سلام از دوستان کسی خبر داره؟نقل قول:
Printable View
سلام از دوستان کسی خبر داره؟نقل قول:
داداش 2ومین بار برداشتمنقل قول:
این ترم هم برداشتم امتحانش شنبست
کتاب راه و کتاب طلایی هم گرفتم
نمونه سوال بخونم فایده داره؟
والا این ریاضیه ...با نمونه سوال فقط با شکل سوالات اشنا میشی و به احتمال زیاد توی محاسبات به مشکل میخوری ...نقل قول:
البته چاره ای هم نیست توی فرصت کم ...
نظر من : توی این سه چهار روز مطالب کتاب رو روخونی کن که با سرفصل ها و مفاهیم اصلی اشنا باشی ...
یعنی نیگاه کنی که مسائل چطوری حل شدن و بعد بری سراغ سوالات چند سال اخیر ..
حذف شود........................
سلام دوستان بنظر شما دوباره سایت برای ثبت نمرات میانترم باز خواهد شد؟
اصلا سال های گذشته سابقه داشته برای ثبت نمرات میانترم دوبار زمان تمدید بشه و سایت باز بشه؟
عجب غلطی کردم این شی گرایی رو برداشتما :n02: لامصب من فکر کردم اینا میان 4 تا خط کدنویسی شی گرا بهمون یاد میدن نگو همش بحث تئوری نمودار کشیدن و از این چرت و پرتا بوده :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانشگاه پیام نور مهلت ثبت نمره میان ترم نیمسال اول دانشجویان کارشناسی دوباره تمدید کرد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براساس آنچه که دانشگاه پیام نور اعلام کرده است مهلت ثبت نمره میان ترم نیمسال اول 94-93 دانشجویان کارشناسی به مدت یک روز تمدید شده است و امکان ثبت نمره میان ترم در روز سه شنبه 30 دی ماه 93 مجدد فراهم خواهد شد
اخطار : این مهلت دیگر تمدید نخواهد شد
به کلیه دانشجویان پیام نور توصیه می کنیم در صورتی که نمره میان ترم آنها هنوز در سیستم ثبت نشده است پیگیری لازم را در این زمینه خودشان انجام دهند!
پس از تاریخ گفته شده امکان ثبت نمره میان ترم دیگر وجود نخواهد داشت
سلام بر دوستان خسته نباشید! با این راهنمایی کردنتون!نقل قول:
خودم جواب سوالمو پیدا کردم.
چرا دیگه مثل قبل این تاپیک فعال نیست؟
دوستان امیدی به این اعتراض زدنا هست؟
من 0/65 کم اوردم منو انداخته ریاضی:n15:
امیدی هست با اعتراض 0/65 بده؟:n03:
گیر این ریاضی ام بدجوری....
تشریحی داده 1/40 :n15:
پ.ن
چه سریع انجام شد:n02:میان ترمو از 4 کرد 6 قبول شدیم:n02:جای 0/65 دو نمره داد:n02:
حذف شود.....تکراری
سلام بر دوستان
لطفا بفرمایید من که رشته فقه و مبانی علوم اسلامی قبول شدم الان چه درس هایی را انتخاب واحد کنم تا اگه ترم بعد بخوام به رشته حقوق تغییر رشته بدم بیشترین تطبیق را تو واحدهام داشته باشم؟ البته به غیر از دروس عمومی که تو همه رشته ها مشترک هستند.
سلام دوستان
یه سوال
من در حال حاضر دانشجو کارشناسی هستم
می خواستم بدونم اگر الان درخواست بدم و مدرک کاردانی رو بگیرم بهم میدن؟
می خوام برم علمی کاربردی
و قضی سربازی چی میشه..؟
چون شنیدم که بعد از گرفتن کاردانی مشمول می شم و دیگه نمیشه رفت دانشگااه دیگه تا بعد سربازی:n17:
اگه تا هفتاد واحد پاس کرده باشی میتونی معادل بگیرینقل قول:
منتها باید انصراف بدی از تحصیل و دیگه نمیتونی بخونی
یعنی چی؟نقل قول:
سربازی باید برم؟
سلام لطفا بفرمایید من که رشته فقه و مبانی علوم اسلامی قبول شدم الان چه درس هایی را انتخاب واحد کنم تا اگه ترم بعد بخوام به رشته حقوق تغییر رشته بدم بیشترین تطبیق را تو واحدهام داشته باشم؟ البته به غیر از دروس عمومی که تو همه رشته ها مشترک هستند.
لیست ارائه دروس را که نگاه میکنم اون درس هایی که اسم مشترک دارن دارای کد درسی متفاوتی تو دوتا رشته هستن درنتیجه سوالات و منابعشون هم ممکنه فرق کنه و درنتیجه احتمالا امکان تطبیق ممکنه وجود نداشته باشه.
لطفا دقیق تر و کاملتر راهنمایی کنید یا حداقل دوتا درس را خودتون بهم بگید
امروز خواستم ثبت نام کنم دیدم همه درسها فقط به صورت عادی و حضوری (و نه خودخوان) ارائه شده :|
از هر درسی هم فقط یه گروه هست و ساعت کلاسا هم معلوم نیست. فقط تاریخ امتحانا رو زدن.:n13:
قبلنا هر درسی چند تا گروه داشت که روی علامت نقطه چین کلیک می کردیم لیستش باز میشد.
روی اسم درس هم که موس رو نگه می داشتیم ساعت کلاسا و روزای تشکیلش می اومد.
توی این 6 ترم اولین باره همچین چیزی می بینم.رشته من روانشناسیه.
از ظهر تا حالا چند بار سر زدم لیست عوض نشده.
برای شما هم همین جوریه؟!
پس چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
سلام دوستان
الان منظوره سنجش از این بند چیه؟
ب - داوطلباني كه قبلا در رديف پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال 1393 بوده و اسامي آنان به عنوان پذيرفتهشدگان نهايي هر يك از رشتههاي تحصيلي مربوط اعلام گرديده، برابر ضوابط اعلام شده قبولي آنان در رشته قبلي لغو ميگردد و منحصراً ميبايست در رشته پذيرفته شده جديد ثبتنام و ادامه تحصيل دهند. ضمناً اين دسته از پذيرفتهشدگان براي ثبت نام در رشته جديد نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد.
یعنی اگه کسی سراسری روزانه قبول شده باشه بازم باید بیاد بیرون ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب هرچی بالاتر میرین دروستون تخصصی میشه و با رشته های دیگه جدا میشه و ظرفیت کلاس میاد پایین و فقط هم رشته های خودتون هستن.برای همین فقط یه گروه میزارن .مگه اینکه دانشجو زیاد باشه که بگن تا گروه اضافه بشهنقل قول:
خوب شما سیلابس هر دو رشته ببین چه درسای مشترک هستن و احتیاج به پیش نیاز نداره .نقل قول:
کد درس مهم نیست
چون یک درس برای چند رشته کد درس مخصوص اون رشته داره .شما فقط ببین اسم کتاب با نویسندش یکی باشه دیگه به کد درس کار نداشته باش.خیلی که با هم تفاوت داشته باشن تو دو رشته ،یکی دو فصل کم یا زیاد برای امتحانه که از نظر تطبیق مشکلی نداره
درسته.. منظورم این بود که توی پیام نور برای هر درسی(به استثنای واحدهای عملی) حداقل باید دو گروه عادی و خودخوان باشه...نقل قول:
یادمه تا همین ترم پیش اکثر درسها 3-4 تا گروه داشتن..
ممنون از وقتی که گذاشتید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اما شما مطمئن هستید که دروس هم نام را حتی اگه کد درسشون هم متفاوت هست را تطبیق میزنن؟ (بخشنامه و یا منبع موثقی هست؟)نقل قول:
اگه مطمئن هستید من برم این دروس را انتخاب کنم و با خیال راحت انشاالله پاسشون کنم.
دقیقش نمیدونم اطلاعاتم در همین حد برای اطمینان ،بهتره برین از کارشناس گروهتون پرس و جو کنید که بعدن به مشکل برنخورین.نقل قول:
نظذی ندارین؟
سلام دوستان
الان منظوره سنجش از این بند چیه؟
ب - داوطلباني كه قبلا در رديف پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال 1393 بوده و اسامي آنان به عنوان پذيرفتهشدگان نهايي هر يك از رشتههاي تحصيلي مربوط اعلام گرديده، برابر ضوابط اعلام شده قبولي آنان در رشته قبلي لغو ميگردد و منحصراً ميبايست در رشته پذيرفته شده جديد ثبتنام و ادامه تحصيل دهند. ضمناً اين دسته از پذيرفتهشدگان براي ثبت نام در رشته جديد نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد.یعنی اگه کسی سراسری روزانه قبول شده باشه بازم باید بیاد بیرون ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو دفترچه زده اگه درحال خوندم یه رشته باشی و تو ازمون جدید قبول بشی باید از رشته قبلی انصراف بدی و رشته جدیدو بخونینقل قول:
اما تازگی امکان تحصیل همزمان در دورشته فراهم شده
من اینو از قسمت اموزش دانشگاه پرسیدم و گفتن مشکلی نداره و همزمان میتونید بخونید
منم همینو شنیدم که میشه دو تا همزمان خوند ولی رفتم سنجش میگن ما بی اطلاعیم...نقل قول:
من نمیدونم این قانونارو میزارن کی تصوبی میکنه پس
خوده طرف : :n38:
رئیسه ستجش: :n32:
من: :n13:
من از خود اموزش پرسیدم گفت میشهنقل قول:
حتی چند نفرو اسم برد که دارن دوتا رشته میخونن و دوتا کد دانشجویی دارن
همزمان میشه توی 2 تا رشته مختلف درس خوند.نقل قول:
ولی فقط پیام نور!نه اینکه یکیش دولتی باشه یکیش پیام نور..
یعنی هر دو رشته رو توی دانشگاه پیام نور بگذرونید.
سلام
این استاد مدارهای الکتریکی 0.23 به ما نداد قبول شیم . چیکار کنیم حالا ؟ راهکاری ، پیشنهادی چیزی ندارید ؟ هرچقدر زنگ میزنم گوشی رو هم برنمیداره
:n27:
دوستان برای مرخصی تحصیلی باید حتما درخواست کتبی داد یا بدون مراجعه به دانشگاه از طریق خود سیستم گلستان میشه برای یک ترم درخواست مرخصی کرد؟ الان میشه مرخصی رد ثبت کرد؟ و ایا این مرخصی جزو معافیت تحصیلی حساب میشه و اگر بعد از همین مرخصی بریم سربازی اضافه و غایبی نمیخوریم؟
ممنون میشم جواب بدید.
اوه اوه نگران شدم! منم از تشریحی فقط 0.58 صدم میخوام برای قبولی. یعنی کلا تشریحی هیچی نداده؟ فعلا اعتراض بده بعد برو دانشگاه پرسوجو کن ببین کی میاد دانشگاه. باید یه جوری پیداش کنی رو در رو بشی باهاش بگی بابا این اصلا به رشته من ربطی نداره آخه! شماره هم حتما شماره آشنا هارو فقط برمیداره.نقل قول:
من موندم طبق تقویم امروز آخرین فرصت ثبت تشریحی ها هست چرا اینا نزدن ماله مارو. هنوز 2 تاش مونده. مدار و شی گرایی.
دوستان امروز خواستم انتخاب واحد کنم که زد زمان ثبت نام گذشته است.حذف و اضافه کی ـه که اون موقع واحد بردارم؟
سلام
منم یادم رفته انتخاب واحد کنم ،خیلی مسخره ـس دیروز ساعت 2:30 برای باز شد تا 12 شب!
شهریه ثابت رو هم دادم
الان چه میشه کرد؟ از توی گلستان چجوری میشه مرخصی گرفت؟
مثل اینکه 15 بهمن دوباره انتخاب واحد میشه کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 94-93 دانشگاه پیام نور مجددا از تاریخ 15 بهمن امکان پذیر خواهد شد.
