سلام صبها رایگان اسیاتک چطوره از لحاظ سرعت ؟
Printable View
سلام صبها رایگان اسیاتک چطوره از لحاظ سرعت ؟
اعصابم رو خورد کردن تو این چند سال به جای این که وضع بهتر بشه هر روز بد تر و بدتر میشه الان میخوام یه چیزی سرچ کنم تو سایت های خارجی یا سرویس دهنده های عکس خارجی رو بستن یا بقیه چیلتره بابا شاید یه نفر کار علمی داشته باشه اگه هم بری اعتراض کنی برات حرف در میارن دیگه رفتن رو اعصابم موندم چی کنم :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr:
فکر کنم خبر رو اشتباهی خوندی , یا اشتباهی فهمیدینقل قول:
دانلود شبانه داره فقط یک ساعت کمتر شده و به جای (( ساعت 1 بامداد تا 9 صبح )) شده (( 1 بامداد تا 8 صبح ))
امیدوارم حداقل کیفیتشون زیاد شده باشه
من 512 نامحدود برنزی دارم و سرعتم بین 60 تا 70 هستش ولی از اونور کامپیوترم 24 ساعت روشنه که همین عمر مفید هارد رو به یک سوم کاهش میده یعنی 1 سال دیگه باید برم هارد بخرم.. چیزی که هیچکی بهش فکر نمیکنه... واقعا مسخرست ....
الان سرعت دانلود شبانه 512 شب رایگان چنده؟
دوست عزیزنقل قول:
با شکایت کاری درست نمیشه... شما سرویس 1 به 8 گرفتی... هر وقت سرعتت زیر 4 باشه تازه حق شکایت داری! اما بازم هیچی بهت نمیدن! چطور ثابتش کنی؟!
حرف پشتیبانیم اهمیتی نداره... متاسفانه قانون از این دزدی ها حمایت میکنه...
عجب محدودی!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینم شد ایرانسل؟ ساعت 11 تا 6 رو کرد 2 تا 8؟؟؟؟
بازم ایرانسل قصدش تغییر بود! اینام از 1 تا 9 رو میکردن 12 تا 8 ...البته همه میدونیم اینا که قصد دزدی از ملت و کم فروشی ندارن!!!
یا حداقل 6 گیگ رو رایگان میکردن!
نقل قول:
دوست عزیز ! زمانی که هارد 500 حدود 40 تومن بود این 512 میارزید! اما الان که شده 200-300 تومن یا CPU 100 تومنی شده 500 تومن باید تو خرید سرعت بیشتر دقت کنیم! گرافیک و رم و مادربورد و مانیتورم که هیچی! اداره برقم حسابی در تلاشه که عمر این قطعات رو پایین بیاره! ( نوسان و قطعی و .....)
دوستان این اینترنت ملی اومده تو پنلم اینترانت قضیه چیه ؟؟؟ سرعتش چطوره ؟؟؟
اون موقع یک 1024 5 گیگ می خریدینقل قول:
یا حداقل 6 گیگ رو رایگان میکردن!
سرعت روز بالا شب هم بالا
چه قدر خوب بود
نقل قول:
دوست عزیز فکر می کنم شما قبلا سرویس یک به هشت نداشتی که الان داری برای بنده نسخه می پیچی ؟ :n02:
من هم از مخابرات و هم از شرکت های دیگر سرویس نامحدود یک به هشت داشتم و سرعت دانلود آن ها دقیقا باید عدد پلن سرویس تقسیم بر 8 باشد ! این قانونه !
مثلا 512 < 64 کیلوبایت در ثانیه دانلود ثابت *** 256 < 32 کیلوبایت در ثانیه دانلود ثابت *** 128 < 16 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود ثابت
من قبلا همه این سرویس ها رو تست کردم...
بنابراین سرویس من باید به صورت ثابت 32 کیلو دان بدهد ! پایین تر از این < کم فروشی آسیاتک
همه پینگشون خرابه یا فقط من؟؟:n03:
با خرید آی پی میشه پینگ رو کم کرد؟
فقط خواستم یکم شوک بهت وارد کنم بترسونمت بری حجمت رو ببینی و مطمئنم این کار رو هم کردی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نامحدود دارم.
اقا ساعت دانلود رایگان که از 1 شب تا 9 صبح بود الان دقیقا بین چه ساعتاییه ؟ :n13::n23:
سلام به همه
من یه مشکل اساسی و اعصاب خورد کن دارم و اون اینه که 2.7 گیگ از حجم من توو 2 شب به فنارفته ، اعتراض هم گذاشتم.
اینطوریکه من به قضیه نگاه کردم شرکت توو شب گذشته ساعت دانلود رایگانشو از 1 تا 9 .... به 1 تا 8 تغیر داده ، ولی به نظرم این تغییر بدونه اطلاع ، از دو روز قبل شروع شده !!!!
و با نبود اطلاع رسانیه کامل لطف کردن 2.7 گیگ توو پاچمون کردن !!!!
راستی این قضیه 2.7 گیگ واسه 5 شنبه و جمعه هستش و اگه توجه کرده باشید اون موقع توو پرتال ، ساعت دانلود همون 1تا 9 قید شده بود !!!
حالا !!!
به نظرتون شرکت حجمه منو بهم برمی گردونه یا یه آبم روش و هــــــــــیچی به هــــیچی !!؟؟؟؟؟
توجه کنید که 256 و 512 کیلوبیت، نه کیلوبایت.نقل قول:
بنابراین سرعت ایشون باید حداقل حدودا 4 باشه...
با اینحال چیزی که الان هست توی مخابرات و آسیاتک معمولا همون 30-32 رو حداقل دارن ملت ولی جای اعتراضی نداره متاسفانه.
1-8 شده...نقل قول:
سرعت شبانتون چطور شده؟(چند کیلوبایت)؟نقل قول:
مال من که عالی شده!!:n02:
عزیز بعد از این همه سال فرق کیلوبیت و کیلوبایت را می دانم ! مقادیری هم که گفتم دقیقا بر همین اساس هستند ! مقدار کیلوبیت تقسیم بر هشت = کیلوبایت !نقل قول:
سرویس یک هشتم واقعی هم دقیقا به همین معناست !
بازم تشکر...
آقا خداوکیلی یکی بیاد از تجربش بگه من بلاخره امیدوار باشم یا نه ؟؟؟ این همه پست بعد از پسته من (10854) رفته اما یکی یه نظر نداده !!
سرویس من 2 مگ هستش و سرعت دانلود شبانه من با آیدی ام 470k ثابت .... ولی حیف که اینطوری توو ذوقم زدنش.!!!
نقل قول:
شما دانلود شبانه تون به صورت تک دانلود 470 هست یا باید 4 - 5 تا بزاری دانلود که مجموع ش بشه 470 ؟؟
ببخشید قصد جسارت نداشتم.نقل قول:
ولی سرویس یک به هشت منظور اینه که همین سرعتی که شما میفرمایید (یعنی 256 کیلوبیت = 32 کیلوبایت) رو بین 8 تا یوزر اشتراک میزارن،
نهایتا 32 تقسیم بر 8 = 4 و اینم از شاهکارهای سازمان تنظیم مقررات و همینطور زیرساخت هست که فرمودن برای حفظ حقوق کاربران این قانون رو ابلاغ میکنن!!!
دوستان عزیز من تازگی خطم بشدت نویز پیدا کردم و اینم شرح وضعیت فعلی:
این الان سرویس 1 مگ هست!کد:Update Counter : 5693
Modulation : G.lite
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 217634
Lan Rx : 144113
ADSL Tx : 63398
ADSL Rx : 68582
CRC Down : 10
CRC Up : 3667
FEC Down : 13
FEC Up : 62627
HEC Down : 3408
HEC Up : 16
SNR Up : 10.0
SNR Down : 13.0
Line Attenuation Up : 31.5
Line Attenuation Down : 47.5
Data Rate Up : 352
Data Rate Down : 416
جالبه سرویس مخابرات با همین شرایط مشکلی نداره اما آسیاتک و نوین نت همش لینک میپره و سرعتم از 52 کیلوبایت بیشتر نمیشه...
ضمنا Modulation غیر از g.lite هر چی باشه اصلا لینک متصل نمیشه!
شما میگید چه کنیم؟! این خطم بزور گرفتم چون کلا زدن فیبر نوری کردن رفته منطقه رو
:n28::n29:
شرمنده عزیز... اما این چیزی که شما میگی حداقل برای سرویس های نامحدود آسیاتک حقیقت نداره...چون اگر شما به صفحات قبل از من برگردی متوجه میشی که بسیاری از کاربران دیگر که پلن نامدود برنزی آسیاتک ( یک به هشت ) را تهیه کرده اند ، همه دقیقا آماری را گزارش دادند که بنده هم قبلا اعلام کردم... من نامحدود پیشگامان هم داشتم که آن ها هم با همین عبارت ( یک به هشت ) سرعت یک هشتم واقعی را ارائه می دادند ! مخابرات هم دقیقا همین طور !نقل قول:
پلن های نامحدود آسیاتک :
برنزی : 1 به 8
نقره ای : 1 به 6 ( تا یک حد استفاده منصفانه )
طلایی : 1 به 4 ( تا یک حد استفاده منصفانه )
موفق باشید !
نامردا بدون اینکه خبر بدن ساعت رو کم کردند. 3 گیگ حجمم پرید خو! :n15:
ما نفهمیدیم جرا سرعت شبانه انقدر متغییره! یه شب 8.5 گیگ میگیرم یه شب 2.5!!!
بله دوست عزیز سرعت واسه یه فایل 470 کیلو بایت هستش ، ولی من الان درگیره یه مسئله ی دیگم حجمه 2.7 گیگی که از سرویسم کم شده ، خداوکیلی حق با منهنقل قول:
توو دو روز ازت 2.7 گیگ کم کنن اونم الکی الکی خدایی همه دوستام میگن عمراً پست بدن !!!
خدایی کجایه دنیا قبل از اینکه اطلاع رسانی کنن کارشون رو شروع می کنن ، شرکت از شنبه دانلود شبانه رو 1-8 کرده (مثلاً) ولی مطمئنم از 5 شنبه اعمال کرده !!!
راستی حداقل حجمه دانلود شبانه من 7.5 گیگ و حداکثر 9.3 گیگ بوده
خداکنه حجممو برگردونن تا توو چشمم سیاه نشه .
بله از این نظر کاملا درست میگید چون من خودمم کاربر نامحدود برنزی هستم!نقل قول:
اما اونطور که گفتید قانونش این هست که 32 کیلوبایت دانلود باید باشه خواستم دوستی که قصد شکایت داشتن بدونن شکایت برای ایشون فایده ای نداره چون قانونا ازشون حمایت نمیشه.
ممنونم از شما :)
دوست عزیز شمام اینطور که معلومه به درده من دچار شدی ..... حق با ماست به خدا ....حالا خداکنه شرکت زیر بار بره .نقل قول:
باز دوباره مرکز سعادتمند ترکید. دیروز خوب شده بود امروز دوباره سرعت به 32 کاهش پیدا کرد اونم سرویس 2 مگ.
نامردیه بخدا 1 روز خوب در مقابل یکماه افتضاح!
یعنی اگر یک شرکت گفت که من 1024 رو 1 به 4 میدم یعنی سرعت باید 256 کیلو باشه؟نقل قول:
منظورتون اینه؟
ببین داداش شرکت بهت میگه مثلا سرویس 128 کیلوبیت تو اینو /8 که میکنی میخوای به کیلو بایت به دست بیاری اصلا تا اینجا ربطی به شرکت نداره.نقل قول:
پس چقدر میشه 16 کیلوبایت
حالا شرکت ضریب اشتارکتو مثلا میگه 1.8
دوباره باید 16/8=2 این میشه سرعتت
ولی شرکتا همون کیلوبایت رو بهت میدن دیگه ضریب اشتراک رو اجرا نمیکنه
یه جور دیگه هم بهت میگن
مثلا نمیگن که 128 کیلوبیت .
میگن که 128 با ضریب اشتراک 1.8 خوب اون 128 که کیلوبیت هست.مثلا میگیم که خوبه 128 سرعتش 16 هست ولی 16 کیلوبیت هست نه بایت دوباره /8باید بکنی تا کیلوبایت بشه.
شرکتا اصلا به بایت ربطی نداره همش به بیت حساب میکنن اگه اینطوری حسابش کنن و اجرار بشه یاید دیال رئ راه بندازیم
من می خوام منظور 1 به 8 این شرکت ها رو بدونمنقل قول:
می خوام بدونم منظورشون چیه
یعنی اون سرعتی که /8 میکنی تا کیلوبایت بشه.حالا شرکت میاد همین سرعت 16 کیلوبایت رو بین 8 نفر تقسیم میکنه.نقل قول:
هر سرویسی که گرفتی اول خودت میای /8میکنی تا به کیلوبایت تبدیل کنی اون وقت شرکت میاد همون سرعت رو بیت 8 یا طبق قرارداد (یا کمتر از 8 یا بیشتر یعنی 10)بین مشترکاش تقسیم میکنه
دوستانی که دیشب دانلود شبانه داشتن میخوام بدونم سرعتشون خوب بود ؟وچقدر تونستید بگیرید؟
دوست عزیزنقل قول:
نسبت یک به هشت اصلا ربطی به سیاست یک شرکت ندارد ! این نسبت در تمام جهان و تمام سرویس دهنده ها یک معنی را دارد... یعنی مقدار کیلوبیت سرویس خریداری شده توسط شما باید تقسیم بر هشت شود تا سرعت استاندارد دانلود شما بر مبنای کیلوبایت به دست آید. این چیزیه که پشتیبانی شرکت هایی مانند شاتل در ایران اکثر اوقات به شما خواهند گفت ! ( برای فخر فروختن ) مثلا سرویس شما 128 اقتصادی شاتل هست اما سرعت دانلود آن روی 2 مگ بسته شده است . > تقسیم بر هشت = 256 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود شما
در پلن های اقتصادی این عمل را از قصد انجام می دهند تا ترافیک شما زودتر تمام شده و حساب خود را شارژ کنید اما در سرویس های نامحدود مثلا سرویس های مخابرات که از نظم خاصی پیروی می کنند ( نه در شهر خودمان ) مقدار کیلوبایت دانلود شما دقیقا یک هشتم واقعی سرویس شماست... سرویس 256 = سرعت دانلود 32 ثابت
نسبت بین کیلوبیت و کیلوبایت یک نرخ از پیش تعیین شده است ... مانند نسبت مگابایت و گیگابایت
یک به هشت ربطی به تبدیل بیت به بایت نداره !نقل قول:
واسه تبدیل بیت به بایت باید سرعت قرارداد رو تقسیم به 8 کرد ، درست ، اما ضریب اشتراک یه چیز دیگست که بیشتر شرکت ها پهنای باند قرارداد رو بین 8 نفر تقسیم میکنن ، یعنی شما بعد از اینکه بیت رو به بایت تبدیل کردی باید اینم در نظر بگیری که سرعت ممکنه از این پایین ترم باشه چون 7 نفر کاربر گرامی دیگه هم ممکنه همزمان با شما از این اینترنت داغون استفاده کنن . اما این به این معنی نیست که همیشه و 24 ساعت کل 8 نفر رو در حال استفاده در نظر بگیری خیلی موقع ها ممکنه بین اون 8 نفر فقط شما در حال استفاده باشی . خیلی از شرکت ها ضریب اشتراک های پایین ترم دارن مثلا" 1 به 4 که قیمتش تقریبا" دو برابره .
ببینن دوستان
اونا اینطوری حساب میکنن چرا با هم بحث میکنین
میگن سرویس 256 کیلوبیت با اشتراک ضریب 8 میشه 32 کیلوبیت
حالا این 32 کیلوبیت دوباره تقسیم 8 میشه تا به کیلو بایت تبدیل بشه
عزیزنقل قول:
بحث من در این تاپیک این بود که چرا مسئول فروش شرکت آسیاتک به مقدار سرعتی که در هنگام عقد قرارداد تضمین کرده پایبند نبوده...وگرنه همه می دانیم که شرکت های کلاهبرداری هستند که برای خودشان ضریب اشتراک های تخیلی تعریف می کنند...
شما به یاد داری که من از ضریب اشتراک حرف زده باشم ؟
1 به 8 اصطلاحیه که واسه ضریب اشتراک به کار میره
حالا دلیل این که این شرکت ها ضریب اشتراک برای سرویس ها قرار می دن چیه؟