من یک سالی هست از eco256 استفاده میکنم اوایل کمی قطی داشت اما بعدش خوب شد وتا حالا نسبتISP های دیگه خیلی بدک نیست
Printable View
من یک سالی هست از eco256 استفاده میکنم اوایل کمی قطی داشت اما بعدش خوب شد وتا حالا نسبتISP های دیگه خیلی بدک نیست
احتمالا منظورشون اکو هست:27:نقل قول:
من اکو 128 سرعت از 55 تا هر چی کرم اش باشه :31:
یه دفعه 90 هم رسید:18:
اکو 128 مطمئنید دیگه سرعتشو تغییر نمیدن و پایینش نمیارن؟
آخه من شنیدم تازه 1ماهه سرعتشو بردن بالا و یوهو دیدی آوردنش پایین دوباره تا ملت رو به 512 اکو بیارن و یه کم بیشتر پول بدن:دی
سلام این پست منو دوباره بخونید!:31:نقل قول:
میگم eco-128 دارم 60 تا سرعت میده.
آرت 128 چقدر سرعت میده؟مثل اینکه گفتند 20 تا.:13:
حالا که بحث سرعت شد شبها سرعت من از 60 میرسه به 10! واسه همه اینطوریه؟
آقا شما سری بعد با اکو 128 شارژ کنی به صرفه!آخه من با 128 از شما بیشتر سرعت میگیرم که 512 داری!!:18:نقل قول:
من تازه مشترک شدم.سرعت 128 رو دیدم گفتم:درخت گردکان با این بلندی! درخت خربزه الله اکبر
اما بعد دیدم نه انگار از همه بهترش همون 128 خودمونه!
یه نامه از یه شرکتی جایی جور کنید!خداروشکر چیزی که زیاده شرکت .حتما تو دوروبریا کسی که شرکت داشته باشه پیدا می کنیدنقل قول:
آرت 128 سرعتش 21 هستش
من دارمش
ولی میخوام عوض کنم سرویسمو تا 512 اکو بگیرم
راهی نیست که راضیشون کرد به جز برگه دانشگاه و این گونه تشریفات بشه ازشون 512 گرفت؟
پدر من خودش تو یه شرکت هواپیمایی هست
زنگ زدم با یکی ازین اپراتورا صحبت کردم که از طریق شرکت بگیرم گفت نمیدونم آگهی تاسیس شرکت بیار مجمع رو بیار و این صوبتا
گفتم مگه میخوام تو بورس ببرم شرکتو:دی
دوستان سایت شاتل، بخش کاربران قاطی کرده
تایید میشه...نقل قول:
تا 7 روز بعد ..نقل قول:
خودشون روز ششم زنگ میزنن میگن اگه پرداخت نکنی قطع رانژه میشی یا...:31::27:
صفحه ی ورود کاربر شاتل برا شما هم بالا نمیاد؟!
نه بالا میاد بدون مشکل
نقل قول:نه بالا نمی یاد...نقل قول:
Runtime Error میده...
ویرایش: درست شد....
نقل قول:نقل قول:الان رفتم سایت شاتل دیدم نوشته آرت 128 ماهی 28 تومن.منی که پول یک سال رو کامل دادم برای اکو 512 انقدر مایه ندارم که بخوام ماهی 28 تومن بره اینترنتم بدم.نامردا همین قد زدن کم نیست.:41:نقل قول:
چند سوال:مگه این سرویس ها با توجه به مقداری که نوشته پشتیبانی نمیکنن؟(مثلا 128 کیلو بیت رو تقسیم بر 8 میکنیم میشه 16 یعنی این مقدار حداکثر سرعت دریافت باشه.این روش برای سرویس اکو حدودا صدق میکنه)
2.این سرویس شب ها هم همچین سرعتی داره؟
3.اگه اینجور که شما میگین باشه پس آرت 1024 دیگه چیه.اااالله اکبر:18::31:
وجدانن اگه ترافیک سرویس اکو رو بالا بیارن بقیه سرویس ها خریدار نداره.
قبلا با یک هندی چت کرده بودم میگفت سرعت اینترنتش 2مگابیت هست ماهی 11$ میده و ترافیم ماهیانش 1.5 گیگابایت هست.میگفت شبی 8-10 گیگابایت دانلود میکرد.همچین لجم گرفت:31:تا تونستم پیشش آه و ناله کردم گفتم بیشترین سرعت که تو ایران دست مردم میاد 1 مگابیت هست.بنده خدا کلی دلش سوخت میگفت بیا اینجا سرعت اینترنت رو ببین منم کلی فحش مازندرانی بارش کردم عکس قلب میزاشتم اونم میگفت thx bro.کلی میخندیدم.:31::31::31:
آقا سایت my.shatel.ir درست شد.همگی بفرمایین شربت و شیرنی:31::31::22::7::22:
فکر نمیکنم مشکل از ویروس باشه ققط شبا این اتفاق میوفته مگر اینکه ویروسش شبکار باشه:21: بعدش من از نسخه 7100 ویندوز 7 استفاده میکنم و طی این 6-7 ماهی که با این ویندوز کار کردم بعد از تقریباٌ یک یا دو ماه برای سیستم مشکلات عجیبی ایجاد میشه ... مشکلات جالبی هم تاحالا برام پیش اومده و همشون هم مربوط میشدن به مسائل اینترنت!!!!! و همشون با نصب دوباره ویندوز درست شدن..... فکر میکنم این دفعه هم یکی از همون مشکلات درست شدهنقل قول:
فایلهای تصویری که ویروس ندارن ویروس تو فایلهای اجرایی هستنقل قول:
خیالت راحت
فقط غیرفعالش کن....صبح هم که پا میشی مجدد سر کامپیوتر فعالش کن قبل از اینکه شروع به کار کنی
امشب میتستم.فقط یه چیزی من همراه با دانلود با مودم دانلود آفلاین هم میکنم و فایل های مختلف هم میان.با اون چیکار کنم؟:20:نقل قول:
از ویروس کش استفاده میکنی؟(اگه نداری یه شب کارش رو بگیر:27:)من سون ندارم نیدونم چه شکلیه:19:نقل قول:
دوستان آي پي dns هاي شاتل چند است؟تهران با شهرستان كه فرقي نميكنه كه؟defalut gateway چي؟vpi و vci چي؟مودم من tp-link است
منم زورم میاد ماهی 28 پاا اینترنت بدم.اونم سرعت 20:13: در مورد سرعت.این سرعت اسمیه.قائدتا باید من 16 بگیرم با سرعت 128 اما حالا بخاطر جذب مشتری یا واسه اینکه ندونسته به بلای تموم شدن ترافیک دچار شیم!محدودیت سرعت رو اعمال نمی کنند.نقل قول:
نمی خواد ترافیک رو بالا ببرن.همین سرعت بمونه+شبها سرعت درست شه ،شبو روز دعا شون میکنم.ضمنا ترافیک اضافشونم گرونه پارس آنلاین واسه هر گیگ 6 تومن می گیره.حتی 512 مگ هم بخوای میدن بت.اما اینا...:13:
بله سرعت تو خارج از کشور بالاست.شنیدم ایران بعد از افغانستان کند ترین اینترنت رو داره.:27: فیل ==تر هم مزید بر علت!
DNS Serversنقل قول:
85.15.1.10
85.15.1.12
میشه از همین برای شهرستانها هم استفاده کرد
ولی یکی از پشتیبانی های شاتل میگفت این برای تهران و کرجه برای شهرستان باید ترکیبی از ای پی شاتل و مخابرات استفاده کرد...
85.15.1.10
217.218.155.105
vpi 0
vci 35
defalut gateway هم بستگی به مودمت داره از دستور ipconfig بدستش بیار...
run>cmd>ipconfig
دوستان کسی از مرکز زارعی ( 4414 ) هست که از شاتل سرویس بگیره؟!
سازمان برنامه!
وضعیت پینگ و کیفیت سرویس در این مرکز چطوره؟!
