وضعیت ترافیک شبانه ایرانسل در بهار به چه صورتی است ؟
رایگانه یا محدود گیگ داره ؟
Printable View
وضعیت ترافیک شبانه ایرانسل در بهار به چه صورتی است ؟
رایگانه یا محدود گیگ داره ؟
این ایرانسل یکی مثل موبینت فقط با این تفاوت که میگه من به شما 512 میدم و مثلا 10 گیگ حجم که تو کل 24 ساعت شبانه روز 128 هم بهت نده !!!!
10 گیگ باید پدر پی سی رو در بیاری تا دانلود کنه با این تایم اوت ها و ...
ميگم همين سايت p30world و يا دانلود از سايت mul.ir واسه بقيه کاربرهاي وايمکس هم مشکل پيدا کرده و انجام نميشه ؟
هر دو سايت سرورشون توي آلمان هست و اصلا کار نميکنن از ديروز با وايمکس:n03:
این دو سایت رو پینگ کن نتیجه رو اینجا اعلام میکننقل قول:
میتونی خود سایت هم تو پینگ بزنی ping Forum.p30word.com
یک بار هم با IP شون تست بگیر!
کد:Ping statistics for 5.9.124.229:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 146ms, Maximum = 147ms, Average = 146ms
پينگ که مشکل نداره اما خب سايت هاي في.لتر رو هم پينگ کنيم جواب ميده و مشکلي نداره با IP يا آدرس اون سايت ها.نقل قول:
ولي tracert هر دو سايت کلا time out هست.
خود mul.ir يکي دوتاش توي tracert جواب ميده و سايتش باز ميشه ولي آدرس هاي دانلودش از w2 تا w9 کلا همه time out هست.
درسته. اما خوب آی پی های جعلی رو میشه شناسایی کرد!نقل قول:
فقط همین 2 تا سایت مورد داره؟؟؟ :n13:
والا من با اين 2تا سايت زياد کار دارم و الان مشکل دارم:n02:نقل قول:
شرکتي که سرور اين 2تا رو هم ميده مثل اينکه يکي هست.
ميگم اگه سايت ديگه که مثل اينا سرور توي آلمان و يا از همون شرکت هست و ميشناسين بگين که اونم تست کنيم و ببينيم.
قبلا يکبار ديگه اينطوري شده بود حدود 1 سال پيش که 1 روزه درست شد.
=====
با شرکت هاي ديگه (آواگستر و شاتل که امتحان کردم) و البته با چيز پي ان که IP رو عوض ميکنن هم هيچ مشکلي ندارن و کار ميکنن
من مشکلی با Mul ندارم اصلا خیلی راحت کار میکنم باهاشنقل قول:
دانلود هم ميکني الان ؟نقل قول:
تورنتش هم کار ميکنه ؟ (w9.mul.ir)
دانلود که دارم میکنم که میگم مشکلی نداره :n02:نقل قول:
تورنت رو تست نکردم
درست شدش الان
هم tracert کار ميکنه و هم سايت ها باز ميشن. (صبر کرده بود من بگم تا درست بشه:n24:)
=========
راستي سيستم محاسبه حجم من هم ديگه مثل قبل نيست و حجم مصرفي شبانه رو مثل اينکه ديگه محاسبه نميکنه. اميدوارم توي محاسبه حجم واسه اخطار و ... تغييري واسم ايجاد نشده باشه :n30:
سلام دوستان
من دیروز و امروز صبح از مودمم استفاده کردم، مشکلی نبود (WIXFMM-130 )
..........
سلام دوستان
من دیروز و امروز صبح از مودمم استفاده کردم، مشکلی نبود (WIXFMM-130 )
بعد خاموشش کردم .
امروز بعد از ظهر که روشنش کردم،
دقایقی توی نت بودم و مشکلی نبود
ولی بعدش قطع شد!
به این صورت که
چراغ های مودم، همه روشن اند
لپ تاپ هم مودم وصله
ولی روی علامت وای فای تو quick bar، یه علامت مثلثه
توی network and sharing هم نوشته no internet access
توی charm bar هم زیر کانکشن مربوطه، نوشته limited!
(هم در اتصال با وای فای، هم با کابل لن)
ویندوزم 8.1 هست
توی internet option>lan setting هم استفاده از بروکسی، تیک نخورده
کانکشن کریو هم disabled کردم
ترافیکمم تموم نشده
حالا به نظرتون مشکل چیه؟!
ممنون
خودش درست شد!