در پیگیری های که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام داد مشخص شد که دانشگاه پیام نور امکان مجدد انتخاب واحد را برای دانشجویان ورودی قدیم از 15 بهمن تا 20 فراهم خواهد کرد
بنظر میرسد که دانشگاه پیام نور در حال آماده سازی سیستم گلستان برای ثبت نام ورودی های جدید است که از 9 بهمن آغاز و تا 14 بهمن ادامه خواهد داشت به همین علت انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ 15 بهمن تا 20 بهمن مجدد فراهم شد
(البته پیگیری ها در این زمینه همچنان ادامه دارد منتظر تایید از دفتر خدمات آموزشی می باشد)
---------------
دوستان اگه در مورد مرخصی چیزی میدونین بگین ، من شنیدم اگه انتخاب واحد کنیم بعد همه رو حذف اضطراری کنیم خودش مرخصی رد میشه درسته؟
کلا بعد از انتخاب واحد چند درس رو میشه حذف اضطراری کرد؟
کسی که نتونسته انتخاب واحد کنه ورودی قدیم نیست.حالا باز 15ام چک میکنم.ممنونم
حذف و اضافه در این نیمسال از 26 بهمن آغاز و تا 4 اسنفد 93 می باشد
دوستان یه سوال داشتم از خدمتتون اینکه میشه اگه یه درسیو به صورت تک درس گرفتیم سریع حذفش کنیم؟
روز 30 دی ماه میان ترمها باز شد . به یکی از آشناهای خیلی نزدیکش سپردم . گفت خیالش راحت باشه ، اوکی میکنم . بعد آخر شبی اس ام اس داد گفت سیستم برای من باز نمیشده . به جون بی شخصیتش دروغ میگفته .مسئول آموزش و هر کس دیگه ای هم زنگ میزنه برنمیداره . اس ام اس ، ایمیل ، اعتراض و خلاصه هر چی بگی فرستادم انگار نه انگار . دریغ از یک جواب . خود مسئول آموزش هم ناراحت شد گفت این دیگه نمره ی زیادی نیست که نده . ولی جواب نداد که نداد .نقل قول:
انشاءاله توی ترم جدید میبینمش دانشگاه . ولی اعتراض میدیم نمیذاریم این استاد از دوباره مدار رو درس بده . عوضش میکنیم .
لعنت به اینجور استادانقل قول:
یه استاد فیزیک داشتیم همینطوری بود:n21:
شانس اوردیم دکتر علیزاده رئیس کل مراکز پیام نور تهران استاد خودمونه بهش گفتیم پرتش کرد بیرون
پ.ن
دوستان مشکلی داشتین در مراکز تهران یه ندا بدین این ترم هم پنجشنبه ها با دکتر علیزاده کلاس دارم:n02:
با عرض سلام و خسته خدمت دوستان و اساتید محترم این سوال را برای دومین بار اینجا مطرح میکنم امیدوارم این دفعه یکی راهنمایی کنه.
لطفا بفرمایید من که رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی قبول شدم الان چه درس هایی را انتخاب واحد کنم تا اگه ترم بعد بخوام به رشته حقوق تغییر رشته بدم بیشترین تطبیق را تو واحدهام داشته باشم؟ البته به غیر از دروس عمومی که تو همه رشته ها مشترک هستند. خودم که لیست تطبیق و ارائه دروس دوتا رشته را نگاه میکنم همش چندتا درس هم نام وجود داره تازه همون درس ها هم تعداد واحدهاشون در دو رشته متفاوت هستن که قابل تطبیق نیست.
میدونم شاید براتون زحمت بشه ولی ممنونم میشم اگه این لطف بزرگ را در حق من کنید و خودتون تک تک درس ها را که در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی باید انتخاب واحد کنم که بتونم در رشته حقوق آنها را تطبیق بزنم را برام نام ببرید. چون خودم لیست ارائه دروس و لیست تطبیق را نگاه میکنم نتیجه قطعی برام حاصل نمیشه.
سلام دوستان کسی دانشگاه پیام نور یزد هست اینجا؟؟یه سوالی دارم!:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : اصغر ابوالحسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور شد / انتصاب ابوالفضل فراهانی به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور راهبردی محوله
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : محمد علی سرلک سرپرست جدید دانشگاه پیام نور ، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور را تغییر داد.
پیش از این محمدعلی کریمی مسئولیت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور را برعهده داشت که بر اساس خبر درج شده در خروجی سایت سازمان مرکزی پیام نور ، محمدعلی سرلک ، اصغر ابوالحسنی هستیانی را به سمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور منصوب کرده است.
ابوالحسنی دارای مدرک دکترا اقتصاد و عضو هیئت علمی پیام نور است که تازگی به مرتبه دانشیاری ارتقا پیدا کرده است.
پیش از این نیز ابولحسنی در زمان ریاست علی احمدی ، مسئولیت معاون آموزشی و در زمان ریاست سیدمحمد حسینی ، معاون مالی و اداری دانشگاه پیام نور را نیز برعهده داشته است.
محمدعلی سرلک نیز ابوالفضل فراهانی سرپرست قبلی دانشگاه پیام نور را به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور راهبردی محوله منصوب کرده است.