این 1مگ نامحدود هست ؟ چرا انقدر سعتش بالاست ؟نقل قول:
Printable View
این 1مگ نامحدود هست ؟ چرا انقدر سعتش بالاست ؟نقل قول:
دوستان طرح 10100 برای استان تهران و البرز راه اندازی نمیشه ؟ :n03: زنجانیا دارن از این طرح نهایت استفاده و لذت رو میبرن انوقت ما ...
گند زدن به روتینگ آمریکا!
اول میره هند بعد سنگاپور بعد یه دور دور دنیا میزمه تا برسه مقصد! بنابراین پینگ میشه بالای 350 :|
نقل قول:ببین خودت خودتو چشم میزنی ها ! :n02:نقل قول:
خدایا خوشحالی کاربران ADSL مخابرات تهران را طولانی بفرما ! (نه اینکه یه روز خوشحال 10 روز :n28: )
این باید حداقل 1024 باشه، برمبانی kbit بر ثاینه (kbps)نقل قول:
یه اکانت توی سایت اسپید تست برای خودت درست کن، بعد برو تو قسمت Setting به اون صورتی که اکثرا راحتی تنظیمات نحوه نمایش رو برای خودت تغییر بده، بعد از اون کل تست های استپید تست رو اینترنت حالا هر کجا که میخواد باشه با تنظیمات خودت میبینی.
این اینترنت مخابرات تهران کلا به سکته زدن معروفه، بچه های این تاپیک چیز هایی رو تجربه کردن که هر کدومشون میتونن از خاطراتشون کتابی در این باره بنویسند.:n27:نقل قول:
سلام دوستان . من الان سرویس آسیاتک 2 مگ دارم و شبانه حداقل 2.5 گیگ دانلود میکنم که میشه ماهی 75 گیگ یه 6-7 گیگ هم تو طول روز استفاده میکنم که سر جمع بگیم 80 تا.
اما مشکل محدودیت حجمیشه که هر ماه باید یه پول اضافی بدی. سرویس های نامحدودشون هم حداکثر دانلود داره که مثلا بعد 20 گیگ دانلود سرعتت افت میکنه. واسه همین گفتم بیام مخابرات.
حالا میخاستم بدونم مخابرات یک مگ نامحدودش چیجوریه از این شرطهای مزخرف 20 گیگ حداکثر و اینجور چیزا نداره؟ میتونم حداقل 70 گیگ رو دانلود کنم؟ سرعت دانلودش رو چند میچرخه؟
ما برای شرکت الآن 4ماهه 2 مگ از مخابرات گرفتیم.
قیمتش گرونه ولی بنظرم عالیه.هرچقدرم بخوام دانلود میکنم.سرعتشم عالیه
تو میرداماد
معمولا 200 تا 300 transfer rate isj.
700MB رو تو نیم ساعت 40 دقیقه میگیرم
سلام، مخابرات مصرف منصفانه و محدودیت و از این قبیل نداره...از این نظر مشکلی نیستنقل قول:
اما پینگ بالا، قطعیهای مکرر و تغییر سرعت و.... وجود داره
روزی 10-20 بار نت من قطع میشه، مشکل دیگری که هست اینکه سرعت (Downstream و Upstream) پایین کشیده میشه و باید مودم رو خاموش/روشن کنید تا درست بشه، مشکل دیگر اختلالات دوره ای در پروتکلهاست...
دانلود هم با مخابرات فقط با کانکشنهای بالا و تورنتهای با سیدر خیلی قوی، خوبه و اصلا روی تک کانکشنه و سرورهای ضعیف(که کانکشن بالا نمیدن) حساب نکنید
در نهایت این حرفها پس وبگردیتون افتضاح میشه...
الان IDM من حدود 40-50 درصد سی پی یو رو داره میخوره تا با کانکشن 32 بزور به سقف نزدیک بشه و دست آخر هم نمیشه.
پشتیبانیش هم قصه ایه و بقول دوستمون کتاب میشه، البته ممکنه این مشکلات برای همه نباشه یا منطقه ای باشه ولی اگر تاپیک رو چک کنید میبینید خیلیها ریپورت دادن که همین وضعه.