قطعی از این ور نبوده :|
-------
یه سوال دیگه،
آخرین فریم ور مودم 130، چنده؟!
عزیز من 130 ندارم ولی 130 خودشون اتومات از طرف خود شبکه آپدیت میشن و آپدیت های جدا براشون نیست مودم شما هم مطمئن باشید به آخرین ورژن آپدیت شده هستنقل قول:
چرا اکثر سایت ها بدون فیلتر شکن خیلی دیر باز میشه ولی با اون سریع جواب میده؟؟؟؟
مشخصات سیگنال -73dbm
ciner 21
دوستان سرویس 512 نامحدود ایرانسل سرعتش چنده؟
و چند گیگ سقف دانلود داره ؟:n16:
نه عزیزنقل قول:
اون 105 هست که اتوماتیک آپدیت می شه
:n01:
کسی نمی دونه آخرین آپدیت 130، فیرمورش چنده؟!
من دوبار برای آپدیتش تلاش کردم، نمی دونم شد، نشده... (تو ویندوز 8.1 یه جوریه، انگار کار نمی کنه نرم افزار آپدیت کردنش!)
سرعتي که ايرانسل ميده سرعت هاي واقعي هست و سرعت 512 کيلوبيت ميشه 64 کيلوبايت در ثانيه و سعي ايرانسل هم ارائه سرعت بالاي 55-50 کيلوبايت درثانيه توي تمامي ساعات روز چه ساعات شبانه و چه ساعات عادي هست و البته طبق قانون و قراردادي که واسه دريافت سرعت ميبندين (SLA) ايرانسل مجاز هست که سرعتش تا 8 کيلوبايت درثانيه هم پايين بياد (که معمولا توي بيشتر از %90 مواقع اتفاق نميفته)نقل قول:
اما سرعت توي ايرانسل شديدا به ترافيک جايي که هستين و آنتني که به اون متصل هستيد وابسته هست. اگه منطقه خوب و با ترافيک مناسب باشين ميشه تمام 24 ساعت سرعت بالاي 60 و حتي نزديک به ثابت روي 64 داشته باشين. توي اهواز که فکر ميکنم هنوز ظرفيت ايرانسل تکميل نشده احتمالا نبايد مشکلي باشه اگه آنتن دهي هم مناسب باشه.بهترين راه اينه که اگه امکانش هست يک مودم و اکانت تستي از جايي تهيه کنيد و امتحان کنيد.
والا از نظر خط مشي و ... هنوز هيچ چيزي به طور درست معلوم نشده و خود ايرانسل چه توي سايت و چه اپراتور هاي 707 هيچ اطلاعات درست و واضحي نميدن ولي به نظر ميرسه که اين قضيه يبشتر توي شهر هايي مثل تهران که ظرفيت و پهناي باند ايرانسل تکميل شده اجرا ميشه. تا چند ماه پيش (بهمن) که چند باري با 707 تماس گرفتم يکي از اپراتور هاي گفتش که تا اون موقع خط مشي مصرف منصفانه براي سرعت هاي 1 و 2 مگابيت اجرا ميشده و واسه 512 نبوده. اما اگه قرار باشه واسه 512 خط باشه و با توجه به اينکه واسه 1مگ با حجم 60 گيگ و براي 2 مگ حدود 120 گيگ اولين اخطار رو دربافت ميکنيد (چيزي حدود %20 ظرفيت) احتمالا بايد واسه 512 چيزي حدود 30 گيگ باشه. اما بازم ميگم خط مشي مصرف ايرانسل که از دي ماه 92 شروع شده هنوز هيچ چيزي ازش به طور قطع مشخص نشده و ايرانسل هم هيچ چيزي اعلام نکرده. هستن 2مگ هايي که با بيش از 170 گيگ مصرف هم اخطار نگرفتن و شده که 2مگ با 90 گيگ هم اخطار گرفته. هنوز هيچ چيزي به طور قطع مشخص نيستش و خط مشي خلاصه بگم يکمي شانسي هستش.
دوستان من فعلا مبین نت دارم، به دلیل اینکه دانلود شبانه رو محدود کرده (ساعت 3 تا 7 و حداکثر دو برابر حجم اصلی مثلا من که 4 گیگ دارم، 8 گیگ بیشتر نمیتونم شبانه دان کنم) میخوام ایرانسل بگیرم.
توضیه شما چیه؟ ممکنه ایرانسل کلا شبانه رو برداره؟
با سرعت 1 یا 2 مگ هر شب چقدر میشه دان کرد؟
دوستان لطفا در مورد زیر راهنمائیم کنید ، خیلی ازتون ممنون هستم :
یک مودم وایمکس ایرانسل مدلی که usb هست از یکی از آشناها امانی گرفتم تا اگه اینجا آنتن داد ازش بردارم .
یکم باهاش سعی کردم برای سیگنال گرفتن که فعلا بهترین نقطه ای که دیدم 44 درصد سیگنال داشته و دو تا خط سبز روشن شده .
با این سیگنال میشه ارتباط مطمئنی برقرار کرد ؟
مورد دیگه اینکه من چه طوری میتونم وارد حساب کاربری مالک مودم بشم ؟ هر چی روی مودم و جعبش رو نگاه کردم شناسه اشتراک با یوزر و پسورد یا حساب کاربری ( یا هر چی اسمش هست ) پیدا نکردم که بببینم مودم چه طرح هایی میتونه بگیره و موارد دیگه رو بررسی کنم.
روی جعبه مودم های مبین نت شناسه اشتراک و پسورد هست که میشه با اون ها وارد حساب کاربری شد و حجم باقی مانده و چیزهای دیگه رو چک کرد ، الان با این باید چکار کنم ؟ چه طوری میتونم وارد حساب کاربری بشم و وضعیتش رو چک کنم ؟
من میخوام ببینم طرح های بالاتر 128 هم میشه باهاش گرفت یا نه ؟ و اینکه چه طوری باید طرح بگیرم واسش ، چون چند ماهه طرحی روش نبوده .
من سطح سیگنال رو با برنامه ای که نصب شد به نام WiMAX Connection Manager نگاه کردم ، در حالی که در مودم مبین نتی که دارم ( مدل BM362W ) با وارد کردن دستور 192.168.1.1 در تب مرورگر به تنظیمات مودم دسترسی پیدا میکنم و سطح سیگنال رو میبینم .
در این مدل usb چنین چیزی یا مشابه اون وجود نداره ؟
اگه دوستان بگن چه طرحی دارن و سرعت دانلود و آپلودشون چند هست ممنون میشم .
دوستان خواهشا اگه جواب سوالاتم رو دارید راهنمایی کنید ، مرسی:n16:
من یه ماه، 2 مگ گرفته بودمنقل قول:
شبی حدود 4ونیم گیگ دانلود می شد به طور متوسط
دوستان من خطم نویز دار شده و مخابرات می گه کابل ها پوسیده اند و کابل نداریم و اگر می خوتهید هزینه کابل های خیابان را متقبل شوید تا عوض کنیم و می خواهم وای مکس بگیرم ... آیا های وب یا مبین نت یا ایرانسل ؟ و چه مودمی بگیرم بهتر هست ؟
دوستان ایرانسل مودم متفرقه ساپورت می کنه ؟
هیچ کسی نیست اینجا جواب سوالاتم رو داشته باشه ؟
طرح شبانه قطعیه؟ مثلا بعد بهار نیاد بگه شبانه رو جمع کردیم؟نقل قول:
نقل قول:
شما زنگ بزن به مرکز مشتریان همه سوالاتت رو جواب میده. 707 از خطوط ایرانسل و 09377070000 از سایر خطوط
شما زنگ بزن به مرکز مشتریان مدل مودمت رو بگو تا بررسی کنه. 707 از خطوط ایرانسل و 09377070000 از سایر خطوطنقل قول:
نمی دونم والا در جریان سیاست های ایرانسل نیستم کهنقل قول:
ولی الان چند فصله که این طرح شبانه رو ارائه می ده
قبلنا هم 2 تا 6 بامداد بود
بعد از یه مدتی شد 1تا 7 بامداد
تو عید هم از 12 شب تا 12 ظهر بود
دوستان سرویس 512 یا 1 و 2 مگابایت بدون نامه میده ؟ من الان 3 ساله 2 مگابایت adsl دارم ولی بدلیل نویز در خط مشکل ساز شده آیا ایرانسل خوبه ؟ نسبت به adsl مودم یو اس بی بهتره یا وای فای ؟ یا فرق نداره ؟ و دیگه دانشگاه نیستم نامه بگیرم سرعت بالا بدون نامه میده /
دوستان سرعتش چطوره ؟ من قبلآ adsl داشتم سرعت 2 مگابایت دانلود 700 بود ..
نقل قول:
من خودم زنگ زدم پرسیدم، جواب بهم دادن که میگم. بعدم کاربر تازه وارد و کهنه کار نداریم که. صد رحمت به پرشین تولز که بچه هاش با معرفتن، من به یه یوزر خیلی با سابقه تر از شما یه بار یه چیزی گفتم اصلا برخوردش متفاوت بود.
سلام چی شده دوست عزیزم ..............:n16:نقل قول:
والا من که مشکلی نداشتم. یه آقایی اومد یه چیزی گفت. حالا ایشالا سوء تفاهم شده. من که این چیزا رو به دل نمی گیرم.نقل قول:
یه کاربر اینطوری بوده، کل پی سی ورلد که اینطوری نیست. با یک گل بهار نمی شود، با یک چوب هم جهنم نمی شود.
دوستان من 2 روز سرم شلوغ بود وقت نکردم بیام انجمن دعوا کردن نداره که ما همه اینجا با هم دوست هستیم سر 2 تا سوال خوب نیست بخوایم با هم بد حرف بزنیم
الان تک تک جواب سوال هاتون رو میدم
من فکر کردم دوستان دیگه توی این 2 روز پاسخگو بودن که اومدم دیدم متاسفانه کسی پاسخگو نبوده
نقل قول:
سلام
اگه بتونید مودم رو به 3 انتن برسونید میشه گفت میتونید ارتباط مطمئنی برقرار کنید و سرعت خوبی داشته باشید
برای وارد شدن به حساب کاربری مالک
شما باید شناسه و رمز عبور مالک رو داشته باشید که برای وایمکس توی یه فرمی که برای تحویل مودم به مالک داده میشه هست و شما باید از خود مالک شناسه و رمز عبور رو بخواید بهتون بده چون روی خود مودم نمیزنن این رو
طرح های بالاتر هم میشه گرفت به شرط اینکه یا نامه از شرکتی چیزی ارائه بدید یا کارت دانشجویی و نامه از دانشگاه
توی مودم USB هم باید با دستور کد 192.168.1.1 سطح سیگنال رو نشون بده بنده این مودم رو ندارم ولی اصولا باید نشون بده
سرعت های ایرانسل قانونی هست دوست عزیز من سرعت ها رو براتون میگم خودتون دیگه تصمیم بگیرید
سرعت ها
128 == سرعت دانلود 16
256 == سرعت دانلود 32
512 == سرعت دانلود 64
1 مگ == سرعت دانلود 128
2 مگ == سرعت دانلود 256
عزیز والا ما ها نمیتونیم بگیم شما کدوم ISP رو انتخاب کنید ولی ایرانسل اگه توی منطقتون خوب آنتن بده به نظر من خوبه و مشکلی ندارهنقل قول:
مودم هم میتونید WIXFMM -130 بگیرید
این مودم ها رو ساپورت میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر بدون نامه این سرویس ها رو نمیدننقل قول:
از 128 به بالا باید نامه ارائه بدید
مودم وای فای خب مسلما بهتره
چه خوب بوده! خوش به حالتون!نقل قول:
واسه من 2 مگابیتش، در حدود 250 تا 300 کیلوبایت بود!
لطف می کنید جواب سوال منم بدید:نقل قول:
کسی نمی دونه آخرین آپدیت 130، فیرمورش چنده؟!
من دوبار برای آپدیتش تلاش کردم، نمی دونم شد، نشده... (تو ویندوز 8.1 یه جوریه، انگار کار نمی کنه نرم افزار آپدیت کردنش!)
ممنون:n16:
نقل قول:
ورژنش تا جایی که اطلاع دارم V.1.1.4 هست
و شما زمانی که فریمور رو دانلود میکنید یه راهنما هم به صورت PDF داخل فایل دانلودی هست که کامل توضیح داده که به چه صورت باید آپدیت رو انجام بدید
حالا باز اگه شما فکر میکنی خودت نمیتونی انجام بدی
میتونی مودم رو ببری بدی یکی از نمایندگی های ایرانسل (همون دفاتر خدماتی ایرانسل) بگی برات فریمور رو آپدیت کنن حدودا هم فکر میکنم 5000 تومان هزینه بگیرن این کار رو براتون انجام میدن
چه عجیب!نقل قول:
مال من ورژنش اینه:
v2.10.14.1
من طبق پی دی اف عمل کردم
ولی گفتم تو ویندوز 8.1 نمی شه
دوستان بنده اشنا دارم برای دریافت سرعت بالای 128 اما مدرک باید چه جوری باشه دست نوشت باشه چه جوری باشه؟کجا بفرستیم مدرک رو؟مرسی
خسته شدیم از این وضعیت فیبر نوری میدن تو خارج این کار ها رو نمیکنن :/