خوب دیگه پارت پارتش کرده...نقل قول:
اولیشو extract کن بقیشم خودش extarxt میشه و یه فایل میشه
فقط باید تو یه میسر باشن فایلای فشرده
Printable View
خوب دیگه پارت پارتش کرده...نقل قول:
اولیشو extract کن بقیشم خودش extarxt میشه و یه فایل میشه
فقط باید تو یه میسر باشن فایلای فشرده
نقل قول:
آره ممنون.
فقط این فایلارو واسم درست میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلایه pkg رو که نصب میکنم اما sfo ها رو چی کار کنم؟؟؟
ببخشید زیاد سوال می پرسم.
میخواستم بدونم PS3 قابلیت Upscaling واسه پخش فیلم داره؟
یعنی مثلا فیلم که پخش می کنه تنظیماتی بصورت وضوح تصویر مثل گزینه های 576 - 720 یا 1080 داره؟؟؟
این سوالها رو می پرسم چون میخوام PS3 بگیرم که هم بازی کنم ،هم دیگه بلوری پلیر نخرم. به قول معروف یکی بخر، دو تا ببر
من دوتاشو امتحان كردم هم رو هارد كار مي كنه هم از رو خود PS3 :27:نقل قول:
خودش تنظیم میکنه مثلا dvd-video رو 576p,i میکنه یا bluray رو 1080...نقل قول:
این که Upscaling نیست. DVD که خودش 576 هست. Bllu-Ray هم باز خودش 1080 هست.نقل قول:
من میخوام ببینم 576 یا 720 رو میشه به 1080 تنظیم کرد تا کیفیت یه خرده بهتر بشه یعنی همون کاری که پلیرها انجام میدن.
میدونم حرف شما چیه...
منظورم اینه که شما نمیتونی دست بهش بزنی..تنظیماتش همون پیش فرض واسه هم dvd هم bluray هست
نه نمیشه...
دسته کنسول با سیستم شارژ میشه ؟ بشت دسته نوشته 310 میلی امبر ولی usb 500میلی امبر میده برای من سیستمم usb1 هست و از اونجای که دسته خودش لیمیت نداره چقدر میلی از سیستم بگیره مشکل نداره با سیستم شارژ بشه؟ به سیستم وصل کردم همه چراغا off on میشه ولی به کنسول میزنم یکی فقط؟ برنامه موشن جوی نصب کردم اجرا نمیشه ارور میده دلیلش چیه؟
the application failed to initialize properly 0xc0000135
دسته ps3 با هرچیزی که usb داشته باشه شارژ میشه ..من خودم بیشتر وقتا از usb تلوزیون شارژش میکنم...
اون چشمک زدنشم یعنی اینکه داره شارژ میشه وقتیم full شد چراغش خاموش میشه...ولی وقتی وصل کنسول میکنی چون ازش داری استفاده میکنی روشن میشه و هم شارژ میشه..اگه وصل کنسول که هست دسته رو خاموش کنی میبینی که بازم چشمک میزنه...
---------------------
در مورد سوال دومتم باید اینجا بپرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=521697
با تشکرنقل قول:
دوست عزیز تو راهنمای PS3 تنظیم Upscaling هست.
کد:http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/bdsettings.html#1855
BD / DVD Upscaler
Adjust settings for upscaled output when playing a BD or a DVD. Upscaling is a technique that can be used to enable video content to be converted to display in higher resolution than the original. By enabling upscaled output, video content can be played in higher resolution
این منو 4 تا گزینه هم برای Upscaling داره.
لطفا بفرمایید نظرتون چیه؟
من تو منو ps3 که دیدم
4 تا نبود 3 تا بود( فک کنم تو ورژنای بالاتر 4 تا شده باشه که این گزینه Double Scale*1 اضافه شده)
که همین گزینه مد نظر شماست که من تو ورژن 3.55(کپی خور) ندیدم
Double Scale*1:This option can only be used when the video being played is in SD resolution and the video output setting of the PS3™ system is set to 1080p or 1080i.
عکس منو
رو یه فیلم dvdکد:http://img4up.com/up2/04406292959040563880.jpg
گزینه اول: که Upscaling خاموش میشه که هیچی...
گزینه دوم : همون 4:3 پخش میکنه با همون 576
گزینه سوم: dvd که 4:3 باشه fullscreen میکنه (میکشه تصویرو و به 480 تبدیلش میکنه که عکسشو میزارم)
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشمکد:http://img4up.com/up2/31424032538556977146.jpg
بس با هر چیزی میشه شارژ کرد . بعد سوالم در مورد mA مورد نداره چون رو دسته نوشته 310 mA ولی وقتی به سیستم وصل میشه 500 تا میده به دسته رای دسته بد نیست؟ برای باتریش. گفتم شاید کنسول mA همون 310 میده استاندارد دسته بهش میده. تو دفتر چه ننوشته بود میشه با هر چیزی شارژید برام سوال شد این ها. حتما باید دسته با موشن جوی بشناسونم به سیستم تا 1 چراغ شارژ بشه مورد نداره off باشه 4 چراغ روشن خاموش بشه شارژ کنم با سیستم
در ضمن سیستمم usb 1 هست مورد نداره که شارژ کنم دسته
مورد نداره هر 4 led روشن خاموش بشه موقع شارژ با سیستم یا کنسول ؟؟
مرسی
با سيستم 4 تا روشن خاموش ميشه مشكل ندارهنقل قول:
بچه ها ps3 دیگه خستم کرده بازی هایی که سریع واسه xobox میاد هنوز واسه ps3 -- نشده مثلا بازی mw3 ما که نفهمیدم ps3 100% -- شده یا نه والا به خدا به نظرتون همیشه اینجوری هست یا نه
بعد یه سئوال اگر ورژن دستگاه 3.55 باشد بشه 3.7 بازی های که رو 3.55 بوده اجرا میشه ؟
منتظر جوابتون هستم
شاد باشید
AMiR
دوستان من ورژن کنسولم 3.55 هست.یکی از دوستام میگه با نصب برنامه Cfw Redbug میشه راحت بدون اپدیت کنسول انلاین بازی کرد.راسته؟باید چی کار کنم؟مثلا فیفا 11!!!؟
دوست شما سخت در اشتباس...
من خودم rebug 3.55.2 نصب کردم
همون اولا که اومده بود یه چند وقت میشد وصل psn شد که سونی راهشو بست...
الانم تنها راه انلاین بازی کردن اینکه به 3.73 اپدیت کنید
دوستان من بالاخره تونستم آنچارتدو تموم کنم با هزار دردسر .
آموزش اجرای بتلفیلد را مییشه بزارید .
با تشکر
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6585235&postcount=22
دوستان عزیز می خواستم بدونم PS3 از نظر ساپورت انواع فرمتها و زیرنویس فارسی جایگزین مناسبی برای پلیر هست؟
همه فرمت ها رو ساپورت میکنه؟
آخه مثلا تو راهنماش فرمت mkv ننوشته.
یکی از دوستان فرمودند که زیرنویس فارسی از DVD اجرا میشه. از هارد چطور؟
میخوام PS3 رو کامل جایگزین پلیر کنم. کار درستیه؟
وقتی -- میکنید و برنامه showtime نصب کنید فرمت های ts divx انواع تصویری اجرا کردنقل قول:
خود دستگاه بدون برنامه خاستم ts mpg اجرا کنم هنگ کرد دلیلش کسی میدونه بگه؟ مجبور شدم از دکمه جلو کنسول خاموشش کنم.
زیرنویس فرمت srt اجرا نکرد sub فکر کنم نمیکنه باید زیرنویس با برنامه بچسبونید به فیلم اوکی هست.
نظر من اینه هر دستگاهی کارایی خودش داره سینما خانواده سونی با باند بگیرید بهتره اگه هزینه مهم نیست و برای بازی بیشتر نمیخواهید. ولی این سینما خانواده سونی نمیدونم چرا زود درایو مکشی خراب شد زیادم استفاده نکردیم روشن میکنیم dvd نمیگیره مینویسه protect...... بقیه یادم نیس چی میگه ارورش
من BF3 رو تموم كردم رفتم سراغ U3 :31:نقل قول:
حالا نمي دونم اين بازيش چه جوريه فقط پسره اين ور و اونورو نگاه مي كنه :31:
بقيه هم هيچي فقط مي گن بازيو تموم كرديم و هيچي نمي گن :21:
اين دفترچه چيه چي كار مي كنه يه توضيحي مي دي معلوم نيست اصلا بايد چيكار كني :21:
یکی نیست یه راهنمایی درست و حسابی کنه.نقل قول:
هر کی یه چی میگه.
یکی میگه خوبه، یکی میگه بده.
والا گیج شدم.:24:
نظر دادم بالا خوندیدنقل قول:
÷ست های اولتون نخوندم که بدونم دنبال بازی هستید
اگه کنسول دیگه ندارید . ps3 برای بازی انحصاری و ... میخواهید و هم از بلو ری استفاده کنید فکر بدی نیست ولی سینما خانواده بگیرید که باند ساب هم داره با قیمتی که داره ارزش داره . باز هم میگم هر دستگاهی جای خودش داره کنسول فیلم اجرا میکند ولی سینما خانواده حرفه ای تر هست
تصمیم با خودتونه
عزیز جان من سینمای حرفه ای DENON 1311Xp دارم که سیستم صوتی 5.1 با ساپورت صدای 3D و DTS هست. 820 تومن گرفتمش. چون پلیر نداره میخوام پلیر بهش اضافه کنم. آیا PS3 به عنوان پلیر مناسبه؟ ساپورت فرمتهای ویدیوئی و زیرنویس فارسیش چطوره؟نقل قول:
مبارکه . awesome .حتما صدای top داره . این مارک نمایندگی داره؟ یکم گرون نمیدن چون همه جا ندارن مثل گجت های apple.چرا با این لحن میگی خریدم:31: گفتم ÷ست قبلتون نخوندم اگه اونجا گفتی دنون گرفتی الان دنبال ÷لیر هستی.
فعلا زبان فارسی support نمیکنه تازه برنامه showtime نصب کنید رو کنسول انواع فرمت نشون میده. کلا زبان فارسی نشون نمیده که زیرنویس فارسی نشون بده.مگر با برنامه زیرنویس بچسبونی به فیلم
به نظر من blu ray player sony بخرید 3d .... هست یا هر مارکی که خوبه . هر چند فیلم 3d تو ایران همه گیر نشده رایج نشده.
صلیقه ای هست ولی سونی هم سیستم صوتی و تصویری خوبی داره که بلوری ÷لیر هم همراهش بود . باید خودت تصمیم بگیری هزینه مهم نیست بلوری player خوبه اگه دنبال 3d اینا نیستی dvdplayer خوب کارت را میندازه
حالا بگید من تو بحث گیج میکنم همه .اخه بچه ها مشخص نمیکنند چه خواسته ای دارند من جواب سوالایی که فکر میکنم برای همه ما هست میگم تو ÷ست مربوطه
دوستان از بس راهنماهای مختلف برای آنچارتد 3 خوندم گیج شدم. الان بهترین راه برای راه انداختن آنچارتد 3 روی 3.55 چیه؟ ممنون اگر لینک راهنمایی چیزی دارید بدید ممنون میشم.
نقل قول:ويديو شم ببينکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6585235&postcount=22
ممنون.نقل قول:
نمایندگیش جم سرویس هست که فقط تو تهرانه. فقط فروشگاه آکوستیک در خیابان جمهوری داره.
این مدل حرفه ایه و از مدلهای آشغالی سونی و سامسونگ و حتی پایونیر صداش بهتره. صداش خیلی شفاف و ریز هست و سابش بقدری قویه که خونه رو می لرزونه.
در مورد زیر نویس فارسی یکی از دوستان اینو گفتن :
واسه زیر نویس فارسی یکی میگه مشکل داره، یکی میگه نداره. من باید حرف کیو قبول کنم؟؟؟نقل قول:
دوست عزيز ايول كه مثل خودم عشق سيستمي :31:نقل قول:
PS3 بگير به يه باند تپل هم بزن حالشو ببر :31:
زير نويس هم اگه جدا باشه نمي خونه مگر اينكه با خود فيلم باشه چسبيده باشه به فيلم,اگرم نبود با نرم افزار خودت بچسبون به فيلم ديگه چي مي خواي :31:
حتما مارک خوبی گرفتی میگم چون کمه امکان داره گرون بفروشن.نقل قول:
سونی اشغال نیست خیلی باحاله سیستمش . سامسونگ نشنیدم ولی دوستم میگفت بدرد نمیخوره
من فیلم تو هارد ریختم داخل کنسول بعضی زیرنویس ها را خوند غیر فارسی البته.
dvd کبی نمیدونم فارسی نشون میده یا نه. اصلا تو فکر بازی هستید؟ اگه نه چیزی بخرید که برای همون کار ساختند درسته
دیگه نمیدونم
دوست عزیز...همه دوستان درست میگیننقل قول:
زیر نویس SRT فارسیو نمیخونه...ولی اگه به فیلم چسبیده باشه یا sub باشه رو مشکلی نداره و میخونه ...
(نظر کاملا شخصی: بهتره یه پلیره حرفه ای بگیری به جا ps3)
اینو ببینید »
آقا مدرن وارفار 3 هم مثل u3 رو 3.55 اجرا میشه ؟کد:http://p30lord.net/292-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Call-Of-Duty-Modern-Warfare-3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-PS3
تا چند روز اینده اجرا میشه چون خبراش زیاده... ولی الان هنوز قابل اجرا نیست...
:31::31::31::31::31:نقل قول:
من که از خوشحالی دارم میترکم
این بازی هارو کدوم گروهه تبدیل میکنه به 3.55 ؟؟؟
فعلا بهترین گروهی که داره بازیارو کرک میکنه DUPLEX TEAM هست...بازی BF3,اکثر بازیای که رو PSN وجود دار رو واسه CFW3.55 کرک کرده...احتمالش خیلی زیاده که MW3 رو هم یا EBOOT FIX بدن یا CRACK کننو....
دوستان این بتلفیلدو انگار زیاد گیر میدن همه جا ندارن . طرف میگه 10 هزار تومن
شماها از کجا گرفتید توپخونه کدوم مغازه مداره ؟
BIG NEWS
و اما یکی از بهترین احباری که میشه در مورد -- کنسولPS3گفت.همونجور که اطلاع دارید برخی ازPLAY LOAD های این کنسول استخراج شده ولی ظاهرا برخی از PLAY LOADبه علت رمزی بودن قابل استخراج نبودند.ولی حالا قضیه کاملا فرق کرده این رمز ها شکسته شده و همه یPLAY LOADهای این کنسول سرسخت استخراج شده.خوب این قضیه مثل استخراجKEYها توXBOX360میمونه و به این معنیه که دیگه برای همه یOFWمیشهCFWساخت برای همه!!!!این یعنی اینکه دیگه حتی به دیباگ ها هم نیازی نیست و شما با داشتنCFWهای فریم ویر های جدید میتونید همه ی بازی های جدید رو بدون هیچ مشکلی اجرا کنید.
این کار انقلاب بزرگی در JAIL BREAKاین کنسوله و به این معنی هست که مثل اکثر کنسول ها(XBOX 360وPSP)بین زمان انتشارOFWوCFWزمان زیادی نخواهد بود.
البته برای نصبCFWها ابتدا بایدPLAY LOADها را استخراج کرد.
اطلاعات جدید تر به زودی در اینجا قرار داده میشه.
و یک نکته خواهشا از زدن تاپیک برای این موضوع پرهیز بکنید چون این موضوع در همین تاپیک قابل بررسی هست.
لینک منبع:
ترجمه فارسی(دقت کید ترجمه آموزش کار هنوز ناقصه و فقط به درد اهل فن میخوره به خصوص برای تازه وارد ها توصیه نمیشه):کد:http://www.ps3hax.net/2011/11/rumorps3-metldr-exploit-been-leaked/
(بازیسنتر)کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=51370
خبر خيلي خوبي بود:11:نقل قول:
يعني ديگه هر فريموري بياد ميشه راحت حــكش كرد درسته...؟؟؟
دوستان یک نکته: نکته اینه که مثل اینکه بعضی ها ادعا کردنJFW DHهم اینرو از قبل میدونسته و با این روشCFWداشته میساخته و ظاهرا خبراتشFAKEنبوده البته شایدم بوده :دی
بله دقیقا همینه قضیه ماpLAY LOADهارو برای اجرایCFWاستخراج میکنیم بعدشمPS3میشه یه اسب رام شده با CFWنقل قول:
قطعا شاهدCFWهای جدید ازKMEAWوREBUGوJFW DHهستیم