این برای سرویس یک مگه که الان 2 بامداد و تازه این بهترین وضع است که با چندبار مسیر عوض کردن گرفته شده، دو مگ دوبرابر اینه و راحت میتونید حساب کنید چقدر میتونید دانلود داشته باشید من هیچ وقت یکسره نگرفتم و حساب هم نکردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مقایسه کنید با تستی در روز:
باز این مخابرات رفته رو حالت پیشفرض
پینگ 4.2.2.4 روی 360
دوستان این مسیر چیه؟
چطوری باید عوضش کنم:n02:
سلام دوستان
آیا اینترنت مخابرات پلن نامحدود داره .
من سرویس 2 مگ(ADSL-2048-U8-B) میخوام فایلی که از سایتش دانلود کردم ظاهرا حدکثر رو 108 گیگ زده
با تشکر
مخابرات تهران همش نامحدودهنقل قول:
هر سرعتی میخوای بگیری تقسیم بر 8 کن میشه سرعت دانلودت
بله داره (بدون محدودیت حجمی).نقل قول:
یه سوال من الان سرویس 512 دارم که با تعرفه قبلی داره حساب میشه حالا اگه من از طریق سایت درخواست 2 مگ بدم : اولا از کی راه میفته و دوما محدودیتی برای تعداد دفعات تغییر پهنای باند وجود داره و اینکه مثلا بعداز یه مدتی محدد من سرعتم رو به 512 قبلی برگردونم تعرفه میشه همون 20 تومن قدیم یا 24 تومن جدید؟؟؟
فکر میکنم ماهی یک بار میتونی تغییر بدی و نهایتش باید 24 ساعت طول بکشه برای تغییر تعرفه.نقل قول:
برگشت به تعرفه قبلی (512) و هم جدید (2مگ) باید با قیمت تعرفه جدید محاسبه بشه میتونید برای اطمینان از 2020 بپرسید.
cccccccccc:n13:نقل قول:
خودتون نمیتونید، کلیه توضیحات رو در تاپیک زیر پیدا میشه کرد:نقل قول:
من اینو تو شهرستان گرفتم به نظر عجیبه سرویس 256 مخابرات با محدودیت 3 گیگ
متاسفانه هر شهری قوانین خودش رو داره.نقل قول:
احتمالا تو قزوین تست کردین؟
چون بچه های قزوین 512 براشون رو 700- 800 بسته شده
در حالیکه تو تهران حتی 500 رو پر نمی کنه.
من الان کرج سرویس 1 مگ مخابرات دارم . میتونم برم تو سایت درخواست تغییر به 2 مگ بدم؟
2 مگ بدون نامه میدن؟ چقدر طول میکشه تا تغییرش بدن؟ تو اون قسمت توضیح درخواست نمیخواد چیزی بنویسم؟
لطفا راهنمایی کنین.
شما وقتی تونستید یک مگ رو بگیرین به احتمال زیاد دو مگ رو هم بهتون میدن که نباید واسه تغییر تعرفه زمان زیادی طول بکشهنقل قول:
سلام
دیروز از طرف 2020 بهم زنگ زدن گفتن دو روزه دیگه اینترنت شما فعال میشه (یعنی فردا)
الان حدوده 5 ساعته تلفن خونمون قطع شده
یه طرفه هم نشده کلا قطع شده
به نظرتون به خاطر فعال کردن adsl هستش ؟
کسی نیست جواب بده ؟
واسه شما هم اینطوری شده قبل از گرفتن adsl ؟
بله فعال شده !نقل قول:
معمولا بعد رانژه به دلیل خراب بودن اسپلیتر سمت مخابرات تلفن قطع می شه یک خرابی به 17 بزنید .
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
14 هزار دلار می شه تقریبا قیمت الان ایران چیزی که در ایران باعث شد پیشرفت اینترنت که در سال های اخیر اوج گرفته متوقف بشه سه برابر شدن نرخ ارز بود .نقل قول:
درسته طی این چند سال اینترنت ایران پایداری مثل قدیم نیست ولی یادمون باشه تا سه سال پیش اینترنت 512 یک رویا بود تا چند وقتی پیش مخابرات 256 با زور می داد الان که همه شرکت ها رفتن روی 10مگ و...
سلام سرعت مخابرات برای دانلود 1 مگ و 2 مگ چطوری هست ؟
اعصاب خورد کن هست یا نه
با سپاس
آقا سعید عزیزنقل قول:
این رویا بودن 512 بخاطر مشکلات فنی یا قیمت دلار نبود به همون دلیلی بود که خوردن
پیتزا در کره شمالی جرم بوده
وزیر ارتباطات میگه در شرکتهای خصوصی یک لاین رو بین 20 الی 25 نفر شیر می کنن
و در نتیجه کیفیت اینترنت پایین میاد
مخابرات که اینترنتش خیلی ضعیف تر از شرکتهای خصوصی هست بین چند نفر
شیر می کنه؟!!!