برای GAME ONLINE می خواهد.... WOW va Warcraft III
ممنون
nod32 دارم آپدیتشم تازگی کردم شب و روز نداره حماله خوبیه:27: اگه شما میتونی چیزی برای شبا پیشنهاد کن:21:نقل قول:
فکر کنم یکی از مزایایی که ما شهرستانی ها داریم اینه که تعداد افرادی که دانلود میکنن کمه و تعداد مشترکین هم کمه.بخواطر همین زیاد تو دانلود مشکل نداریم.الان چند شبی هست که با اکو 512 سرعتم بین 50 تا 80 نتغیر هست.من چون شهرمون فقط همین یه ISp رو داره که ADSL ارزون میده اجبارا گرفتم.نقل قول:
من اگه بخوام ترافیک بخرم مجبورم 60 تومن یجا بدم تا 10 گیگ بخرم.:41:همینجور میزنن ملتو:31:
سیستمم ازون ویروسا داره.بیشوخی دیگه چیزی نمیدونم.:20:نقل قول:
آقا ما هم بازی:31:بگین اگه بازیش زیاد ترافیک نمیبره ما هم بیایم.اگرم باهاله بگین که 5شنبه شب ها که بیکاریم بیایم یه گیم هم بزنیم.:20::11::8:نقل قول:
شبا کم می شه اما دورو بر 40 اینا می چرخه بعضی وقتها هم همون 50:31:نقل قول:
خیلی با حالی بابا. کلی خندیدم بابت اون قسمت فحش اش:27:
نه خیلی وقته این جوری شدهنقل قول:
فکر کنم یه 3 -4 ماهی هست یه حال اساسی بهم دادن:31:
البته منم از شرمندگی شون در اومدم دو دوره پیش 3 دفعه ترافیک خریدم یعنی حدود 30 تومن اضافه دادم :31:
احتمالا دیدن من سرعتم بره بالا جنبه ندارم هی دان می کنم گفتن بذار سرعتش بالا باشه هی ترافیکش تموم شه بیاد ترافیک بخره:46:
آقا شرمنده :11:نقل قول:
لطفا منو شطرنجی کنید دوباره یه چیز رو کامل نخوندم:31:
من شبا دور و بر 40 هست بعضی وقتها هم 50
من میخوام مودمم رو با کابل شبکه وصل کنم و
IP Adress : 192.168.0.1
Subnet : 255.255.255.0
Default gateway : 192.168.0.1
Preferred DNS : 149.9.9.3
اینارو خودم دستی میدم ولی کانکت نمیشه چیز دیگه ایی باید بدم؟؟ من موقعی که میخوام از شبکه بین دوتا سیستم استفاده کنم اینارو میدم.
نقل قول:
تنظيمات شبكه شما به طور كامل با من فرق ميكنه.
تو كدوم شهر هستين؟
اگر تهران كه تنظيمات خودم رو بگم
کانکشن یعنی نمی سازی؟نقل قول:
مودم روی PPPOE هست یا bridge
چرا کانکشن میسازم... PPPOEنقل قول:
تهران بیدم ... گفتم که اونا برای شبکه کردن دو تا سیستم استفاده میکنم برای اینم زدم دیدم کار نمیده....نقل قول:
لطفاً برای خودتون رو بدید...
الان استارت کردم دانلود رو داره 65 میگیره ... خوبه :دی
دوستان ، راستی ساعات رایگان دقیقا چند شروع میشه ؟
عجب چشم شوری دارم من:18:
سرعت دانلود 9 شد امشب:18:
کاش تعریفش رو نمی کردم:41:
ایولللللللللللنقل قول:
احتمالا اشکال از لینک دانلود منه که سرعت اینقدر افتضاحه
دقیقا از 1 شروع میشه
نقل قول:
ایوللللللللللل
احتمالا اشکال از لینک دانلود منه که سرعت اینقدر افتضاحه
دقیقا از 1 شروع میشه
من صبح لینک دادم رپید باز و لیست کردم ، امشب استارت :دی
ماه رمضان هم تموم شد ولی سرعت من هنوز درست نشد امروز حدود 700 مگ با اکو 512 دانلود داشتم
موفق باشید
قابل توجه دوستان سرعت من از 512 به 128 تقلیل یافت!!!قابل توجه اونایی که مثل من اکو 128 دارند!!!!:31:نقل قول: