پس حتما دانلود شبانه ما هم محدود شده و کاهش سرعت هم به همین دلیلهنقل قول:
جالبه خود پشتیبانی هم نمیدونه قضیه چیه!!
Printable View
پس حتما دانلود شبانه ما هم محدود شده و کاهش سرعت هم به همین دلیلهنقل قول:
جالبه خود پشتیبانی هم نمیدونه قضیه چیه!!
حجم جدا رو روی یک گیگ ارزون کردن از 3600 شده 3000 تومننقل قول:
ولی قبلا 20 گیگ رو گیگی 1600 تومن حساب میکردن الان پلکانی حساب می کنن که شده 42 تومن:n27:
گرون ترازحالت قبل
از وقتی یک مگ طلایی 17 گیگ رو گرفتم اصلا از حجمم کم نشده همینطور رو 17 گیگ مونده
فکر کنم سیستمشون قاطی کرده سر این سرویس ها و قیمت های جدید
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
ممکنه یکدفعه کم کنه اگه از 17 گیگ گذشته دانلودت که مشکل داره همین طور دانلود بزن احتمالا باگ داره
سلام
دوستان یه لطفی کنن برای قیمت های مخابرات کرمانشاه یه شکایت ثبت کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این سرویس 1 مگ طلایی با حجم 17 گیگ رو باید باحجم 30 گیگ بفروشن 20 گیگ ترافیک داخلی 10 گیگ ترافیک بین المللی
اگر اشتباه می گم دوستان راهنمایی کنن:n36:
شکایت دیگه فایده نداره دیگه جواب گو نیستند
دوستان سرویس طلایی چیه کسی خبر داره؟؟؟؟؟
دانلود شبانه نداره فقطنقل قول:
گفته شده اگه نتونن حجم داخلی رو از خارجی تفکیک کنن یک سوم حجم داخلی رو باید ارائه بدننقل قول:
یعنی ده گیگ خارجی + یک سوم بیست گیگ که میشه همون 17 گیگ
تا بهمن ماه وقت دارن تا سیستمشون رو ارتقا بدن و تفکیک کنن حجم رو
Sent from my LG-H502 using Tapatalk
این سرویس هایی که زده 10 گیگ دانلود رایگان شبانه، یعنی بعد 10 گیگ دانلود کردن از حساب کم گیشه؟ کل سرویس ها خراب شدن! بجز مخابرا چه شرکتس جشنواره زده با دانلود رایگان و سرعت خوب؟
دوستان هنوز درست نشده دانلود شبانه برای شمام ؟؟؟؟ انگار دائمی کندش کردن دیگه اره ؟
نه دیگه درست بشو نیشت! شده مثل صبانت،به گدوبرابر حجم خریداری شده میشه دانلود شبانه داشت! شرکت دیگه ای نیست که جشنواره داشته باشه؟ للبته شبانه راشگان و بدون محدودیتنقل قول:
چه کنم. بی اینترنتی کشتم! 6 مگ بگیرم؟ حسابگر برای ما پشتیبانی نمیشه!
چرا نامحدود شبانه ایرانسل استفاده نمی کنید؟
خخخخایرانسل نامحدود؟ چه کدی بگیرم؟ سرعتش خوبه؟نقل قول:
اگه خود کرمانشاه هستید بله خوبه 4جی من دیدم بعضی ها شبی 80گیگ دانلود زدن با 4هزار تومن
دوستان من چند ساله شاتل دارم و سرعتشم بد نبوده. از یکی دو نفر تعریف هایوب رو شنیدم. مخصوصاً بستهی «طوفان»(ماهی ۳۰ گیگ). به نظرتون خوبه؟
من دانلود دارم، ولی در حدی نیست که اینترنت نامحدود بگیرم. خوبی این هایوب سرعت بالاشه و حجم خوب.
و اگه خوب نیست، کدوم سرویس بهتره؟
منطقهی بعثت هم هستم.
دیگه خوب باقی نمانده! باید بین بد و بدتر یکی انتخاب کرد. منی که ماهی 100 گیگ دانلود داشتم، دیگه باید دانلود کردنو بذارم کنار! خدا باعثش بکشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
ایرانسل 4g رو امتحان کردی؟
منطقه به منطقه سرعتش فرق داره
مثلا تومنطقه ما حدود 2 مگابیت سرعت می ده
بسته شبانه اش هم ارزونه
دروود.پیش ما ایرانسل و همراه اول بزور آنتن میده!بخام از ایرانسل هم استفاده کنم باید یه مودم هم بگیرم!نقل قول:
اینترنت ثبت نام کردم چند روزه نوشته آماده نصب!
دوستان سلام ، نظرتون درباره سرعت اینترنت من چیه ؟
سلام
دوستان کسی لیست تعرفه های مخابرات رو داره ؟
روزانه قعطی یا حجم دزدی نداره ؟
سرعت دانلود روزانه به چه صورته ؟ شبانه مهم نیست
الان حسابگر 128 نامحدود دارن بعد از مصرف 8 گیگ سرعتش عالی شده تقریبا 10 مگ رو 40 دقیقه طول میکشه بگیره با سرعت 10-15 کیلوبایت نهایت .خیلی افتضاحه
سلام نظر خاصی نداریمنقل قول:
چون این سرعت نه روی بستر adsl نه 4g نه وایرلسقابل دسترسی نیست
فقط یه سازمان کله گنده ای isp چیزی به این سرعت دسترسی داره
کاربر معمولی که دستشبه این چیزا نمی رسه:n01:
قیمتاش بالا بایین شده ولی در کل دانلود روزانه خوبه. خودم جشنواره 6 مگ گرفتم چند روزه نوشته آماده نصب!نقل قول:
6 مگ الان نصب شد،فقط دانلود روی 125 کیلو!!!!!:n04:
Line Rate - Downstream (Kbps):1999
سلام و شما دوست گرامی و بقیه دوستان حتما یه سر بیا مغازه من خودت سرعت رو امتحان کن :n01:نقل قول:
آدرس : کرمانشاه - الهیه - نبش تقاطع طالقانی و کمیل
گفتم تبلیغاته :n02:!!حالا شرایط چیه؟قیمت سرویس؟نقل قول:
این نت بر رویه چه بستریه؟نقل قول:
مک هک کردی؟
12 مگ می شه 96 مگابیت بر ثانیه در حالی که تجهیزات وایرلس outdoor اکثرا نوع gهستن با سرعت 54 مگ که اونم قابل دسترس نیس
:n13::n13::n13::n13: اینایی که گفتی رو نمیدونم ولی خیلی راحت در دسترس هستش هم پاساژ میرداماد داره هم ارگ ، من رفتم پاساژ ارگ آنتنش رو خریدم 650 هزار تومان و دادم برام نصب کردن ، البته آنتن های ارزان تر هم داشت مثلا 150 تومان ولی به قول شما سری g بودن و سرعتش به 12 مگ نمیرسید . بسترش هم وایرلسه یا همون اسکای فایبر .... توضیحش رو توی گوگل سرچ کن .نقل قول:
نقل قول:
تبلیغات چرا !!! :n01::n01: قیمت سرویس ش رو که میدونم دقیقا شبیه ADSL هستش ، شرایطش رو دقیقا نمیدونم خودتون زحمت بکشید برید بپرسید ، ولی قبلا تو همین تاپیک توضیح دادم ، من خودم رفتم هزینه اضافی کردم ، شرایط خاصی هم نداره ، انتن رو بخرید ردیفه . :n33::n33::n33:
دلم خوشه 6 مگ مخابرات گرفتم.سرعتش همون 150 کیلوبیته!!!!!:n29:
سلام کسی تعرفه های اینترنت مخابراتو داره؟ تو سایتشون چیزی نیست
هنوز مخابرات نامحدود داره؟
دروود.نامحدود دیگه نیست.از لینک زیر یه ثبت نام الکی بزن،کل قیمت ها داخلش هست.نقل قول:
مرسی،چون قبلا مخابرات داشتم نمیزاره ثبت نام کنم :)))
بیشتر دنبال نامحدودش بودم.
حالا محدوداش نسبت به شرکتا چجورایاس؟
دانلود شبانه ش چجوریه؟ سرعت، ساعت رایگانش؟
نقل قول:
شبانه که فعلن پوکیده،پورت اررو های فراوان،که باعث میشه دانلود نکنی!خودم 6 مگ گرفتم سرعتم همون 150 است!!
- - - Updated - - -
بخام سرعتمو بالا ببرن باید به چه شماره ای زنگ بزنم؟به 2020 زنگ میزنم میگه ما نیستیم!
195 شکایت کن من قبلا شیش مگ بودم روی 256 بود شکایت کردم درستش کردننقل قول:
به یکی از کارکنان زنگ زدم،الان سرعت رو برد بالا،ولی بازم کمه،باید روی 750 باشه،که الان روی 380 است!!به 195 زنگ بزنم بهتره :n24:
Line Rate - Downstream (Kbps):4000
اقا اینترنت وایرلس حسابگر رایگانشو برداشت عجب گیری افتادیماااااااااااااااااا ااا