اون 10 مگ فقط بدرد تست گذاشتن در تاپیک مربوطه اش میخوره وگرنه با 2 یا 3 گیگ
چیکار میشه کرد؟
اصلا بشه 100 مگ با 3 گیگ ترافیک به چه دردی میخوره؟
با 512 دیشب تست گرفتم 350 سرعت لاینم بود. کاش همون 256 رو کامل بدن 512 پیش کش!
یک مگ 128 - 130 دانلود شماست.نقل قول:
دو مگ قاعدتا باید 250 باشه. من تا بحال نداشتم.
کلا اگه فقط برای دانلود میخواهید خوبه.
بقیه چیزا دور ریختن پول هست.
سلام
زنگ زدم مخابرات شماره 17
ولی گفتش قعطی از سمت مخابرات نیستش !
الان که ساعت 10 صبحه هنوزم تلفن قعطه !
چیکار کنم ؟
نرخ ارز ۳برابر شد اما تو این سالها نرخ پهنای باند هم چندین برابر کمتر شد اما تو ایران قیمت تغییری نکرد! از طریق همین کابل EPEG میتونن با قیمت خیلی ارزون از آلمان پهنای باند بگیرن.نقل قول:
این مدل خرابی رو 17 نمیتونه تشخیص بده باید زنگ بزنی مرکز خودتون.نقل قول:
زنگ زدم کسی جواب نداد
رفتم اونجا کسی جواب درست و حسابی نمیداد
این میگفت برو بالا اون میگفت برو پایین
ای بابا چقدر درد سر داره یه adsl گرفتن
اخر سرم گفتن امکان داره تا دو روزه دیگه هم تلفنتون قطع باشه
بگم خدا چیکارشون بکنه
دیگه این مشکل گیجی کارمندای مرکز شماست، تو مرکز محلاتی یکبار قبلا برا من اینجوری شد سریع درستش کردن.نقل قول:
این مشکل مربوط به شل شدن اتصالات اسپلیتر یا خراب شدنشه.
دوست من ببنید یک باره نمی شه جهنم بهشت کرد ما می خواهیم ببنیم امروز جای رسیدیم ببنیم دیروز کجا بویدم چیزی که مشخص هست اینترنت پیشرفت کرده .نقل قول:
اینجا هم ایران هست اینترنت هم استفادش جرمه :n02: نباید انتظار بیشتری داشت من کاملا قبول دارم اینترنت در بعشی جای ها واقعا اینترنت نیست شکی در این نیست .
شما زنگ بزن 17 اعلام خرابی کن زنگ زدن بگو بوق ندارم اصلا نگو adsl هست یا چی اونها مجبورن بوق درست کنن بهت بدن .نقل قول:
اشتراک نامحدود مخابرات مگه نمیگید محدودیت نداره؟ پس این حداکثر 108 که تو سایت مخابرات هست چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مربوط به کدوم صفحه سایتشونه؟نقل قول:
نمیدونم شاید با ارائه سرویسهای محدود این تعیین سقف هم رویکرد جدیدشونه... تا حالا هم که محدود راه نیافتاده (دستکم کسی در این تاپیک که گزارش درست و حسابی از محدود نداده)
من که تا به حال اثری از محدودیت روی اشتراکم ندیدم...اگر هم این محدودیت فعال بوده فکر نکنم به رقم 108 گیگ در ماه رسیده باشم که محدود بشه!
نت مخابرات انقدر محدودیت و دردسر داره که نیازی به این تعیین سقفها نباشه!:n15:
تغییرات ۲۴ ساعته انجام میشه:دینقل قول:
تو اون قسمت درخواست خودتو بنویسد
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
یک نقطه هشت صحیحه یعنی نسبت ۱به۸نقل قول:
ببنید چون در تهران سیستم مرکزی یا اکانتینگ مشترک نداره مخابرات هر منطقه مخابراتی باید تغیرات بده برای اینترنت حجمی برای همین فقط فعلا منطقه هفت مخابراتی اوکی شده .نقل قول:
اینترنت حجمی تا اوایل سال 94 در همه مناطق راه می افته .