اره اون Active Wireless LAN انتخاب شده.نقل قول:
من روی لپ تاپ یا یه موبایل دیگه امتحان نکردم،باید امتحان کنم ببینم چی میشه،ولی اینجا که هیچ اثری از شبکه وایرلس نیست.
راستی توی قسمت WLAN Information جلوی WPS نوشته unconfiqured،به این ربطی نداره؟؟
Printable View
اره اون Active Wireless LAN انتخاب شده.نقل قول:
من روی لپ تاپ یا یه موبایل دیگه امتحان نکردم،باید امتحان کنم ببینم چی میشه،ولی اینجا که هیچ اثری از شبکه وایرلس نیست.
راستی توی قسمت WLAN Information جلوی WPS نوشته unconfiqured،به این ربطی نداره؟؟
ممنونم از راهنماییتون :11: اما مشکلم رفع نشد . تنظیمات رو بشکل زیر انجام دادم اما درست نشد. امکان داره ایراد از مودم باشه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مودم شما کانتکه؟ چراغ اینترنت مودم روشنه؟نقل قول:
شما برید برید داخل Run ویندوز و cmd رو بزنید تو صفحه باز شده بنویسد
ping google.com
و enter کنید بیبینید چه پیغامی میده
شما از کدوم شرکت سرویس میگیرد؟
ُسلام مهندسنقل قول:
خوبی ساده یه سری در مورد مودم Alfexمیگفتم گفتی سایتشو بده
اما چیزی خاصی نداشتکد:http://alfexit.com/
راستی فریمور اپدیت کنم خوبه یا بده ؟
بله به اینترنت کانتکته. چراغ مودم هم روشنه . البته خدمتتنون بگم که من در حالت bridge میتونم به اینترنت وصل شم و مشکلی ندارم. مشکل من که بسیار بهش نیاز دارم pppoe هست.نقل قول:
ping رو که میزنم request time out میده
از شرکت پیشگامان یا همون ماهان سرویس میگیرم.
سلام دوستان یه سوال داشتم مودمی که تک پورته راهی برای وصل کردنش به 2کامپیوتر همزمان هست رابطی؟ راه دور زدنی؟
البته بدون هاب می خواستم اینکارو بکنم
یه سوال دیگه ارزون ترین هاب موجود چیه و حدود قیمتش چنده؟ ممنون
یه پورت Lan فقط داره یا کلا یک پورت داره ؟ معمولا باید جای usb هم داشته باشه به غیر از lanنقل قول:
نه ربطی ندارهنقل قول:
داخل سایتش که چیز خاصی نیست . معمولا آپدیت فریمور باعث رفع باگهای موجود میشه ولی سایتش انقدر ناقصه که تغییرات فریمور و .. رو ننوشته .نقل قول:
منظور اینه که وقتی روی pppoe تنظیم می کنید چراغ مربوط به اینترنت روی مودم روشن میشه ؟نقل قول:
شاید مک فیلتر تو پیشگامان فعال باشه یک تماس بگیرید با پشتیبانی و موضوع رو بگید .
اگر فقط یک پورت اترنت داره هیچ راهی نداره.نقل قول:
ارزونترین هاب 5 پورت Dlink هست حدود 20 تومن.
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی:20:
اخیراً من یک مودم ASUS DSL-G31 تهیه کردهام و مشکلی با تنظمیات PPPOE آن دارم. (شرکت اینترنتی من صبانت است) خواستم از دوستان سوال کنم که اگر مشکل مشابه من داشتهاند، من را راهنمایی کنند.
من تمامی تنظیمات مودم را درست انجام دادهام اما در حالت PPPOE چراغ اینترنت روشن نمیشود و من وصل نمیشوم. خطای صادر شده از مودم: PPP Connection is down هست. مودم در حالت Bridge به اینترنت وصل میشود.
من این مودم را به شرکت صبانت بردم و آنجا بدون هیچ دستکاری در تنظیمات وصل شده و کار کرد.
من حتی نرم افزار آن را نیز از سایت ASUS در آوردم و بروز کردم ولی همچنان مشکلم پا بر جاست. حتی مودم را Reset هم کردهام اما باز درست نشد. :13:
خواستم از دوستان سوال کنم که آیا تجربهی مشابه داشتهاند و اگر داشتهاند چگونه آن را حل کردهاند؟
من یه مودم دیگه رو امتحان کردم که Dlink هست. وقتی روی pppoe تنظیم میکنم چراغ dsl روشن و چراغ اینترنت قرمزه اما روی مودم asus خودم چراغ dsl روشن وچراغ alarm خاموشه.نقل قول:
یه سوال . NAT باید فعال باشه یا نه؟
نکته بعد هم اینکه وقتی وارد summaryمودم dlink میشم delault getway رو خالی گذاشته که خودم دستی وارد میکنم اما مودم asus خودش default getway رو پیدا کرده .
از چی میتونه باشه ؟ :11:
دوستان من یه مودم tp-link w8901g (هم جای لن داره هم برای وایرلس میشه ازش استفاده کرد) گرفتم که بتونم همزمان با لپتاپ و pc به اینترنت وصل بشم.. هرکاری میکنم نمیتونم.. لطفا کامل راهنماییم کنید خ زور زدم هیچ جاچیزی پیدا نکردم که بدردم بخوره....
صبانت قابلیت مک فیلتر رو فعال کرده باید بگید این رو از رو خطتون برداره یا اینکه مک مودم رو بدید تا براتون ثبت کنه.نقل قول:
Nat باید فعال باشه.نقل قول:
شما الان با مودم Asus می خواید روی pppoe تنظیم کنید و نمیشه؟
شما دکمه ریست پشت مودم رو به مودت 30 ثانیه نگهدارید و مودم رو ریست کنید و مودم رو از اول کانفیگ کنید و مرحله به مرحله از تنظیماتی که میکنید عکس بگیرید تا بررسی بشه مشکل کجاست.
شما در حال حاضر مودمتون در حالت pppoe تنظیم شده؟ یعنی وقتی pc رو روشن می کنید اینترنت دارید یا باید با کانکشن ویندوز کانکت بشید؟نقل قول:
سلام دوستان
من یه مودم تیپیلینک مدل TD-W8901G دارم که مدام کانفیگش میپره( یعنی چراغ اینترنتش خاموش میشه) از شرکت شاتل گرفتم. بهم گفتن که میشه تو اینترنت گشت و روش کانفیگشو پیدا کرد. من هرچی میگردم هیچی پیدا نمیشه همش تبلیغ. بچه نیاز فوری دارم. سپاسگزار میشم کسی بتونه کمک کنه. اگه کسی دوس داشت شمارشو واسم بفرسته من بهش زنگ میزنم فکر کنم زیاد هم طول نکشه. بچه ها خیلی نیاز فوری دارم
سپاس
روی لپ تاپ هم شبکه وایرلس رو پیدا نمیکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
مبارک باشه.
مطمئنی همه جا رو خوب گشتی؟؟ فکر کنم این تاپیک رو ندیدی :46: : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم واسه احتیاط: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------
شما هم به تاپیک بالا یه سر بزن.نقل قول:
سلام
درمودم linksys120n وقتی درقسمت security mode را روی wep2- personal میزارم دیگه نمیتونم از گوشی استفاده کنم
چطور میتونم بفهم چند نفر در حال استفاده از وابرلس هستند
آقا یعنی سایتی نیست اینو داشته باشه؟
----------------------------------
کسی اینجا alfexداره ؟
ممنون از راهنماییاتون . مشکلم حل شد. فکر میکنم از NAT بود . :11:فعلا که درسته .خیلی ممنون . حالا یه سوال داشتم . واسه استفاده از v*p*n در adsl باید چیکار کنم ؟ چون اکانت واسه تست میزنم کانکت نمیشه . :11:نقل قول:
آقا یعنی سایتی نیست اینو داشته باشه؟
----------------------------------
کسی اینجا alfexداره ؟
V*P*N ربطی به نوع اتصال شما به اینترنت نداره شاید اعتبار نداره اکانتتنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
لطفا سول های مربوط به "راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم" رو در این تاپیک مطرح کنید:46:
با تشکر . . .
سلام دوست عزيزمنقل قول:
من Alfex دارم
چه كمكي ازم بر مياد؟
خیلی عجیبهنقل قول:
نمی دونم علتش چیه
سلام دوسته گرامینقل قول:
اگه میشه فایل pdf همراه cd رو که توش بودو اپ کنی
راستی شما فریمور اپدیت کردی ؟ اصلا سایتی نداره اخه
با سلامنقل قول:
نه آپدیت نکردم و جایی رو هم پیدا نکردم
بفرما اینم فایل پی دی اف مودم:
موفق باشید.کد:http://www.2shared.com/document/kr1LnPit/User_manual.html
سلام
میشه یکی راه نمایی کنه که این ارور واسه چیه ؟
روی ویندوز سون این ارور رو میده البته قبلا روی سون نصب کردم.
مودمم هم dlink-dsl200.
وقتی هم ریست میکنم موقع نصب دوباره همین ارورو میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.بنده از مخابرات adsl گرفتم.
میخوام وقتی مودم رو روشن میکنم خود بخ خود کانکت بشه
اما چنین چیزی نیست.وقتی مودم رو روشن میکنم میبینم اون پایین عکس دو تا کامپیوتر سیاه شده و علامت هشدار زرد رنگ کنارش میاد.فکر کنم تداخل آی پی هست
بعد از اینکه اینطوری میشه من با کانکشنی که ساختم باید کانکت شم
راحت کانکت میشه اما میخوام اتوماتیک با روشن شدن مودم وصل شه.مودم رو ریست هم کردن و نوع اینترنت رو Bridge انتخاب کردم اما باز وصل نیست و باید با کانکشن کانکت کرد.
اگه یه نفر از اول توضیح بده ممنون میشم
مودم : asus a604
سلام
این رو Error نیست. همیشه وقتی مودم های USBرو نصب میکنید بعد برای ایحاد شبکه ی مجازی باید سیستم. ریست شه. این پیام فقط بعد از نصب مودم میآد یا هر بار که سیستم رو روشن میکنی؟نقل قول:
---------------------
تو تنظیمات ، بجای Bridge گزینه ی PPPoE رو انتخاب کنید. مابقی تنظیمات همیناییه که دارین.نقل قول:
sei_pm جان بیا فایل pdf پیدا شد دوست عزیز joe_satriani لطف کرد اپ کرد
کد:http://www.2shared.com/document/kr1LnPit/User_manual.html
سلام خدمت دوستان
من یک مودم adsl مدل tp link 8841 که 4 پورت داره دارم حالا وقتی مودم رو رو pope تنظیم میکنم و یوزر پس رو تو مودم save میکنم در آن واحد 2 یا چند نفر میتونن با اینترنت کار کنن بدون user و pass حالا من می خوام چند نفر باهم کار کنن ولی موقع اتصال هر کدوم user و pass بخواهد برا همین مودم رو pope تنظیم کردم اما user و pass رو در مودم save نکردم حالا فقط یک نفر میتونه وصل به اینترنت بشه و نفر دوم تا میاد وصل بشه کانکشن نفر اول قطع میشه ؟؟
آیا راهی هست که همه بتونن با هم وصل بشن البته با دادن user و pass
ممنون از راهنمایی هاتون
بعد از نصب مودم.اما بعد ریست باز هم همین طوریه.نقل قول:
نقل قول:
من مودم وایرلس D-link DSL-2640u دارم میخواستم بدونم داخل تنظیمات مودم جایی برای تعریف وي پي ان داره که اونجا آی پی و یوزر و پسورد رو تعریف کنم خود مودم کانکت باشه که وقتی با لپ تاپ یا گوشی هم وصل شدم به مودم از طریق وی پی ان وصل باشه و استفاده کنم.
نقل قول:یه قسمت داره pptp تو قسمت advanced setup که تو پرانتز نوشته چیز پی ان. اگه پیدا نکردید بگین عکس بذارم.نقل قول:
از اونجا نمیشه ست کرد؟
دوستان من 4 روزه که منتظرمنقل قول:
لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه با تشکر
سلام
من قبلا از صبانت سرویس می گرفتم. حالا چند روزه که از لایزر سرویس گرفتم. یه مشکل برام بوجود اومده.اون هم اینکه نمی تونم وارد کانفیگ موردم بشم. قبلا خیلی راحت می تونستم وارد بشم. ولی الآن به هیچ وجه نمی تونم.به پشتیبانی هم گفتم، می گن ربطی به شرکت نداره.ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
اینجا اساتید هستن ولی شما عجله داری من شاید بتونم کمکت کنمنقل قول:
میخای بقیه یوزرها چجوری وصل بشن؟ وایرلس یا با کابل کراس؟
سوال من اینه که اگه مودم ADSL وایرلس بخرم میتونم بدونه روشن بودن کامپیوترم اینترنت رو از طریق وایرلس برای لپ تاپ اشتراک بزارم ؟
با سلامنقل قول:
بله دوست عزیز
شما کافیه زمانی که میخواید اکانت اینترنتتون رو بسازید کافیه روی مودم بسازید
یعنی اینکه از پروتکل PPPoE استفاده کنید
موفق باشید.
نقل قول:
یعنی یوزر و پسورد رو روی مودم ذخیره کنم ؟
اگه سیستم اصلی خاموش باشه مودم بصورت خودکار اینترنت رو شر می کنه ؟ بعد لپ تاپ شبکه رو با چه نامی پیدا می کنه ؟
سلام.
من میخوام یه مودم وایرلس دار بخرم.
بین مدلهای linksys و zyxel موندم کدام رو انتخاب کنم؟
برام پولش مهم نیست به نظرتون کدام برند عملکرد عالی داره؟
ایا d link در کیفیت و عملکرد میتونه به پای دو تا برند بالا برسه؟