سلام
کسی اطلاعاتی در مورد تیپ 292 زرهی شهید سرلشکر غلام رضا آزادی دزفول کمربندی اندیشمک داره ؟؟
لطفا اگه کسی قبلا اونجا بوده در خصوص ستوان 3 وظیفه شدن با رسته کامپیوتر توضیح بده؟
با تشکر از تک تک شما دوستان عزیز.
Printable View
سلام
کسی اطلاعاتی در مورد تیپ 292 زرهی شهید سرلشکر غلام رضا آزادی دزفول کمربندی اندیشمک داره ؟؟
لطفا اگه کسی قبلا اونجا بوده در خصوص ستوان 3 وظیفه شدن با رسته کامپیوتر توضیح بده؟
من الان بخوام بفهمم غیب خوردم یا نه و بخوام بدونم چقدر مهلت دارم برای ارسال مدارک..... باید به کجا مراجعه کنم؟
سلام
من تقسیم شدم واسم نوشته
به : اداره بهداشت و درمان - آج - آدرس :تهران لویزان
اون آج منظورش آجودانی هستش ؟؟
کسی میدونه جریان چیه
دوستان من الان از 01 اومدم خونه (امروز اعزام بودم)
افتادم یگان 513 (که خوشبختانه میشه هنگ 1 که میگن فرماندش بهتره !!! ) 14 نفریم تو 513 - 5 6 تا فوق لیسانسیم، بقیه لیسانس. تا شنبه بهمون مرخصی دادن ، ولی ...
از هر یگان 6 نفر موندن برای نگهبانی تا فردا صبح . همونجا هم کچلشون کردن (با 2)
من هم فردا صبح 24 ساعت نگهبانم (2 ساعت نگهبانی 4 ساعت استراحت و تکرار همین). باید فردا با لباس و مو 2 ساعت 6:30 پادگان باشم برای جلسه توجیحی نگهبانی و ...
بقیه هم روزای دیگه نگهبانن تا شنبه (البته فقط تهران-کرجی ها تا شنبه نگهبانی میدن - که البته این نگهبانی ما جز نگهبانی های آخر هفته مون حساب میشه)
** حالا من از کرج چجوری برم که 6:30 تو پادگان باشم؟ اگه تا مثلاً آزادی با تاکسی برم، بقیه شو چجوری باید برم؟ اون موقع صبح BRT و مترو هستند؟ با کدوم راحتتره؟ (امروز رو با یکی از آشناهامون رفتم. ولی دیگه نمیتونم با ایشون برم !)
ولی یه چیزی. از هفته پیش فرمانده کل 01 عوض شده و یه نفر که قبلاً فرمانده تکاورا بوده اومده جاش که خود کادری ها هم مینالیدن ازش ... گفته دیگه روز برگ نداریم و ... اینم شانس منه !!! میگن دیگه مثل 01 سابق نیست :(
الانم دارم میرم اتیکت اسممو بدم چاپ کنن بدوزم به لباسم و کچل کنم :(
نقل قول:
بالای میدان سپاه یه سامانه داره میری اون جا کد ملی رو می زنی بهت می گه غیبت داری یا نه .
بعد از اخرین مدرک تحصیلی که می گیری 1 سال وقت داری تا ارسال دفترچه .
اگرم انصرافی باشی فکر کنم 6 ماه .
سلام
دوستان کسی از قرارگاه خاتم- پادگان ولیعصر سپاه ساری- ستاد سازندگی و مهندسی (اسمشو دقیق نمیدونم) اطلاعی داره؟
چطوری باید پذیرش بگیرم از اونجا؟
بستگی به تاریخ فراغت از تحصیل یا انصراف یا اخراجت داره ، دفترچه جدید رو از سایت نظام وظیفه دانلود کن کامل قوانین جدید رو نوشته ، چون دفترچه های موجود در پلیس +10 همگی قدیمی هستن و قوانینش هنوز Update نشدهنقل قول:
نقل قول:ممنونم از توضیحی که دادید لطف کردید..فقط من تا قبل کنکور داشتم پیش دانشگاهی رو میخوندم ولی دیگه امتحانای نهاییش رو به دلایلی ول کردم..حالا تکلیف من چیه؟نقل قول:
بستگی به تاریخ فراغت از تحصیل یا انصراف یا اخراجت داره ، دفترچه جدید رو از سایت نظام وظیفه دانلود کن کامل قوانین جدید رو نوشته ، چون دفترچه های موجود در پلیس +10 همگی قدیمی هستن و قوانینش هنوز Update نشده
یه سوال دیگه اینکه اگه مدارکم رو الان ارسال کنم..اعزامم کی میفته؟ من میخوام حتما بیفته بعد عید..
آج منظور آجودانی اداره بهداشت هست ، یعنی شما باید به آجودانی خودتون رو معرفی کنید برای تقسیمنقل قول:
بنده هم تو آجودانی اداره بهداشت هستم ، شما دوباره میای اونجا ازت اطلاعات میگیرن بعد میگن 3-4 روز دیگه بیاین برای گرفتن امریه ( مشخص میشه کجا افتادین )
جاهایی که تقسیم میشید زیر نظر خود اداره هست شامل بیمارستانها و کلینیک ها و مراکز درمانی
برو شکر کن
آخه اونجوری نباید رسته منو میزد اداری وقتی قرار کار اداری انجام بدم ؟؟؟نقل قول:
دوستان ما که افتادیم شهر خودمون میزارن شبا بریم خونمون یا نه؟ من گروهبان یکم رسته اداری تو امریم نوشته.راهنمایی کنین لطفا . وسایل چیا باید ببریم؟ کیسه انفرادی هم میخواد؟!! با پتو و اینا؟! درجه مرجه رو باید به لباس بزنیم بریم؟ شخصی یا نظامی؟ بگین دیگه !
نه ربطی نداره ، آجودانی وظیفه اش تقسیم شما در سطح اداره هست نه بکارگیری شما همونجانقل قول:
نقل قول:
روز اول که میرم باید با لباس ارتشی و درجه و رسته خودم برم یا لباس شخصی برم ؟؟
لباس تابستونی هم میدن ؟؟
چه فارغ التحصیل باشی چه انصراف (مورد شما) ، چه اخراج و ... 1 سال وقت داری دفترچه پست کنی و غیبت نمی خوری ، تمام این موارد تو دفترچه توضیح داده شدهنقل قول:
مثلا:
یعنی اینطوری که شما گفتید عمل نمی کنن ، ممکنه دفترچه بفرستی 2 ماه بعد اعزام بشی و ممکن هم هست 4-5 ماه بعد اعزام بشینقل قول:
پس از معرفی و ثبت درخواست اعزام ، در اولین دوره اعزام دارای ظرفیت ، تعیین موعد اعزام شده و در همان تاریخ به خدمت اعزام خواهید شد و تمدید تاریخ اعزام در غیر از مواردی که برابر مقررات و یا براساس معاذیر موجه پیش بینی شده ، امکان پذیر نخواهد بود
با پوزش فروان به خاطر اینکه اسپم میدم ولی واجبه !!
نقل قول:
سلام
بعضی ها رو نگه می دارن برای اینکه نیروهای قبلی می خوان برن و کسی نیست برای نگهبانی باید از سرباز صفرها استفاده کنند یا شما که شما گزینه بهتری هستید سر به راه تر حرف گوش کن تر و با عرض معذرت ترسو تر و ..... اینو میگم چون سرباز صفرای صفر یک و دیدم .نقل قول:
نقل قول:
آخرین ایستگاه خط 4 مترو نزدیکه پادگانه . برای برگشت به کرج میتونی ازش استفاده کنی . ولی نمیدونم اولین قطار چه ساعتی حرکت میکنه .
یگان خوبی افتادی . فرماندتون آدم مثبتیه .
امیدوارم فرمانده جدید پادگان کاری نکنه که به ضررتون تموم بشه . هفته اول اذیت میشی . این نگهبانی ای که خوردی برات نعمته . میری پادگان و دستت میاد که برای شنبه باید چه وسایلی با خودت ببری .
لباس گرم حتماً حتماً ببر . اونجا هم یه دست لباس گرم بهت میدن که خیلی خوب گرمت میکنه ولی احتیاط کن و باز هم لباسی که بتونی زیر لباس نظامیت بپوشی و به تنت بچسبه و گرمت کنه بردار .
سعی کن یک پتو هم با خودت ببری که لازم نباشه هر روز صبح کلی زمان برای مرتب کردن تختت هدر بدی .
داروی سرماخوردگی و ... حتماً با خودت بردار . بهترین چیز انرژی زا و کم حجم به نظم کشمش باشه . حدود 1 کیلو با خودت ببر . بعداً میفهی دارم چی بهت میگم ، پس به حرفهام گوش کن .
روز شنبه آنقدر تعدادتون زیاده که موقع ورود نمیتونن بگردنتون پس اگه موبایل میخوای با خودت بردار و یه گوشه وسایلت قایم کن . یه سیم ایرانسل و یه گوشی کم حجم و کم مصرف . روزهای اول اونقدر صف تلفن زیاده که برقراری ارتباط با بیرون خیلی سخته . من خودم بیشترین اذیت در هفته اول رو از عدم امکان برقراری ارتباط با بیرون داشتم .
دو هفته اول اذیت میشی و هر چه زمان میگذره از فشار کاسته میشه .
اگر هنوز فولادی فرمانده پادگان بود 5 شنبه بعد همه میومدید خونه (به جز نگهبانها) . اوایل هفته بعدش روانه 30 - 40 نفر روزبرگ میشدید و بعد از چند روز همه روزبرگ بودید .
سعی کن با فرمانده گروهانت رابطه مناسبی برقرار کنی .
به نظرم پذیرش مسئولیتهای کوچک به نفع آدم تموم میشه .
کمک آموزشی تو یگان ما نظافت نداشت .
گروهبان نگهبان یه ذره استرس داشت که آمار رو در بیاره ، اما 12 میخوابید و عملاً نگهبانی اذیتش نمیکرد .
بچه های سلف هم نگهبانیشون نصف بود و منطقه نظافت نداشتن .:sq_8::sq_8:
سعی میکنم تا 15 روز دیگه مواردی رو در مورد اردوگاه تلو ، زمانش ، نکاتش ، تیراندازی ، تجدید دوره ، نهست ، سیگار ، موبایل ، بهداری و اضافه خدمت واست مینویسم .
15 روز بعد :
تلو خیلی سرده لباس ببرید . با بچه های چادر هماهنگ باشید و تن ماهی و ... بخرید و با هم ببرید . اونجا غذا خیلی کمه . گرسنه میمونید . تخمه هم زیاد ببرید تلو . خیلی میچسبه . اگه تنهایی چیزی ببری نمیتونی جلوی بقیه بخوری و یا باید دست نخورده برگردونی و یا بدی همه بخورن .
تلو اصلاً تلفن نداره . اونجا نمیگردنتون . اگه موبالو تو 01 ببری از اونجا راحت میتونی ببریش تلو .
نمره تیر اندازی خیلی مهم نیست ، نگرانش نباش .
تلو برای ما 3 شب و 4 روز بود . شاید تو فصل سرما مدتش رو کم کنند .
نهست نکن ، چون هم اضافه داره و هم هر جا نگهبان کم بیاد از نهست ها میزارن .
دوستان کسی در مورد قرارگاه خاتم سپاه اطلاعی نداره؟
به لیسانس کامپیوتر رسته اگه کامپیوتر باشه چه پستی میدن؟
اقا مدرك تك فرزندي گفتن ١ هفته اي بايد بيارم من شناسنامه پدرم خرمشهره نميدونيد چه جوري زود ميشه اينا رو انجام داد
دوست عزیز این قرارگاه بیشتر امریه میگیره تو کل کشور هم فعالیت میکنه کلا جایه خوبی هست و از مدرکت معمولا استفاده میکنندنقل قول:
پست سفارشی یا با هواپیما خیلی راحتنقل قول:
دوست عزیز انشالله دوره رو با موفقیت تمام کنی . من دوره قبل بودم و دیروز ۳۰\۷ مراسم تحلیف ما بود.فرماندهی مرکز اموزشی ۰۱ که امیر فولادی بود عوض شده و جای اون رو سرهنگ امانی گرفته که فرمانده مرکز تکاوری لشکرک بوده خیلی سخت گیره . در مراسم تحلیف یک فرمانده گردان و چند فرمانده گروهان جایزه بگیر بودند سرهنگ امانی به نحوه امدن این افراد به جلوی مقام مدعو ایراد می گرفت و چند بار مجبورشون کرد تا تکرار کنند و کلا اونا رو جلوی ۱۹۰۰ سرباز واقع در میدان له کرد.نقل قول:
فرمانده هنگ شما یعنی هنگ ۱ سرهنگ شاه مرادی خیلی خوبه البته فرمانده هنگ ۲ سرهنگ حسین زاده در دوره جدید در ۰۱ نیست چون جانشین فرمانده مرکز اموزشی ۰۲ شده.
سعی کن نهست نکنی جون ممکنه برای اخر دوره نگهبان بزارن دیروز چند تا از بچه ها که نهست داشتن رو تا صبح ۱\۸ نگهبان بودن . تلو شما هفته اول اذر خواهد بود و حسابی سرده سعی کن لباس و تنقلات گرم با خودت به اندازه کافی داشته باشی در تلو هم نگهبانی دارین.
بله با لباس کامل استتار بیایید ، آرم و علائم + درجهنقل قول:
لباس استحقاقتون رو هم اونجا 1-2 ماه بعد از اومدنتون میدن
سلام به دوستان ، اگه میشه پاسخ سوال منم بدید
یکی از دوستان امروز چیزی گفت که به نظرم اومد اینجا بپرسم.
آیا تک پسر خانواده ای که دیگه بچه دار نمیشن میتونن معافیت بگیره ؟!
نه دوست عزیز من که نشنیدم!!!نقل قول:
tapa talked
حالا این تقسیم آجودانی با غیر آجودانی فرقی میکنه ؟؟نقل قول:
احتمال اینکه دوباره شهرستان بندازن هم هست ؟؟
با سلام خدمت دوستان . من اعزامی 1 تیر 90 هستم . ان شا الله 17 روز دیگه خدمتم تمومه . (اگه به مرخصی هام گیر ندند) . من قسمت احتساب مرخصی پادگان رفتم و برام 20 روز طلب مرخصی زد که 11 روزش را رفتم و 9 روز دیگه مونده . حالا من بقیه مرخصی هام را برم ؟ نرم ؟ یکی از بچه ها که همه مرخصی هاش را رفت و دیروز(30 مهر 91) تسویه حساب کرد و رفت . از خرداد تا حالاشم ماهی 2.5 روز براش حساب کردن . حالا ما موندیم چیکار کنیم . برای من هم ماهی 2.5 روز حساب کردن . حالا به نظر شما چیکار کنم؟نقل قول:
کسی از دوستان در مورد دوره کد در توپخانه اصفهان اطلاعاتی داره ؟
کلاساش تا کی هست هر روز ؟ عصر میشه رفت بیرون راحت ؟ گوشی میشه برد؟
دوستان در برگه تقسیم من نوشته :پشتیبانی منطقه ۵ف اماد و پش-اج:مشهد
رسته: الکترونیک ، تجهیزات مخابراتی
قضیه اج چیه؟ یعنی دوباره تقسیم می کنند؟
سلام
من می خوام برم چکمه هام در مغازه ها عوض کنم به نظرتون ارزش داره مارک خوب چیه و حدود قیمت
پوتین نه چکمه. من عوض کردم خیلی راضیم چون اون چیزی که ارتش به من داد پدر پام رو دراورد از بس سنگین و خشک بود.این اواخر دوره اموزشی پوتین بچه هایی محل های دوختش باز شده بود.نقل قول:
شیما. کترپیلار اصل.نقل قول:
tapa talked
سلام
کسی در مورد پایگاه ولایت جاسک(نیروی دریایی) چیزی میدونه؟؟؟؟خدمت افتادم اونجا نمیدونم چی با خودم ببرم چی نبرم.در ضمن شرایط خدمت در اونجا چجوریاست؟؟؟؟
لطفا جواب بدبید
سلام دوست عزیز. بنده هم نیروی دریایی سپاه بودم و با جاسک زیاد فاصله نداشتم . من میناب بودم . اما دوست کادری که جاسک باشه خیلی داشتم . اونجا مرخصیش خوبه . حقوقش خوبه . اگه میتونی انتقالی بگیر برای میناب . میناب خیلی بهتر جاسکه . اما جاسک از لحاظ مرخصی و حقوق بهتره . میناب از لحاظ آب و هوا بهتره جاسکه . جاسک اغلب طوفان شن داره اما میناب نداره .نقل قول:
1.به ما یک دست لباس نظامی دادند حالا با این همه تمرین اگه پاره بشه یا کثیف بشه چی کار کنیم می خواد یه دست لباس دیگه هم خودم بگیرم
2. اگه وسط تمرینات مثل بشین پاشو یکی کم بیاره و دیگه نتونه ادامه بده چی کارش میکنن
اموزشی ارتش
به سربازی خوش اومدینقل قول:
اگه پاره شد میدوزیش !! اگه کثیف شد میشوریش !!!! میتونی یه دست لباس هم خودت بگیری
2.هیچی
1.بهتره تا الان یاد نگرفتی لباس دوختن رو اینجا یاد بگیری چون بهترین فرصته ! احتیاجی به یه دست دیگه لباس نیست ، لباس یگانتون رو خوب بگیرید که ماهها قراره خدمت کنید :دینقل قول:
2.درسته میخورنش !! اردوگاه شکنجه که نمیخواین برین ! اونا هم آدمن دیگه ! هیچ کاریتون نمیکنن ، تنبیهاتی که بطور قانونی در نظر گرفته شده دور میل پرچم بشین پاشو حالت شنا هست ، اونم ببینن نمیتونین برین چیزی نمیگن
شما اصلا متوجه این قسمت آجودانی نشدین ، یه قسمتی به نام آجودانی داریم یکی هم رسته ، اسم دیگه رسته اش هم اداری پرسنلی هستنقل قول:
حالا این تقسیم آجودانی با غیر آجودانی فرقی میکنه ؟؟
احتمال اینکه دوباره شهرستان بندازن هم هست ؟؟
شما رسته ات بهداشت و درمان هست و ربطی به قسمت دوم بالا نداره ! شما فقط میاین قسمت آجودانی که شما رو داخل اداره تقسیم کنه همین
خوب احتمال اینکه منو باز شهرستان بندازه هم هست ؟؟؟نقل قول:
یعنی 10 روز باید صبر کنم ببینم کجا میفتم
اینا مگه مریضن خوب همون اول تقسیم کنن دیگه این کارا واسه چیه چرا شکنجه میدن مردم رو !!!!
بله احتمالش هست ولی هرچی مدرک بالاتر باشه احتمال خدمت کردن تو شهر غریب هم کمتر ! ( اداره ما )نقل قول:
تو کتم نمیره 01 هم بشه مثل پرندک یا 06 چون خودم اونجا بودم علاقه مندم بدونم چطور میشه !نقل قول:
من امروز رفتم آمپول هامو زدم و یه کارت ایمن سازی بهم دادن
نوع واکسن مننژیت و دوگانه . درد هم نداشت
من کوچولوترین فرد اونجا بودم آخه من متولد 73 هستم