانلود میدهنقل قول:
3 الی 6گیگ میشه دان کرد تایم رایگان کافیه واسه شمانقل قول:
من 128 داشتم طلوع رایانه سرعتش 110 میرسید و شباها 15 کیلوبایت اواخرش سیستمشون قاطی کرد شبانه رو هم با 110 کیلو بایت دانلود میکردم بعد تو همون ماه 60 گیگ دانلود شبانه من شده بود بخاطر اینکه زیاد دانلود ازاد کرده بودم از اکانت دو ماهه که خریده بودم یکماهش رو دزدین و من کلی دعوا کردم دیدم به جای نمیرسم تخلیه کردم . این حرف ماله 3 سال پیش یا 4 سال پیشه
سیستم شارژ اکانتشون هم اینجوریه که باید بری دفتر ای اس پی همون موقع سایت اصلی شارژ اینترنتی داشت ولی دفترشون میگفت باید بیاین محل ای تس پی شارژ کنید که خودش یه معضلی بود
یعنی اینجور دزدی میکنن؟:n04:نقل قول:
بابا ما اکانتینگ یه روز از کار میفتاد کاربرا هم میبستن به دانلود هیچ کی هم هیچی نمیگفت
فعلا 256 حجمی دارم تایم رایگانش فقط 3 ساعت می باشدنقل قول:
سرعت دان تغییر می کنه ولی کمتر از 150 بهت نمیده
راستی پینگ بالای 200 هست 8.8.8.8
2 الی 3 گیگ میشه دان کرد تایم رایگان:n01:
شاید جدیدا تغییر کرده باشن من خبر ندارم ولی میدونم اش دهن سوزی نیست طلوع رایانه لقماننقل قول:
فکر کنم این خیلی به صرفه باشه با 13تومن میشه شبی 2-3گیگ دان کرد محدود که نمیکنه؟نه؟مثلا بعد از x گیگ دانلود سرعت کم بشهنقل قول:
چند ساعت رایگان برام مهم نیست پینگ هم برام مهم نیست من فقط دانلود شبانه دارم که خیلی بخوام دانلود کنم میشه 1گیگ :n02:نقل قول:
تو روز سرعت چندتا میده ؟ به نظرت 512 محدود بگیرم 200تا شبانه میده ؟ هزینه نصب و اینا چند میگیره ؟ دمت گرم یکم امید دادی بهم :n16:
من که ماهی 24 تومن میدم 8گیگ میخرم توی پنل خرید های وب فقط 3گیگ و 8 گیگ داره 256نقل قول:
واسه من 3گیگ 13تومن کمه
نه محدود نمی کنه
متاسفانه 512 سرعت اسمی میده سرعت دان روز 256 شب میشه 64نقل قول:
همون 256 بگیر بصرفه تره
فکر کنم10 الی 15 هزار تومن میگیرن
خو پارس انلاین بگیر از های وب بهتره:n01:
1مگش هم که 250 کیلوبایت شبا میده درسته؟نقل قول:
بچه ها گفتم خیلی افت کرده نمیدونم والله کدوم سمت برم این که شما گفتی فک کنم از همه بهتر باشه شبی 2.3 گیگ دانلود بده برای من خیلی خوبهنقل قول: